איתן כזה פוץ חצוף!!! ה"נסיך" רוצה לנוח צהרים

N o a m V

New member
גם לחברים שלו לא חסר

הבנתי שהם הסיטו אותו לכיוון של קרן

גם הוא הזמין את קרן בשבוע שעבר לדייט, הוא

היה צריך להזמין משהיא אחרת. כנראה קרן בסוף תהיה הבחירה שלו, אם הוא בחר בה.

tapuzo

New member
מה אתי מודאגת? היא יודעת שלא יתנו להדיח אותה

בלעדיה להפקה אין כלום. אם הוא יעמיד את אתי 10 פעמים להדחה היא תשרוד עד הסוף כי ההפקה לא תתן לה ללכת. זה הרי ברור שהכניסו אותה כדי להיות הדנה מזרחי של התוכנית.

tapuzo

New member
אגב השבוע התחיל האח הגדול 13 בארצות הברית

ושם אין שעמום, כל דמות היא דמות.. עשוים שם פיצוצים מהרגע הראשון ופשוט תענוג ענק. אין שם גבר יבש שהולך לישון צהריים ובערב מסתגר בחדר.

tapuzo

New member
בבקשה קישור BB-13

שילוב של חדשים עם זוגות מעונות קודמות. הולכים על פורמט זוגות בעקבות ההצלחה של ריאליטי אחר של NBC שנקרא אהבה בטבע שיש בו זוגות להדחה.

Brotherholic

New member
איתן מאכזב מרגע לרגע! חשבתי שהוא פיקח

אבל הוא מקשיב לחבר הדביל שלו יוני שכל הזמן ממציא שקרים על בנות שהוא לא מחבב. כידוע לכם הכי מעצבן אותי היחס והשקרים שלו על עדי. הוא שונא אותה מהכירות קודמת (חבר של אקס שלה - דבר שלדעתי ממש לא הוגן כלפיה, שם אותה בנקודת נחיתות משאר הבנות) ואיתן אוכל את כל השקרים שלו ויוצא אפס. מה שמעניין את הבנים האלו זה כוסיות וכיף.

יותם 999

New member
הליז הזאת כזאת צבועה, שאיתן אמר

שליהי וקרן נבחרו ליז חיבקה את קרן ואחרי דקה שקרו וליהי לא היו ליז אמרה ליוני שהם לא היו צריכים לבחור אותן שלא מגיע להן. והיא עוד אומרת על אחרות שהן צבועות.

לא בהכרח צביעות

יכול להיות שליז חיבקה את קרן וליהי עצם זה שהן נבחרו לארוחה, זה עדיין לא אומר באופן ישיר שהיא הסכימה עם הבחירה. וגם אם החיבוק בא עם הסכמה באותו הרגע שהיה מגיע להן להיבחר היא חשבה על זה קצת אחרי זה ואולי שינתה את דעתה.

יותם 999

New member
צביעות וצביעות, אתמול היא אמרה לאיילת שהיא

לא סובלת את קרן וליהי אז למה לחבק בכלל.

didush100

New member
הי לכולם../images/Emo140.gif../images/Emo13.gif

מה קורה שם לא ראיתי כל היום

אני ראיתי בערב שאיתן והבנים קיבלו ארוחת שף

ולבחור שתיי בנות, איתן אמר לבנות:" לא רק אני בחרתי כולנו בחרנו ורצינו לעשות הגרלה וההפקה שלחה לי אסמס ולא הסכימו". בקיצור נבחרו קרן וליהיא ואיתן לא הכי רצה אותן במיוחד אבל איכשהו הוחלט כך. הוא אמר לכל הבנות ואתי שמחה לפי מה שראיתי, לאחר כמה דקות חזרתי לצפות וראיתי שאתי צועקת שזה לא פייר ושאותה הוא לא יקח לדייט ולמה לא לקח את דניאל שהיא לא מרגישה טוב ואותה(אתי) הריי לא יקח לדייט והיא כל היום בנקיונות אז למה לא לקח אותה. בצהריים היו ליז, ענבר , איילת וענת במטבח פתאום לא יודעת מה היה ראיתי את איילת רצה לשירותים ופרצה בבכי קורע לב, אני לא יודעת מה קרה לה בדיוק והיא אמרה שהבעייה אצלה ושהיא בוכה משטויות ושאמא שלה בבית חולת סרטן בטוח עכשיו נקרעת. לקראת הערב איילת נרגעה והייתה בסדר וסיפרה ליוני על התמונות ומי בתמונות.

Brotherholic

New member
רעיון גאוני! להדיח את כל הבנים מהוילה ולהשאיר

רק את הבנות!!! הרבה יותר מעניינות לבד בלי ארבעת האפסים שבטוחים שהשמש זורחת להם מהישבן.

למעלה