אי אפשר להילחם ברציחות במגזר הערפי וגם הם יודעים את זה

Harrington

Well-known member
מנהל
גם לא הוזמנת.
והשקרים שלך ממש לא מעניינים .
שקרים אין בדברי. רק הצבת האמת לצד שקריך שלך דווקא :).
ברור לי שהאמת לא מעניינת אותך ושתעדיף שרק השקרים וההמצאות שלך תופענה על המסך. היה מיותר שתציין זאת (אם כי כמו תמיד, שאפו על היושרה והכנות).

מיצינו, דלג הלאה.

Cranio

Well-known member
ברור לי שהאמת לא מעניינת אותך ושתעדיף שרק השקרים וההמצאות שלך תופענה על המסך. היה מיותר שתציין זאת (אם כי כמו תמיד, שאפו על היושרה והכנות).

מיצינו, דלג הלאה.
שקרן כרוני ,
דלג להנפיק פוסט משלך.

Harrington

Well-known member
מנהל
שקרן כרוני ,
דלג להנפיק פוסט משלך.
רוצה לפתוח מילון ולחפש את משמעות המילה פוסט יקירי :)?

אבל בחייאת, דלג הלאה. זה מביך. אחרי זה תבכה שרודפים אחריך כשאתה פשוט לא מפסיק? מיצית, מצוין, מוציתי, עוד יותר טוב. כעת המשך בשלך וזהו. כל כך פשוט :). בריאות.

Cranio

Well-known member

מיצינו, דלג הלאה.
שקרן כרוני ,
זה הכינוי שקיבלת מרוב הגולשים כאן.
מעולם לא הצלחת להפריך את הטענות שלי ו/או של גולשים אחרים ולא הבאת הוכחות שסותרות אותן.

הדבר היחידי שאתה עושה בחסות מנהל הפורומים הוא לקרצץ ולשקר.

Harrington

Well-known member
מנהל
שקרן כרוני
נעים מאוד, הרינגטון.
זה הכינוי שקיבלת מרוב הגולשים כאן.
שיהיה ל"רוב הגולשים כאן" לבריאות.
מעולם לא הצלחת להפריך את הטענות שלי
חחח, אין צורך. כל כך הרבה אחרים עשו זאת לפני ממילא :). במקומות בהם החלטתי לציין את האמת בנוסף על דבריך, משמע שדבריך מה לעשות, לא היו מדויקים. אחרת האמן לי שאין לי עניין מיוחד לטרוח. אם תרצה להודות בזה אם לאו? הרי לא הודית גם כשלא "רוב הגולשים כאן" אלא כ100% מהמגיבים לך סיפרו לך שדבריך לא מדויקים (ואני עדין פי כמה מרובם), אז לצפות לזה מולי? בחייך :). יקירי, לומדים להכיר אותך עם הזמן. יש לזה גם מינוסים.
ו/או של גולשים אחרים ולא הבאת הוכחות שסותרות אותן.
כשאהיה בבית משפט אטרח בהבאת ראיות. אני לא רואה בדיונים פה משהו מעבר לדיון סלוני וזולת במקרים חריגים אינני עוסק כאן בראיות. זה מנהגי דרך קבע במשך שנים וצר לי, אך עם כל הכבוד (ואין כבוד), לא אשנה ממנהגי זה לכבודך בלבד. אני במקרים האלה מסתפק בכך שהאמת תופיע לצד השקר. משם שכל אחת ואחד ייקח את מה שנראה לו יותר. לא עוסק לא בשכנועים ולא בהוכחות, סורי.
הדבר היחידי שאתה עושה בחסות מנהל הפורומים הוא לקרצץ ולשקר.
לא יודע מה "מנהל הפורומים" קשור למשהו, אבל לגבי ה"לקרצץ", אני מציע שוב ושוב לסיים את התכתובת הזאת ואתה זה שמתעקש להמשיכו. לגבי ה"לשקר" מה לעשות, פשוט לא נכון. רוצה לכתוב את זה עוד 888 פעמים? לך על זה בכיף. אני לגמרי חי עם זה בשלום :).

evglev1

Well-known member
מנהל
לא נכנס לדיון ביניכם, אבל כבוד השר מר איתמר בן גביר אינו כהניסט. סתם להשכלתך הכללית (ככל שיש דבר כזה).
זה פחות חשוב מה הוא אלא איך הוא נתפס בעיני הציבור. הוא נתפס על ידי הערבים ככהניסט ולכן הערבים לא משתפים איתו פעולה, כמו שליברמן נתפס כשונא חרדים, בצדק או שלא בצדק ולכן כל המדיניות שלו כשר אוצר נפסלה מראש כמדיניות שנועדה להכביד על החרדים ולכן לא היה דיון עניינים במיסים שלו אלא פסילתם מראש כמיסים מיוחדים לחרדים.

evglev1

Well-known member
מנהל
גם אתה מברבר ברבורים חסרי משמעות.
לא שקודם המצב היה מזהיר, אבל מינוי הכהניסט איתמר בן גביר לשר לביטחון לאומי היה בבחינת "אצבע בעין" לציבור הערבי.
כיצד מסוגל מי שכל תפישת עולמו מושתתת על גזענות כלפי ערבים לטפל בסוגיית הפשיעה והאלימות ביישובים הערביים?
אפילו עמית סגל הביך את בן גביר בנתונים שאצל בר לב כל רמת הפשיעה הייתה נמוכה בהרבה מאשר אצל בן גביר גם אצל היהודים וגם אצל הערבים.

Cranio

Well-known member
אפילו עמית סגל הביך את בן גביר בנתונים שאצל בר לב כל רמת הפשיעה הייתה נמוכה בהרבה מאשר אצל בן גביר גם אצל היהודים וגם אצל הערבים.
אם אתה ואני ועוד רבים וטובים כמונו ,שלא נמנים על מקורבי ממשלת הביוב , לא מעניינים אותה אז מה יגידו בחברה הערבית שלא נספרת כלל?

Harrington

Well-known member
מנהל

מה שקורה זה דבר כזה
כל שני וחמישי יש אצלם סכסוך בין מישהו מחמולה א' למישהו מחמולה ב'
באותו רגע, הסכסוך הוא רק בין אדם לאדם
אלא בין כל החמולה לכל החמולה
זה אומר שאם למשל סוחר סמים מחמולת אבו מאזן רצח סוחר סמים מחמולת אבו חומוס
אז עכשיו מועמד להירצח מישהו מחמולת אבו מאזן
רק שזה לא חייב להיות מישהו שידיו מגואלות בדם
זה יכול להיות סתם אדם שקט ונחמד שכל פשעו הוא שהוא שייך לחמולת אבו מאזן .
שמעתי שהם אפילו כחלק מהנקמה מעדיפים דווקא לפגוע במי שלא קשור .

אי אפשר להילחם בזה
ככה הם חיים מאות בשנים בכל מקום
ועכשיו החליטו להתלבש עלינו כשהם יודעים שבחיים לא נצליח .
כי באמת אי אפשר לפתור את זה .

"האיש אחד יחטא ועל כל העדה תקצוף "
לא אצל מוחמד ושות'
חייבים להילחם בזה. לא קטע של אפשר או אי-אפשר. זה הא-ב של מדינת חוק. אז אולי קשה ואולי לא הכי מתחשק כשכל הגורמים הסביבתיים (כמו הנהגת המגזר למשל) פועלים להשריש את תרבות החיסולים דווקא. אבל זה עדיין אינטרס מובהק של המדינה וחובה-זכות שלה לפעול למנוע זאת. בל נשכח שבמסגרת החיסולים האלה נפגעים לא מעט חפים מפשע גם, מעבר לחברי משפחות הפשע שחיסולם לא מענין אף אחד.

אי-טיפול בזה אומר למעשה שהמדינה מצהירה שלא אכפת לה שמשפחות פשע ינהלו תחומים שלמים בחייה (בחיי המדינה). זה לא יתכן ולא מתקבל על הדעת לטעמי.

למעלה