איתן אורבך לא יהודי?למה הוא לא מכבד את המע

poseidon111

Active member
הייתי צריך לשים לב יותר. לא הכיפה מעניינת

את הכותב.איתן הוא האישיו.

puma141

New member
ברור.איתן כל הזמן עושה דברים לא לרוחי ב

בתכנית. זה עוד אחד. עוד דבר שמראה מי הוא. לא מכבד אף אחד וחושב שהוא חצי אלוהים בעצמו.

כמו שאמרו לך פה

קודם תפסיק לגלוש בשבת, אח"כ תבוא בטענות על לכבד או לא..

puma141

New member
סוזי מה לא מובן?נסי לקרוא טוב../images/Emo13.gifאני ל א ד

דתיה רק אמרתי לכבד.את רוצה שאני אחזור בתשובה בגלל מה שכתבתי?

tomer1976

New member
התכוונת "צדיק באמונתו יחיה"

רק לשם דיוק. קודם תהיה צדיק ואז תחיה באמונתך. המשפט "איש איש באמונתו יחיה" לא קיים בשום ספר דתי או היסטורי.

poseidon111

Active member
לא.לא התכוונתי למה שכתבת.התכוונתי למה שכתבתי.

אתה מבין איפה הבעיה מתחילה?שאנשים חושבים שהם יודעים מה אחרים התכוונו.מישהו אמר שזה מהמקורות?לא.מה שנאמר הוא בדיוק מה שהתכוונתי. אתה תביא ציטוטים מאיפה שאתה רוצה, ואני יעשה בדיוק אותו דבר.לא נראה לך?אל תתיחס,אבל "אל תתקן מה שאינו שבור". ודרך אגב,גם זה לא מהמקורות,אין טעם שתרוץ לחפש.

tomer1976

New member
אוקיי טעות שלי, אל תתעצבן

היה לי פשוט הגיוני שציטטת פסוק מהמקורות כדי להוכיח לדתיים שאפילו אצלם כתוב לכבד כל אחד על פי אמונתו. טעות, סליחה. ודרך אגב, המשפט שאמיתי כן מהמקורות. חבקוק ב4: "הִנֵּה עֻפְּלָה לֹא יָשְׁרָה נַפְשׁוֹ בּוֹ, וְצַדִּיק בֶּאֱמוּנָתוֹ יִחְיֶה"

Deacon Frost

New member
קודם אל תגלשי באינטרנט לאחר כניסת השבת

ואחר כך תהיה לך את האפשרות להטיף מוסר לאיתן על כך שהוא לא חובש כיפה.

tomer1976

New member
איזה בולשיט

אם אני מבקש ממך לכבד את המוסלמים ברמדאן ולא לאכול לאפה לידם. אני צריך להתאסלם בגלל זה? הוא כולה טען שקצת כבוד לא גורם עוול לאף אחד שם. אני מאמין שיש לאיתן אורבך מעריצים מאמינים או מסורתים, ולכן אינטרס שלו להראות להם שהוא מכבד אותם. ולא, גם אני לא דתי.

24שעות1

New member
דניאל שוב ביחצון מסיבי לקהל על איתן ועליה

מספרת שרק באה להרפתקה- היא לא מספרת שידעה מראש מיהו הרווק , שהביאה את הקלטת להפקה בו היא מראיינת אותו. שכחה שאחרי שבוע כבר רצה בכל הבית שהיא מאוהבת בו ונעלה אותו מכולם. היתה ממוקדת מטרה מחושבת ומתנהלת כעסק לכל דבר

adiyon2

New member
ואני לא זוכרת שקרן ציינה

שהיא הכירה את איתן וגם הצטלמה איתו.

למעלה