ממליצה לך לפנות בכתב למעסיקאי תשלום משכורת
שלום, הנני סטודנט ועבדתי כשליח פיצה התפטרתי מהעבודה עקב בלאגן שנוצר שם כששאלתי לגבי המשכורת שמגיע לי המעסיק אמר לי שהוא לא מתכוון לשלם לי למי אני פונה מה אני עושה איך אני כן אקבל את המשכורת אודה לעזרתכם
רב תודות לך גליה שמילוביץ+עוד שאלהממליצה לך לפנות בכתב למעסיק
ולהודיע לו כי אם לא ישלם לך בתוך 3 ימים את שכרך, אתה תתבע בביה"ד לעבודה. בקישורי הפורום תוכל למצוא טפסי תביעה, מלא אותם והגש אותם בבית הדין לעבודה. אינך צריך עורך דין.
עוד תשובה.....רב תודות לך גליה שמילוביץ+עוד שאלה
מהו ההליך המקובל עד אשר אקבל את המשכורת שלי?, ומה כולל ההליך הזה? וידוע לי שהוא מתכוון לטוס לארה"ב ממש החודש אז אם הוא עוזב מה יהיו ההשלכות עבורי ותודה על התשובה המהירה
כדאי להזדרז בהגשת התיקרב תודות לך גליה שמילוביץ+עוד שאלה
מהו ההליך המקובל עד אשר אקבל את המשכורת שלי?, ומה כולל ההליך הזה? וידוע לי שהוא מתכוון לטוס לארה"ב ממש החודש אז אם הוא עוזב מה יהיו ההשלכות עבורי ותודה על התשובה המהירה
תודה+שאלה נוספתכדאי להזדרז בהגשת התיק
כל שכתב התביעה ימסר לו (וכדאי שתוודא מסירה) לפני נסיעתו לחו"ל. במקרה כזה, הוא יצטרך להלחץ בהכנת כתב ההגנה, או לפחות לבקש דחיה במועד הגשת כתב ההגנה. אם כתב התביעה ישלח לאחר יציאתו לחו"ל, יקל עליו לבקש הארכה של הגשת כתב ההגנה לאחר שיחזור.
ביה"ד בתל-אביבתודה+שאלה נוספת
אכן אעשה זאת, רק כמה שאלות: אני מוריד את הטפסים להגשת התביעה וכתוב לי שעליי לשלוח 4 עותקים למי אני שולח 4 עותקים והיכן בית הדין לענייני עבודה הקרוב לאזור מגוריי(רחובות) כמו כן כמה זמן מאז שאני מגיש את הבקשה ועד שזה מגיע אליו? (פחות או יותר). וכיצד אני יכול לעקוב אחרי ההליך, כלומר כיצד אני יכול לדעת שהוא קיבל לידו את כתב התביעה, מי מידע אותי האם אני צריך לבדוק זאת, ומול מי?<
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.