אי,ליבי ליבי, הרשו לי

preacher

New member
פשוט יפיפה

ניסית להכנס לתחום של איור ספרים/עטיפות/עיתונים?

radm

New member
תודה preacher ,לא ניסיתי עדיין

אבל זו כוונתי.בונה תיק עבודות.

eldarinn

New member
אהבתי מאד את הסגנון האיורי שלך

במיוחד מצאו חן בעיני דוקא אלו בשחור לבן. אני מדמיין אותם זזים, זה נראה חלק מאנימציה מאד מוצלחת. בהקשר למה שאמרת על "כל פריים בודד" - ממש הצלחת להעביר את זה לדעתי, כל אחד מהשניים בשחור לבן ממש "זז" ברקע. נ.ב. רשמתי לך אימייל.

radm

New member
אתה כאן וגם דור.ובשעה הזו בעצם

אני סוגרת יממה וחצי ללא שינה שמחה שדברי מדברים ללב. אולי אאמץ את רעיונך ואחשוב על מתן חיים ליצורי באנימצית דו ממד. לא חשבתי על זה.תודה. הולכת למייל לילה נעים וטוב

dor_ian

New member
מה כבר אפשר להגיד

כזאת מנת רגש בשעת לילה איך אפשר להשאר אדיש. אני חושב שהרבה כאן מזדהים עם מה שכתבת והביטוי "זר לא יבין" לא רלוונטי ובגלל זה את כאן בפורום כי כאן בהחלט מבינים על מה את מדברת. אני יכול רק לקנא על משפט כמו "שיקולי היצירה שלי נקיים לחלוטין משיקולי פרנסה" הלוואי עלי יום אחד. העיקר שתמשיכי ליצור ולהראות לנו. חוץ מזה אני חושב שLOW POLY יש את הכבוד המגיע לו טוב אולי זה בגלל שאני מהדור הישן שראה את התלת-מימד המתפתח לו במהלך השנים. מישהו זוכר את הסרט Tron??
לילה טוף

radm

New member
בוודאי

זר משמע לא מפה. באשר למשפט מעורר הקנאה שלי.ממש לא.הלוואי ויכולתי לרתום מיומנות לעשייה מקצועית כזו שהשוק דורש. אני מתפרנסת קשה, קשה מאוד, חיה בצניעות. אבל מבחירה שבלית ברירה.כי כזו אני לא ראיתי את tron,נודע לי שיש דבר כזה שנקרא תלת רק ב98. לילה טופ גם לך

dor_ian

New member
אם רצית להוכיח שאת מוכשרת

אז הצלחת
מאוד התרשמתי מהעבודות הגראפיות יש בהם עוצמה והרבה רגש. את צריכה להראות אותם בפורום עיצוב גראפי לדעתי. "טרון" זה סרט של וולט-דיסני (לא מצוייר) משנת 82 שהשתמש בגרפיקה 3D משולב בסרט כמובן שהשתמשו במחשבי על (cray )כדי ליצור דבר כזה בזמנו והתוצאות היו עלובות לעומת מה שיש לנו כיום. אבל הסרט הזה "שרט" אותי ומאז אני פריק של 3D אם תרצי אני אספר יותר על הסרט.

radm

New member
ממש לא דור.זו פשוט לא גרפיקה

אני בהחלט רואה עצמי כיוצרת דיגיטלית .אין קטגוריה כזו כאן.ואני ממש לא מעצבת גרפית,ביקרתי שם רבות ומצטערת,השיח שם לא מעניין אותי. מסרים ישירים מקסימום מבליעים משמעות. התעסקות בלוגואים אינטרפייסז לא מדברים אלי,לצערי. בפורום של sijun לדוגמא מכילים אנשי תלת ממד,ציירים ומאיירים.אנשי characters.סביבות,משחקים וכדו´.באמת חככתי בדעתי אם זה המקום.חושבת שגם. חלק מעיצוב לקראת פרוייקט,דמות, סטורי בורד וכו נעשים באמצעים האלו אבל אנחנו ארץ קטנה ועשייה רצינית אמנותית רחוקה מאוד מאיתנו.פורום אחד יחיד בעברית שנוגע לתחום,מעט מאוד אנשים מתחומים שונים.מלא פסטיבלים בחוץ,תחרויות מגזינים.ואלדרין למשל שיזם את הפורום איש תלת ללא ספק עם מי יכול לדסקס ברצינות את התחום שלו? את השיח/תצוגה הרי התחלנו מz-brush דעתי/דעתך עליה.היא אגב משמשת גם למידול (על מגבלותיו). תלת ממד ממש. אכיר אותה יותר אוכל למסור יותר מידע. עד כה היא פנטסטית לי.פוטושופ, פיינטר, z -brush ואני חברים טובים בינתיים. תודה על הפרגון וכן אשמח לשמוע על הסרט(יש קישורים?avi?) מעניין לראות מה 19 שנה עשו לתחום.

eldarinn

New member
בהחלט מסכים עם דעתך

אמנם עבודה עם עט דיגיטלית ואפילו איורים מתאימים לפורום גרפיקה אלא שהסגנון שלך והמחשבה הרבה יותר קרובים אל תחום התלת מימד. אפורופו זה גם חד וחלק פורום אמנות דיגיטלית רק שהוא לא מוגדר ככה בשורת הנושא כי בהתחלה הרעיון היה למשוך עניין מתחום התלת מימד ולראות מה מידת העניין. אם יש ביקוש ניתן לשנות את השם מול ההנהלה. זה בהחלט תחום מקיף ומרתק.

למעלה