איתן סיפר היום לחבריו: הוא סיפר שהיו בברכה, ו

מסכימה אבל..

שוב... דווקא כשאת נמצאת בתחרות, ושיש עוד בנות.. (קרן).. או שעכשיו נכנסו חדשות... וכשאנחנו יודעים שהיא כן פוחדת, זה בדיוק הזמן ליפול, דווקא פה יותר קל ליפול. זה כ"כ קל ליפול לזה וללכלך מתוך הקנאה שלה. והיא לא עושה את זה.. בגלל המשפט הראשון שכתבת. זה לא שאני מאוהבת בה או משהו, אבל לא מצאתי משהו שהיא עשתה שגרם לי לא לאהוב אותה ו/או להרתע ממנה. ובשורה התחתונה: אין טעם להתעסק במה אם... מה זה עוזר לנו בדיוק?

sivan1237

New member
חח לרגע לא פקפקתי בסטרייטייותך

אני פשוט חושבת שמפריזים עם המחמאות עליה פה..היות ובאמת אין לה הזדמנות להתלכלך.. היא מתעסקת רק בקשר המתהווה,וקיבלה אחד נח. לא כמו סער נניח עם קריזות שהוציא מאיילה רפש..

טוב, אין לי מה להוסיף מעבר למה שאמרתי

המצב שהיא נמצאת בו זה המצב שהכי קל בו ליפול לתהום הקנאה המרושעת. זהו...

sivan513

New member
היא כל הזמן מתבכיינת

כל הזמן היא מתלוננת כמה לה הכי קשה, כמה היא הכי סובלת, כמה דופקים אותה הכי הרבה כמו היום שהיא התלוננה שההפקה עושה לה דווקא, והיא צריכה את הדייט הזה יותר מכולן ומה היא מתלוננת כל כך הרבה? היא כבר זכתה ב"אהוב ליבה", ויש לה את הסיכויים הכי טובים לזכות בחצי מליון שקלים. אז שתפסיק לטחון תשכל, חתיכת מטומטמת. ועוד מול מי היא מתלוננת, מול בנות בודדות שרק מחפשות טיפת צומי, ורואות מול העיניים שלהן כל היום את ה"אהבה" הדביקה של הצנונים.

sunflower11

New member
ולא לשכוח איך היא תופסת בעלות על איתן והרחיקה

כל בת שחשבה להתקרב לאיתן ע"י נאום המאוהבת וע"י בכי לבנות ולבנים.

למעלה