שאלה שמטרידה אותי זמן רב:
- אם יש פחות או יותר מספר דומה של גברים ונשים שמחפשים קשר מהצד? למה בצאטים מוצאים רק גברים ומתחזים. לפעמים, אני מודה, יש אישה אחת ל250 גברים, אבל עד שאתה מגיע אליה... אוננת כבר חחח
- אחרת, איפה הנשים מחפשות? יש להן אותן מחשבות, אותן אפשרויות, אותן פלטפורמות....
- או שההנחה הראשונה שלי לא נכונה.
אני מנסה כאן, אם את אישה, ורוצה לנסות לדבר, את מוזמנת לפרטי.
בעבר נראה שהיה יותר קל במערכת הזאת...
אני לא בטוח שיש שיוויון במספרים.
להבנתי יש הרבה יותר גברים בוגדים מנשים.
ההבחנה בנויה על זה שיש הרבה יותר גברים עם עודף רצון מיני (יחסית לנשים), לא רק זה, אלה שאין שיוויון מספרי בין גברים לנשים.
__________________________________________________________________________________________________________________________________________
יש הרבה גברים שלא יכולים ולא רוצים להגיע למין עם אישה, חלקם הומויים בכמות הרבה יותר גדולה מלסביות, חלקם בשל שלל בעיות (יש פי 10 אוטיסטים בנים מבנות), הרבה יותר גברים נפגעים בתאונות יש 20 אלף אסירים בנים מול כמות זניחה של נשים.
הדבר מוביל לזה שיש מעט גברים יחסית לכמות הנשים.
והבעיה המרכזית - כל אישה, לא משנה מה מצבה, יכולה להשיג מין יחסית בקלות.
בייחס לגברים זה לא נכון.
אז - כמות הסקס שיש לעולם להציע מתחלקת על הרבה פחות גברים מנשים. אז זה מוביל לזה שיש יותר גברים בוגדים מנשים.
_________________________________________________________________________________________________________________________________________________
אבל... שנשים עושות את זה זה בגדול.
נתקלתי בנשים שסיפרו לי על תקופות שהן חגגו מינית - מה שאף גבר לא יכול לחלום אפילו להתקרב לזה.
נתקלתי בגברת לא צעירה שסיפרה לי שאחרי הגירושין מידי לילה היא קבעה לעצמה להזדיין עם מיהו אחר - ועמדה במשימה חצי שנה.
בריקודים הייתה אחת, מורה לגיל הרך, בת 50 לערך (אז) שסיפרה לי תמיד שהיא מחפשת גם מין, והיא לא פעם באה שהיא מגחחת ומספרת לי שהבחור שאיתו היא תצא הוא יהיה השלישי שלה לאותו היום. כאילו פגשה אחרי העבודה אחד קבוע. יצאה לדייט שנגמר במין בערב, והיא עכשיו בריקודים ולכדה עוד מישהו. היא לא הייתה יפה (הייתה חמודה), אבל אין גבר שינצח את זה.
גברת אחרת שסיפרה לי שיצאה לאילת והיא מעל ל 40 מלאה ביותר, עם החלטה אחת - להזדיין רק עם חברה עד לגיל 25. היא טענה שארבעה ימים -ארבעה גברים.
גבר שרוצה לזיין כך - צריך להביא ארנק ענק.
_______________________________________________________________________________________________________________________________________________
בתחומי הרומנים, יש לא מעט נשים שחוגגות.
נתקלתי בזה לא פעם.
רק לזכור שחיבורת נשית היא לא פחות מהגברית והחבורת יחפו עליהן באופן מלא.
אישוניאיש.
מחפש אהבה. לא רק מין.