אי שיוויון?

יעיש התימני

Well-known member
שונא את המילה מוטרד מוטרדת מינית, רוב המצבים זה פשוט גבר שמנסה את מזלו ולא מצליח לו ואז היא בסטטוס של מוטרדת, למה אני צריך להרגיש רע שמנסה את מזלי פעם פעמיים??
@Yakir4179
אתה לא רציני.
"להתחיל" עם אשה איננה הטרדה, כאשר החיזור נעשה בטוב טעם, וכאשר לאשה יש זכות מלאה לומר: לא, והגבר יקבל את ה-לא כ-לא, ולא כאיזה חלק ממשחק חיזור.
חסרים אירועים בהם גברים מתחילים עם נשים, ואף אחת לא מרגישה "מוטרדת"?
אבל אם החיזור כולל "מגע פיזי", "קרבה גופנית", "צביטה", הערות מיניות" - זו הטרדה מינית!
יש שיזמינו עבורה כוס שתיה, והיא תאותת- לא! יש שיגיעו ויאמרו לה: נפגשנו פעם, לא?! ותשובתה תהיה "לא!" - זה לא.
אם אשה משתמשת ב- לא, כמתאבן במשחק חיזור, נראה לי שהגבר יידע זאת די מהר. הבעיה עם גברים שהם משוכנעים שהם פאר היצירה, מתנה לעולם, ואיך ייתכן שאשה תדחה אותם? [אמא אמרה להם מגיל אפס שהם נסיכים!]

קובי908

New member
תודה על התגובות, אבל כל כך הרבה פילוסופיה בשביל משהו פשוט חחחח.
אהבתי את הרעיון שנשים מחזרות וגברים מסכימים. אולי כיון שספרי מדע בדיוני נהפכים לאט לאט לאמיתי, זה אולי יקרה חחח

יעיש התימני

Well-known member
תודה על התגובות, אבל כל כך הרבה פילוסופיה בשביל משהו פשוט חחחח.
אהבתי את הרעיון שנשים מחזרות וגברים מסכימים. אולי כיון שספרי מדע בדיוני נהפכים לאט לאט לאמיתי, זה אולי יקרה חחח
לא יפה קובוש, כך אתה גם מגיב לחיזורים אחריך?
למה פילוסופיה?
שאלת שאלה - קיבלת תשובות, לא צריך ללגלג עליהן.
נראה לי שהניסיון המשותף של המשתתפים כאן גובר בכל מקרה על ניסיונך המועט.

Yakir4179

Well-known member
כרווק יכול לומר אם אתה לא אטרקטיבי וזכר אלפא מה שנקרא וטיפוס מושך, אז אתה תהיה עוד אחד ברשימת המתנה , וזה הכי גרוע, כאחד עם 2000 נשים בפייסבוק, ולאחר שיחות וכו , הכל אך שאתה בא להם בזוית בעין , אתה יכול לעשות צילום אומנותי ולהשקיע וכו ולהראות טוב , ועדיין אחד עם כרס וקרחת וזקן ימשוך אותה יותר!
לנהל רומנים אסורים בסך הכול להצטרף לקבוצות טיולים הפייסבוק ולהגיע לטיולים וכבר יש לך איזה 30 נשים בזוגיות או נשוטות לפונטציאל של חיזור או לחילופי זוגות
בארץ בכלל המצב מזוויע כי גם התנהגות הנשית כאן בגלל החיים בארץ , אתה עלול ליפול לחרצובות לשונה ולקבל יציאות לא במקום על לא עוול בכפך, לכן חשוב הוא להתחבר למי שמראה התעניינות וכו בך

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
כרווק יכול לומר אם אתה לא אטרקטיבי וזכר אלפא מה שנקרא וטיפוס מושך, אז אתה תהיה עוד אחד ברשימת המתנה , וזה הכי גרוע, כאחד עם 2000 נשים בפייסבוק, ולאחר שיחות וכו , הכל אך שאתה בא להם בזוית בעין , אתה יכול לעשות צילום אומנותי ולהשקיע וכו ולהראות טוב , ועדיין אחד עם כרס וקרחת וזקן ימשוך אותה יותר!
לנהל רומנים אסורים בסך הכול להצטרף לקבוצות טיולים הפייסבוק ולהגיע לטיולים וכבר יש לך איזה 30 נשים בזוגיות או נשוטות לפונטציאל של חיזור או לחילופי זוגות
בארץ בכלל המצב מזוויע כי גם התנהגות הנשית כאן בגלל החיים בארץ , אתה עלול ליפול לחרצובות לשונה ולקבל יציאות לא במקום על לא עוול בכפך, לכן חשוב הוא להתחבר למי שמראה התעניינות וכו בך
אגב. ,למה להצטרף לקבוצות של נשואים/ות בטיולים?
אתה רווק ולא מכוון נכון,ואני מאמינה כאישה רווקה שאם אתה מחפש נכון ויודע מה אתה מחפש/רוצה אתה תמצא,,יקח זמן אבל תמצא.בגיל 40+ כמוך וככול שעולים בגיל נעשים סופר בררניים,אתה מתרגל ללבד ועוד ולכן ,תהייה ותחפש במקומות נכונים ,בהצלחה.

Yakir4179

Well-known member
אגב. ,למה להצטרף לקבוצות של נשואים/ות בטיולים?
אתה רווק ולא מכוון נכון,ואני מאמינה כאישה רווקה שאם אתה מחפש נכון ויודע מה אתה מחפש/רוצה אתה תמצא,,יקח זמן אבל תמצא.בגיל 40+ כמוך וככול שעולים בגיל נעשים סופר בררניים,אתה מתרגל ללבד ועוד ולכן ,תהייה ותחפש במקומות נכונים ,בהצלחה.
כל אחד והמזל שלו , לא מחפש הכרות לחתונה בקבוצה של נשואים או לא פנויים או ביחסים פתוחים,עצוב כמה רווקים וכמה פנויים וכמה לא מצליחים למצוא זיווג איכותי ומשלים...

אישון34

Well-known member
כל אחד והמזל שלו , לא מחפש הכרות לחתונה בקבוצה של נשואים או לא פנויים או ביחסים פתוחים,עצוב כמה רווקים וכמה פנויים וכמה לא מצליחים למצוא זיווג איכותי ומשלים...
אתה מחפש קשר לנישואין?

יצא לי לקרוא אותך לאורך השנים, ואתה לא ממש מתאים למציאות של זוגיות, אתה למעשה בונה את עצמך שלא תתאים.

תנסה לתעל את עצמך לאן שאתה ורצה להגיע.

אישוניאיש.
חייב לתעל את עצמי לאן שאני רוצה להגיע.

Yakir4179

Well-known member
אתה מחפש קשר לנישואין?

יצא לי לקרוא אותך לאורך השנים, ואתה לא ממש מתאים למציאות של זוגיות, אתה למעשה בונה את עצמך שלא תתאים.

תנסה לתעל את עצמך לאן שאתה ורצה להגיע.

אישוניאיש.
חייב לתעל את עצמי לאן שאני רוצה להגיע.
הכל בסדר תמיד מחפש לקשר זוגי חם ואוהב, לא כיף להיות רק חצי אדם

שי12346

Well-known member
לדעתי יש מספר שווה
אך נשים מעדיפות לפנות בדסקרטיות בפרטי
ולא לפנות בפורום

למעלה