אי שיוויון?

קובי908

New member
שאלה שמטרידה אותי זמן רב:
- אם יש פחות או יותר מספר דומה של גברים ונשים שמחפשים קשר מהצד? למה בצאטים מוצאים רק גברים ומתחזים. לפעמים, אני מודה, יש אישה אחת ל250 גברים, אבל עד שאתה מגיע אליה... אוננת כבר חחח

- אחרת, איפה הנשים מחפשות? יש להן אותן מחשבות, אותן אפשרויות, אותן פלטפורמות....

- או שההנחה הראשונה שלי לא נכונה.

אני מנסה כאן, אם את אישה, ורוצה לנסות לדבר, את מוזמנת לפרטי.
בעבר נראה שהיה יותר קל במערכת הזאת...

אישון34

Well-known member
- אם יש פחות או יותר מספר דומה של גברים ונשים שמחפשים קשר מהצד? למה בצאטים מוצאים רק גברים ומתחזים. לפעמים, אני מודה, יש אישה אחת ל250 גברים, אבל עד שאתה מגיע אליה... אוננת כבר חחח

- אחרת, איפה הנשים מחפשות? יש להן אותן מחשבות, אותן אפשרויות, אותן פלטפורמות....

אני לא בטוח שיש שיוויון במספרים.

להבנתי יש הרבה יותר גברים בוגדים מנשים.

ההבחנה בנויה על זה שיש הרבה יותר גברים עם עודף רצון מיני (יחסית לנשים), לא רק זה, אלה שאין שיוויון מספרי בין גברים לנשים.
__________________________________________________________________________________________________________________________________________

יש הרבה גברים שלא יכולים ולא רוצים להגיע למין עם אישה, חלקם הומויים בכמות הרבה יותר גדולה מלסביות, חלקם בשל שלל בעיות (יש פי 10 אוטיסטים בנים מבנות), הרבה יותר גברים נפגעים בתאונות יש 20 אלף אסירים בנים מול כמות זניחה של נשים.

הדבר מוביל לזה שיש מעט גברים יחסית לכמות הנשים.

והבעיה המרכזית - כל אישה, לא משנה מה מצבה, יכולה להשיג מין יחסית בקלות.

בייחס לגברים זה לא נכון.

אז - כמות הסקס שיש לעולם להציע מתחלקת על הרבה פחות גברים מנשים. אז זה מוביל לזה שיש יותר גברים בוגדים מנשים.
_________________________________________________________________________________________________________________________________________________

אבל... שנשים עושות את זה זה בגדול.

נתקלתי בנשים שסיפרו לי על תקופות שהן חגגו מינית - מה שאף גבר לא יכול לחלום אפילו להתקרב לזה.

נתקלתי בגברת לא צעירה שסיפרה לי שאחרי הגירושין מידי לילה היא קבעה לעצמה להזדיין עם מיהו אחר - ועמדה במשימה חצי שנה.

בריקודים הייתה אחת, מורה לגיל הרך, בת 50 לערך (אז) שסיפרה לי תמיד שהיא מחפשת גם מין, והיא לא פעם באה שהיא מגחחת ומספרת לי שהבחור שאיתו היא תצא הוא יהיה השלישי שלה לאותו היום. כאילו פגשה אחרי העבודה אחד קבוע. יצאה לדייט שנגמר במין בערב, והיא עכשיו בריקודים ולכדה עוד מישהו. היא לא הייתה יפה (הייתה חמודה), אבל אין גבר שינצח את זה.

גברת אחרת שסיפרה לי שיצאה לאילת והיא מעל ל 40 מלאה ביותר, עם החלטה אחת - להזדיין רק עם חברה עד לגיל 25. היא טענה שארבעה ימים -ארבעה גברים.

גבר שרוצה לזיין כך - צריך להביא ארנק ענק.
_______________________________________________________________________________________________________________________________________________

בתחומי הרומנים, יש לא מעט נשים שחוגגות.

נתקלתי בזה לא פעם.

רק לזכור שחיבורת נשית היא לא פחות מהגברית והחבורת יחפו עליהן באופן מלא.

אישוניאיש.
מחפש אהבה. לא רק מין.

doriangray011

Well-known member

נכון ויש סיבה טובה ופשוטה.
בתרבות המערבית הנוכחית (ואנחנו כאן בארץ עדיין משתייכים אלייה) הגבר מחזר האשה נעניית או שלא. זהו סדר הדברים המקובל.
בתאוריה יש מס. דומה של גברים ונשים שמחפשים קשר מחוץ למסגרת וההוכחה רובם/ן מוצאים. למרות הפנטזיות רוב הגברים במיוחד מונוגמים גם שהם בזוגיות מקבילה. אז היחס די נשאר אחד לאחת.
אבל-וזה פתרון התעלומה שלך.
גברים יחפשו נשים יענו. רוב מוחלט של הנשים לא יוזמות קשר. מקסימום מסמנות לייק באתר המתאים. טינדר וכו.
אז כל שנותר להן הוא לבחור.
בספרות מדע בדיוני מופיעה לא מעט ההנחה שהמצב יתחלף. נשים יחזרו גברים ייענו. אני עוד מחכה. 😅.
ובינתיים אתה ואני והרבה אחרים מחכים לזו שתיצור קשר ותאמר ״תעשה לי ילד״ 😁.
בהצלחה בפניה הנסתרת שלך.

יעיש התימני

Well-known member

סטטיסטית יש יותר נשים בעולם מגברים. למען שרידת "המין הביולוגי" לא צריך הרבה גברים, צריך הרבה נשים. בניגוד לצפרדעים, ציפורים בני אדם יולדים צאצא אחד אחרי כמעט שנה. [תראה אצל הפילים, תראה בחברות של אנטילופות ואוכלי עשב, תמיד יש יותר נקבות מזכרים, גם בלהקות האריות]
מספר דומה שמחפשים קשר מחוץ... מהו הבסיס להשערה הזו?
הניסיון המר של נשים עם גברים במדיה החברתיות כופה עליהן זהירות מירבית. לכן, לא תמצא פעילות של נשים שדומה לזו של גברים.

Ellis Murphy

Well-known member

פה זה לא להיכרויות.
פה זה לדיונים עמוקים.

Yakir4179

Well-known member
אני חושב.. שנשים נמצאות יותר בצד המוטרד מינית. מה שגורם באופן טבעי להיותה יותר בשקטה ובוחנת.
בהצלחה וברוכים הבאים 🌈
שונא את המילה מוטרד מוטרדת מינית, רוב המצבים זה פשוט גבר שמנסה את מזלו ולא מצליח לו ואז היא בסטטוס של מוטרדת, למה אני צריך להרגיש רע שמנסה את מזלי פעם פעמיים??

כנראה שעוד לא התחיל איתך גבר שאמרת לו לא . והוא לא הבין כי הוא רוצה.
איתי כן התחיל. הבחור אוהב גברים וסבבה אבל זה שלו... ולא משנה כמה הסברתי ואמרתי - לא! לא בעניין! ישיר בלי רמזים . לא עזר כלום. חוץ משלוח ידיים הוא ניסה ללחוץ וכל מניפולציה אפשרית הייתה שם.
כמעט זרקתי אותו מהרכב פעמיים.
שלא לדבר על להשאיר אותו מדמם שבור בדרך... חצוף
סה"כ הייתי נחמד ולקחתי אותו טרמפ קילומטר לתחנת אוטובוס שלא ילך בקיץ בשמש. מאז אין טרמפים אם אני לא מכיר.

Yakir4179

Well-known member
כנראה שעוד לא התחיל איתך גבר שאמרת לו לא . והוא לא הבין כי הוא רוצה.
איתי כן התחיל. הבחור אוהב גברים וסבבה אבל זה שלו... ולא משנה כמה הסברתי ואמרתי - לא! לא בעניין! ישיר בלי רמזים . לא עזר כלום. חוץ משלוח ידיים הוא ניסה ללחוץ וכל מניפולציה אפשרית הייתה שם.
כמעט זרקתי אותו מהרכב פעמיים.
שלא לדבר על להשאיר אותו מדמם שבור בדרך... חצוף
סה"כ הייתי נחמד ולקחתי אותו טרמפ קילומטר לתחנת אוטובוס שלא ילך בקיץ בשמש. מאז אין טרמפים אם אני לא מכיר.
לא הבנתי בחור שאוהב גברים, לקחת אותו טרמפ, והוא התחיל איתך , ונתת לו בוקס?
תשמע אם זר ככה התחיל איתך וגם הוא גיי , כנראה שהוא היה סופר חרמן, אני התחיל איתי מוכר בחנות פיצוחים צעיר, השאיר לי פתח שאם ארצה אצור קשר בפייסבוק ולהניע תהליך רמז מוסווה בחנות , אני לא גיי, למרות שפעם ה מעדיף גם מציצה גברית , שיש יובש קצת מנשים

כשאתה מרגיש שאונסים אותך בלי לגעת והלחץ גובר והמילה לא! איננה משמעותית - זו הטרדה. חרמן זה שלו.. לא מעניין אותי. ממש לא הצדקה
וגברים - נתקלתי בכמה. מטרידים ללא גבול באופן חולני.
לא! זו המלצה אצלם .
האם למילה לא! אין משמעות בעיניך? אתה מאוד מקל ראש בסיפור כשצד אחד אומר לא ברור והשני לא רק מתעלם אלא מעצים את הנסיונות

נערך לאחרונה ב:

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
כשאתה מרגיש שאונסים אותך בלי לגעת והלחץ גובר והמילה לא! איננה משמעותית - זו הטרדה. חרמן זה שלו.. לא מעניין אותי. ממש לא הצדקה
לא! זו המלצה אצלם .
האם למילה לא! אין משמעות בעיניך? אתה מאוד מקל ראש בסיפור כשצד אחד אומר לא ברור והשני לא רק מתעלם אלא מעצים את הנסיונות
אני חושבת שבגלל שאתה לא נמשך/מעוניין ועוד במגע עם גבר,לא דו ולא גיי אצלך זה "יהרג ובל יעבור",וזה מובן לגמריי,יש פה עוד כמה כאלה .
הפורום כאן מגוון ואני תמיד כיבדתי את זה אבל לא,,זה לא!! ואם יש פה מישהו שלא מבין,זו בעיה שלו.

יעיש התימני

Well-known member
אני חושבת שבגלל שאתה לא נמשך/מעוניין ועוד במגע עם גבר,לא דו ולא גיי אצלך זה "יהרג ובל יעבור",וזה מובן לגמריי,יש פה עוד כמה כאלה .
הפורום כאן מגוון ואני תמיד כיבדתי את זה אבל לא,,זה לא!! ואם יש פה מישהו שלא מבין,זו בעיה שלו.
כל מילה בסלע!

אין קשר למשיכה. כשאתה אומר לא. (נקודה ברורה) שם זה צריך לעצור. כשאתה מקבל נסיונות שיכנוע ומגיע עוד לא ועוד לא ואז מתחיל לחץ של מניפולציות והתפלפלות זו הטרדה.
יותר מזה . זה כבר סוג של אונס.
צר לי שאתה חושב אחרת, כי המשמעות היא שאינך מבין את המילה לא!
ואולי אתה הייתה איתי ברכב..
בעצם, לא היית שוכח את המקרה

Yakir4179

Well-known member
אין קשר למשיכה. כשאתה אומר לא. (נקודה ברורה) שם זה צריך לעצור. כשאתה מקבל נסיונות שיכנוע ומגיע עוד לא ועוד לא ואז מתחיל לחץ של מניפולציות והתפלפלות זו הטרדה.
יותר מזה . זה כבר סוג של אונס.
צר לי שאתה חושב אחרת, כי המשמעות היא שאינך מבין את המילה לא!
ואולי אתה הייתה איתי ברכב..
בעצם, לא היית שוכח את המקרה
אני שחום אז לא נראה לי שהייתי איתך ברכב , נחשתי בול? לפי החוק הוא עבר על הטרדה הסגת גבול, למה הוא היה אצלך ברכב?
אני כיום לא מתעכב אפילו על משחקי חיזור ואלו שמשחקות אותה אני מתקדם הלאה

Yakir4179

Well-known member
לא! זו המלצה אצלם .
מכיר גם את אלו שמנסים שוב ולא מתייאשים ולפעמים גם זוכים בה, ברגע שזה בגבול הטלפון ולא בא לנו אז חוסמים וזהו, ואם חלילה הוא כבר מתחת לחלון אז מתקשרים 100, ראיתי ושמעתי מקרים על עוצמת הפגישה של מישהי מאוהבת והוא רק רוצה סקס ולהעלם,אני משער שיותר מידי יש מחזרים לאישה הממוצעת לא החתיכה עם הסלפי עם החברות

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
תשמע אם זר ככה התחיל איתך וגם הוא גיי , כנראה שהוא היה סופר חרמן, אני התחיל איתי מוכר בחנות פיצוחים צעיר, השאיר לי פתח שאם ארצה אצור קשר בפייסבוק ולהניע תהליך רמז מוסווה בחנות , אני לא גיי, למרות שפעם ה מעדיף גם מציצה גברית , שיש יובש קצת מנשים
אתה משו משו😁"כשיש יובש מנשים אני מעדיף/העדפתי גם מציצה מגבר" ואתה לכאורה לא דו מיני????
אני אישה ולא נמשכת בשום צורה לנשים, ואין מצב בעולם שהייתי נותנת לאישה לעשות איתי סקס אוראלי,אולי אם אני על סמים,ואני לא.😆

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
אתה משו משו😁"כשיש יובש מנשים אני מעדיף/העדפתי גם מציצה מגבר" ואתה לכאורה לא דו מיני????
אני אישה ולא נמשכת בשום צורה לנשים, ואין מצב בעולם שהייתי נותנת לאישה לעשות איתי סקס אוראלי,אולי אם אני על סמים,ואני לא.😆
דבר נוסף,באמירות שלך אתה נותן לגיטימציה להטרדה מינית וזה לא בריא בשבילך בעליל.
אתה נותן לגיטימציה לגיי שהוא סופר חרמן להטריד או אחר???
אם זה היה קורה כאן והיו פונים אליי,הוא לא היה נשאר כאן ולא בשום פורום אחר.(וזה ממש לא איום חלילה פשוט,אפס סבלנות לכאלה שהשמש זורחת להם מהתחת.

יעיש התימני

Well-known member
יקיר
גבולות, הבנת המציאות, וקבלה מוחלטת של "לא", כ- לא.
יש לי ידיד, עכשיו רק וירטואלי שבעבר היה בינינו קשר חזק. אז מערכות היחסים היו כאלה, שלעולם לא הייתי מציע לו משהו כי לא היה במערכת היחסים שוויון. באחת משיחותינו ב- FB הוא הציע להיפגש. אמרתי לו את האמת: "אתה מושך אותי ברמה כזו, שהשיחה בינינו תהיה מקרטעת, מלאת מתח. בשלב הזה אני לא יכול להימנע מהמשיכה. לא חייבים להיפגש ב- RL."
היות "סופר חרמן" הוא אחת מהבעיות איתן מתמודדת הודו ותרבות האונס שם.
היות סופר חרמן אינו מצדיק דבר.
שוב, באחת מהחנויות בקניון קרוב למגוריי יש זבן, ממש ובאופן מושלם הטיפוס שלי. הייתי מתחתן אתו לו רצה.
בטח פלירטטתי אתו. בשלב מסוים הייתי ישיר ושאלתי, התשובה היתה ברורה - לא נמשך לגברים! החיזור והפלירטוט מוצאים חן בעיניו מאוד. כך אמר, לא אני. [ביני ביני, זה גם מגדיל הכנסות לחנות, כי אני קונה. אבל נראה לי שהוא היה אמיתי. צריך לראות את החיוך הרחב על פניו כשאני נכנס לומר לו: XXXX בוקר טוב, חג שמח וכו'.
אבל אם הייתי אגרסיבי, חסר בושה - זה לא היה קורה.

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
שונא את המילה מוטרד מוטרדת מינית, רוב המצבים זה פשוט גבר שמנסה את מזלו ולא מצליח לו ואז היא בסטטוס של מוטרדת, למה אני צריך להרגיש רע שמנסה את מזלי פעם פעמיים??
לנסות את מזלך זה משהו אחר "ולהטריד מינית" זה אחר.

אין לך גבולות. אני קורא את התגובות שלך ונשמע שאתה מטריד חופשי וקורא לזה לנסות את מזלך. ולא צריך הרבה רק מעצם זה שפשוט מפני שהמילה לא! לא קיימת אצלך.

למעלה