אך ורק טיפקס!

CowsWithGuns

New member
אך ורק טיפקס!

בימים אלו ניצבת בפנינו בחירה: או להצביע לאיזה הרכב לעוס ומאוס או להצביע ללהקה שנותנת בראש עם אמירות חברתיות נוקבות, ללהקה מעולה מבחינה מוזיקלית ושיודעת גם לעשות שמח! אז מה אם הם קצת התמסחרו (איזה אומן היום לא...) ואם יש האומרים שהם קובי אוז ועוד כמה חברה. למען כולנו, רק טיפקס!

אייייייכס../images/Emo3.gif רק דנה ברגר(או עיברי!)

GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה! GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!GO דנה!

Mad Cow

New member
רק מוניקה OקO!!!

רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!! רק מוניקה OקO!!!

מוניקה סקס זה חרא...

תבקשו מאינפקציה... הם ממש יודעים לתת הופעה, וגם כשהייתי בהופעה הם זרקו סנדוויץ´ טונה... הייתי רחוק מלתפוס, אבל נשבע לכם שזאת הייתה השעה הכי כיפית בחיים שלי... הייתי כבר ב3 הופעות של מוניקה סקס, בשתיים הראשונות נרדמתי, באחרונה כמעט בכיתי... אני מעדיף שרית חדד, כי איתה לפחות זה מצחיק...

למה לא ברי או אינפקציה????

זה הרי ברור שמוניקה סקס ייבחרו והאמת שבכלל לא אכפת לי מי ייבחר כי יש חרא של אומנים מוניקה סקס מעוסים ומי עוד לא ראה אותם מופיעים וכל שאר האומנים פשוט גרועים למה לא להביא את ברי שהוציא דיסק חדש ומצוין או את אינפקציה שהם מופיעים ממש ממש טוב שערוריה!!!!!!

או שייגעץ ו...

אני מסכים מוניקה כבר מאוסים אבל בכל זאת אני בוחר בהם כי הם הכי טובים מכולם או מוניקה או מאור כהן!

טוב שלא .....

טוב שלא הגזמנו באמת...אני חושבת שמוניקה סקס באמת נימאסו הם אפילו הופיעו בבית ספר שלנו ..כאילו דייי מיצינו אותם יותר מידי..לפי דעתי כנסית השכל טובים......... ו.....ו....ורגע מתי בדיוק כל ההופעות האלה אמורותלהיות??.

ברי היה לפני שנתיים ו...

טיפקס הם הכיטובים בכל הרשימה הזאת שרית היתה ממש טובה למרות שרצינו לזרוק עליה עגבניות- אין מה להגיד היא באמת עשתה שמייח ובאמת אביב צריך להופיע או היהודים

מצטערת...

אחותי המעצבנת החליפה לי את השם טוב נו היא ח´טניקית אני כתבתי את ההודעה האחרונה

מוניקה סקס- הלהקה הכי מאוסה בארץ

זיו אני מאה אחוז איתך. מוניקה סקס כבר יצאו מכל החורים באמת חבל שלא מזמינים את אינפקציה כי הם אחלה של להקה אבל אם כבר אז בואו נשמע להקה עם מסר שיודעת לעשות כיף טיפקס צריכים להופיע. דרך אגב בהופעה האחרונה שאני הייתי של מוניקה סקס זה היה נורא כי חברי הלהקה פשוט לא יודעים לתת הופעה ולהנות ממנה!

חברים, אתם קצת מעוררי רחמים.

דבר ראשון, בבקשה תגידו לי שעשיתם את זה עם copy - paste. צריך להיות מאוד משועמם כדי לכתוב את כל זה. ודבר שני, אתם לא חושבים שהיו מבינים אתכם גם אם הייתם כותבים את דעתכם רק פעם אחת? אני יודע שאומרים שמה שחוזרים עליו שלוש פעמים נהיה נכון, אבל לא צריך להגזים... חוץ מזה, זה היה הרבה יותר מכובד. בברכת שתהיו לי בריאים, רועי.

בחיים לא...

למה שאישה תקבל איכשהו כסף מכספי?!?!?! היא אישה!!!! סתם... עכשיו באמת... לא יהיה מצחיק... סבבה אז יש לה מעט כישרון, אבל לא נהנה!!!

lior05

New member
סלח לי אבל...

איזה אמירות חברתייות יש לטיפקס....?

harelf

New member
היי!!!

לידעתכם, שרית חדד הייתה מעולה! אז מה אם היא לא לבשה חולצת תנועה! היא הייתה ממש מגניבה! והיה ממש כייף!

כנסיית השכל רולז!

לדעתי צריך להביא את כנסיית השכל! הם גדולים בהופעה!!!! כנסיית השכל רולז! כנסיית השכל רולז! כנסיית השכל רולז! כנסיית השכל רולז! כנסיית השכל רולז! כנסיית השכל רולז! כנסיית השכל רולז! כנסיית השכל רולז! כנסיית השכל רולז! כנסיית השכל רולז! כנסיית השכל רולז! כנסיית השכל רולז! כנסיית השכל רולז! כנסיית השכל רולז! כנסיית השכל רולז! כנסיית השכל רולז! כנסיית השכל רולז! כנסיית השכל רולז! כנסיית השכל רולז! כנסיית השכל רולז! כנסיית השכל רולז! כנסיית השכל רולז! כנסיית השכל רולז! כנסיית השכל רולז! כנסיית השכל רולז! כנסיית השכל רולז! כנסיית השכל רולז! כנסיית השכל רולז! כנסיית השכל רולז! כנסיית השכל רולז! כנסיית השכל רולז! כנסיית השכל רולז! כנסיית השכל רולז! כנסיית השכל רולז! כנסיית השכל רולז! כנסיית השכל רולז! כנסיית השכל רולז! כנסיית השכל רולז! כנסיית השכל רולז! כנסיית השכל רולז! כנסיית השכל רולז! כנסיית השכל רולז! כנסיית השכל רולז! כנסיית השכל רולז! כנסיית השכל רולז! כנסיית השכל רולז! כנסיית השכל רולז! כנסיית השכל רולז! כנסיית השכל רולז! כנסיית השכל רולז! כנסיית השכל רולז! כנסיית השכל רולז! כנסיית השכל רולז! כנסיית השכל רולז! כנסיית השכל רולז! כנסיית השכל רולז! כנסיית השכל רולז! כנסיית השכל רולז! כנסיית השכל רולז! כנסיית השכל רולז! כנסיית השכל רולז! כנסיית השכל רולז! כנסיית השכל רולז! כנסיית השכל רולז! כנסיית השכל רולז! כנסיית השכל רולז! כנסיית השכל רולז! כנסיית השכל רולז! כנסיית השכל רולז! כנסיית השכל רולז! כנסיית השכל רולז! כנסיית השכל רולז! כנסיית השכל רולז! כנסיית השכל רולז! כנסיית השכל רולז! כנסיית השכל רולז! כנסיית השכל רולז! כנסיית השכל רולז! כנסיית השכל רולז! כנסיית השכל רולז! כנסיית השכל רולז! כנסיית השכל רולז! כנסיית השכל רולז! כנסיית השכל רולז! כנסיית השכל רולז! כנסיית השכל רולז! כנסיית השכל רולז! כנסיית השכל רולז! כנסיית השכל רולז! כנסיית השכל רולז! כנסיית השכל רולז! כנסיית השכל רולז! כנסיית השכל רולז! כנסיית השכל רולז! כנסיית השכל רולז! כנסיית השכל רולז! כנסיית השכל רולז! כנסיית השכל רולז! כנסיית השכל רולז! כנסיית השכל רולז! כנסיית השכל רולז! כנסיית השכל רולז! כנסיית השכל רולז! כנסיית השכל רולז! כנסיית השכל רולז! כנסיית השכל רולז! כנסיית השכל רולז! כנסיית השכל רולז! כנסיית השכל רולז! כנסיית השכל רולז! כנסיית השכל רולז! כנסיית השכל רולז! כנסיית השכל רולז! כנסיית השכל רולז! כנסיית השכל רולז! כנסיית השכל רולז! כנסיית השכל רולז! כנסיית השכל רולז! כנסיית השכל רולז! כנסיית השכל רולז! כנסיית השכל רולז! כנסיית השכל רולז! כנסיית השכל רולז! כנסיית השכל רולז! כנסיית השכל רולז! כנסיית השכל רולז! כנסיית השכל רולז! כנסיית השכל רולז! כנסיית השכל רולז! כנסיית השכל רולז! כנסיית השכל רולז! כנסיית השכל רולז! כנסיית השכל רולז! כנסיית השכל רולז! כנסיית השכל רולז! כנסיית השכל רולז! כנסיית השכל רולז! כנסיית השכל רולז! כנסיית השכל רולז! כנסיית השכל רולז! כנסיית השכל רולז! כנסיית השכל רולז! כנסיית השכל רולז! כנסיית השכל רולז! כנסיית השכל רולז! כנסיית השכל רולז! כנסיית השכל רולז! כנסיית השכל רולז! כנסיית השכל רולז! כנסיית השכל רולז! כנסיית השכל רולז! כנסיית השכל רולז! כנסיית השכל רולז! כנסיית השכל רולז!

One In A Milion

New member
../images/Emo26.gif צריך להקה שתעשה שמח../images/Emo36.gif

אי אפשר להביא משהו דיכאוני, או משהו שרק חצי אוהבים! שרית חדד הייתה שנה שעברה,ותסלחו לי אם אני פוגעת במישהו אני לא אוהבת אותה!! אבל נהנתי!!! גם לצחוק עליה,ועם החברים,ולהשתגע,לא ממש עניין אותי מי על הבמה,העיקר שנהנים!! והייתי שורה ראשונה! אני שילמתי! ואני נהנתי!!! הא הא הא אז למרות שאישית הייתי בוחרת את מוניקה סקס.....טיפקס יעשו הרבה יותר בלאגן...אז אני בוחרת בשניהם! אני נמנעת! GOOD NIGHT

נעמוונת

צודקת שרית עשתה רק טוב שנה שעברה אני שילמתי ואני נהנת אני שילמתי ואני נהנת 383 שקלים הלכו קאפוט (!@$!%$#@) לטיול מ-דהים.

למעלה