אי עצירה בתמרור עצור - מילה נגד מילה

אי עצירה בתמרור עצור - מילה נגד מילה

עצרה אותי כעת שוטרת על אי עצירה בתמרור עצור, קנס של 250 ש"ח (כמה נקודות יש על כך?) אני הכחשתי בכל תוקף, מכיון שכן עצרתי. ראשית גלשתי ואז עצרתי. השוטרת לא ויתרה ונתנה לי דוח. היא טוענת שיש לי אזהרה מלפני כחצי שנה על הגה לא תקין. לפני כחצי שנה נעצרתי על פנס אחורי ולא על הגה. מה עושים? אני מעוניינת להגיש בקשה להשפט. האם יאמינו למילה שלי?

asaforon

New member
עו"ד אורון - מילה מול מילה

תוכלי לבקש להישפט. ברור כי בהעדר ממצאים אובייקטיבים, או סתירות בעדות השוטר, בית המשפט, צפוי להעדיף את גרסת השוטר. יש להיזהר מלהגיע לבית המשפט שאינך מיוצג - בית המשפט עלול להחמיר בעונשך אף מעבר לעונש הקנס המקורי. עו"ד א.אורון 0526972971 לדוגמאות ופסקי דין (זיכויים) בנושא זה

תודה רבה על התשובה

איזה ממצאים עלי להמציא? אין לי דרך לסתור את דברי השוטרת. היא כתבה בדוח את טענתי "אני כן עצרתי". בקישור שצירפת לא מצאתי בנושא תמרור עצור אלא מהירות. אשמח אם תכוון אותי.

be_roo

New member
צריך לבחון את תיאור הנסיבות בדו"ח

זו היא למעשה עדות השוטרת. אם תצליחי להטיל ספק בנכונות העדות יתכן ותזוכי. למשל: בנסיבות השוטרת אמורה היתה לתאר את כל הפרטים הרלוונטים. היא הרי טוענת שראתה אותך עוברת את קו הצומת מבלי לעצור. אם כך, עליה לתאר היכן עמדה ביחס לצומת כדי שניתן יהיה לוודא שממקום עמידתה אכן ניתן לראות את קו הצומת ואת הרכב.

asaforon

New member
מילה נגד מילה- ממצאים אובייקטים

לגבי הממצאים ניתן לבדוק חוקיות התמרור, שדה ראיה של השוטרת (ע"י צילום המקום) והאם קו העצירה נראה לעין (מטושטש). עו"ד א.אורון 052-6972971

למעלה