אך ורק טיפקס!

שריייית?? טוב???..

תעשו טובה!!! הדבר היחיד שהיה כיף זה היה לצחוק עליה ולצעוק "אביב גפן" כשהיא באה... ולזרוק מלפפונים מארוחת הצהריים לאוויר, וללבוש חולצות של להקות רוק (בכוונה!!!!!).... דנה ברגר יכולה לעשות שמח, מוניקה סקס, (אז מה אם הם מעושים).... ותעשו טובה? אביב גפן?? הוא בחיים לא יבוא!!! נראה לי..... אז בכל מקרה- המסקנה היא ש-ת-מ-י-ד יהיה כיף!!!!!!!!!!!!!!!! חחח

One In A Milion

New member
זה היה כיף בהתחלה!!

אבל אני שילמתי ו-א-נ-י נ-ה-נ-ת-י! 383 ש"ח!!! אבל אחר כך כולם נהנו!!! כמו שאמרתי כבר,מוניקה סקס..או טיפקס,הם יהיו הכי בסדר! ו-אנשים צאו מזה!!!!!!!!! אביב גפן??? נראה לכם באמת שהתנועה מסוגלת לממן הופעה שלו?? אז בסדר,הם נותנים לנו "לבחור ולהצביע".. אבל שורה תחתונה-תקציב!! כמו כל דבר במדינה הזו
אז גם אם נגיד מוניקה סקס יבחרו,יביאו את אייל גולן-כי הוא יותר זול חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ו.....לכל אלה שחולמים,ונמצאים בבועה משלהם,אינפקציה-אין מצב. אני אישית מכירה אותם,אבל אני חותמת לכם כאן ועכשיו שלפחות 70 אחוז מהאנשים שיהיו בטיול,לא מכירים/לא רוצים/לא יודעת מה..

לא נכון...

אני מכיר מלא נוער עובדיסטים, שמתים על הלהקה... נכון זה לא דרים תיאטר או משהו (גם ככה לא היה מצחיק אם היו מביאים אותם, אבל אני הייתי נהנה) וזה לא איזה מופע ג´אז מרהיב (הלוואי...) אבל אותם אני ממש אוהב לשמוע!!! הם גדולים!!! וגם מלא מלא אוהבים אותם... גם דעו לכם שאני בטוח שהם לא לוקחים הרבה כסף בכלל... וזה בטוח...

שריייית!!! מצויין!!!

בס"ד תאמיני לי, לי, שבין שריתוש למוניקה סקס בשניה הייתי בוחר ללא היסוס, בשריתוש... היה ממש מצחיק... לדעתי שתי המוסיקות הללו הן לא יותר מזבל, ומוניקה בכל זאת עולים על שריתוש, אבל זה כל הכיף!!! זה יהיה ממש מצחיק... דרך אגב, לא כותבים מעושים, כותבים מאוסים... אבל לא משנה... בכל מקרה, אם היו שואלים אותי, ישר הייתי מביא את אינפקציה, ואח"כ את שריתוש... כל הכיף בהופעות זה הצחוקים... במקרה של שני האמנים יש צחוקים, בשל אינפקציה אפשר גם לא לסתום אוזניים... אצל מוניקה סקס, לא צוחקים, ואני הייתי נרדם שם... טוב... יו אנדר סטוד מי... גם נראה לי שרב התנועה חושבת כמוני... (רשמתי בס"ד כי אמרו לי ששריתוש רשמה גם בדיסק שלה איפושהו... יום טוב... ביי

One In A Milion

New member
חומד../images/Emo6.gif

הצחקת אותי עכשיו.............. "גם נראה לי שרוב התנועה חושבת כמוני".?? עברת ושאלת אחד אחד????!!! תשמע,אינפקציה לא מופיעים,כאילו...צא מזה
לא כדאי שתגיע לשם מאוכזב... וכמו שאני כתבתי,שלפחות 70 אחוז מהתנועה לא מכירים/לא רוצים את אינפקציה זו השערה מטורפת...אבל עדיין,היא לא להקה ותיקה,וגם לא כזו מפורסמת... לעומת זאת! ישנה עובדה קיימת,שרוב האנשים בטיול פסח האחרון,נהנו מאוד בהופעה של......[טאם טאם טאם] שרית חדד!!! וכמובן ה-ל-ה-ק-ה! של התנועה. אז לכל אלה שלא יודעים...מי שיופיע בטיול פסח נקבע ע"פ תקציב-דבר ראשון,ולהקות ש 95 אחוז מהאנשים מכירים! תגיד לי...באמת נראה לך,זיו,שהאנשים שיושבים שם למעלה בהחלטות הגדולות של התנועה,מכירים את אינפקציה? כן???? אני לוקחת לדוגמא את רכז המחוז שלי,אין סיכוי שהוא שמע עליהם בכלל והם,בתכל´ס אלה שמחליטים על מי יופיע! בוא נסגור שנהנה, לא משנה מי יופיע,כי אנחנו בטיול תנועתי,עם החבר´ה שלנו,בלונה גל!!!???

מה הקשר!?!??!

מי בכלל צריך להכיר?!?!?! ואם הם לא מכירים אז נו נו נו, ןוכדאי מאוד שיכירו, ואני מבטיח לך, שחוץ מהביצרונים שאני מכיר (אני חוזר ואומר שרק רב אלה שאני מכיר), כולם יהנו, וממוניקה סקס לא כולם יהנו, ומטיפקס לא כולם יהנו ובשתיים האחרונות המוזכרות אין צחוקים שזה מה שהכי חשוב...

Mad Cow

New member
אם אתם רוצים צחוקים ומלפפונים אז...

אם אתם רוצים צחוקים ומלפפונים ועגבניות (וגם סנדויויצ´ם של טונה) באוויר אז תביאו את מושיק עפיה, יהיה צחוקים מבטיח!!!
חחח.... דודי

פִּירֶה

New member
אביב גפן? לא יבוא?

אם יש מישהו שמופיע בכל מקום ובכל זמן, ונדחף לכל הופעה, ובסאנשיין הורס את אחד השירים הכי טובים שיש של אחת הלהקת הישראליות הכי טובות אי פעם, אז זה הוא. אני שונאת אותו! אני בעד מוניקה סקס. ואביב גפן אחד האנשים השנואים עלי. ואני לא בנאדם שונא מטבעי!

שרית מלכה!!!!

ששמעתי שנה שעברה ששרית חדד מופיעה לא האמנתי שלתנועה כמו שלנו מביאים זמרת כזאת אבח ההופעה שלה היתה אחד הדברים הכי כיפיים בעולם וגם למי שלא אהב אותה קודם((כמוני)אבל היא עשתה שמח כמו שצריך ואני לפחות נהנתי בטירוף ואני יודעת שזה נכון לגבי כל הקן שלי!!!!!(אונו)

מה זאת אומרת??!!???

איך הבחירות האלו בכלל הולכות? זה לא כאילו "שמה למעלה" מחליטים מה אפשר לממן, ואז החניכים מצביעים בסקר של התנועה את מי הם הכי רוצים וזה מי שבא?

פִּירֶה

New member
אונו? אכן מונו.

רואים שאתם לא מבינים שום דבר במוזיקה... שרית חדד? מונו? אני מעדיפה משינה (אופטימיות
), סטריאו - הרבה יותר טוב. (נכתב בידידות) יומטוב.

אולי תפסיקו לזיין תמוח

עם כל הכבוד למופה האביב הזה אני חושב שיש כמה דברים יותר חשבוים לדבר עליהם בפורום מאשר מי יופיע. יש אלף ואחד נושאים חברתיים כלכליים ופנים תנועתיים לדבר עליהם אהה ועוד מהשהו המהפכה כבר כאן תחזירו עטרה ליושנה בקיניכם ד´- ניצנים ה´- עמלים צעירים ו´- עמלים בוגרים ז´- חותרים ח´- מגנים ט´- חושלים י- בונים (אנחנו שולטים) יא´- מעפילים יב´- גרעין

לא אתן שמילתך תהיה האחרונה..

אז הנה... גם אני לא חושב שאתה צודק, אבל אין לי כח להסביר למה... לפחות מילתי היא האחרונה... ייום טוב... בי

למעלה