"אכול כפי יכולתך" ביודפת...

waverider

New member
ומה עם הכסף - אלי ישלם עבור כולנו?

לדעתי לאחר שתהיה רשימה ניתן יהיה לקבל הצעת מחיר (לפי סוגי הבצלים/פקעות) ורק אז מי שישלח צ'ק לפקודת אלי יזכה למימוש הזמנתו. הכל חייב להיות מוגבל בתאריכים: הזמנות - עד 20.9.2004 משלוח צ'קים - עד 30.9.2004 ההזמנה תבוצע ב-1.10.2004 ומפגש הפורום יוכל להיות במהלך סוכות

Rוני

New member
אז יש שני מתנדבים

ועדיין מחכים למחירון שיאצק ישיג לנו אחר כך נעשה את הריכוז וכו', כיוון שזה הרבה עבודה אני מציעה שתוף פעולה בין סטאלין ותומכה נדבר בהמשך אחרי שאראה את המחירון הנוסף תודה לכם כמובן שהתאריכים שנתן ווברידר הם דמיוניים בלבד
תן לאנשים צ'אנס להחליט

אלי חדש

New member
מחירון מוסדי של יודפת

נמצא בידי המחירון המוסדי. לא יכול לפרסמו בפורום זה פירסומת וזה אסור. כל מי שרוצה להשתתף בקניה המרוכזת יעביר לי מסר ואני אשלח לו במסר את המחירים הרלונטיים לגביו. הכונה לרכז את ההזמנות כולל צקים עד לסוף החודש. ולבצע חלוקה במפגש הפורום בסוכות. אנשים שלא יוכלו להגיע למפגש יקבלו את החומר באמצעות הדואר ויצטרכו לשלם את עלות המשלוח. הכל נמכר בחבילות ואין באפשרותי לפצל חבילות כך שבמידה וכמות של 50 או 25 גדולה על מישהו שידאג להתחלק עם חבר. זה מבצע קצת קשה ואני מקוה שתעזרו לי לממשו בהצלחה.

Rוני

New member
אז ככה

אני מציעה כך את השמות ואת הכמויות לחבילה אפשר יהיה לרכז באקסל ולשלוח לפורום סטלין ותומכה ירכזו את הנתונים ויעשו את חישוב העלויות לנפש מה שצריך לומר שזהו מחירון זול בהרבה מאשר במשתלות ויחד עם זאת אנו עדיין מצפים למחירון מיאצק כדי להשוות מחיר סטלין, האם את מוכנה להתקשר למשתלת אסא לבדוק אם יהיו מוכנים לתת לנו מחירון מוסדי ולראות מה המחירים שהם מבקשים לכמויות?

reuven4u

New member
אבל המבצעים של "להעמיס כמה שנכנס"

מתחיל רק מאוחר יותר, לא זה מה שנאמר? אז לא עדיף לחכות קצת?

Lizards Master

New member
בשנה שעברה קניתי ככה כלניות

ונוריות - הפקעות קטנות ולכן זה השתלם מאוד. בנוסף היו שם גם אירוסים ועוד כמה סוגי פקעות שאני לא זוכר כרגע. הפקעות האלה כבר יותר גדולות ולכן נראה לי שיכול להיות שזה לא כל כך משתלם. (תלוי ביכולת הדחיסה האישית של כל אחד
)

Lizards Master

New member
אני לא מסכים איתך בכלל

אני יודע שלא רציתם לפרסם מחירים משיקולי פרסום, אבל מה שכל אחד יכול לעשות זה לגלוש לאתרים של יודפת, אסא וכו' ולראות בעצמו ששקית עם 50 פקעות של כלנית עולה (לצרכן ה"רגיל") 28-32 ש"ח. במחיר הזה קניתי בשנה שעברה יותר מ-300 פקעות (גדולות ויפות, לא קטנות דמיקולו...). בנוריות החסכון קטן יותר כי הפקעת יותר גדולה מזו של כלנית, אך בכל זאת יצא שקניתי כ-150 פקעות במחיר של 50. אני יודע שזה נראה הרבה ו"מי צריך כל כך הרבה פקעות" אבל מנסיון (של שנה שעברה) זה פשוט לא נכון, כמות כזו של פקעות נבלעת בחצר בקלות, עד כדי כך שהצטערתי שלא לקחתי כמות כפולה. (ולא מדובר בחצר גדולה, אלא שכמות כזו מאפשרת לשתול בצפיפות וליצור מרבדי פריחה "כמו שכתוב בספרים"). נ.ב: אני יודע שאתם החלטתם לא לפרסם כאן מחירים, כדי למנוע פרסומות. אני לא חושב שמדובר בפרסומת אלא בסקר שוק של קבוצת צרכנים (חברי הפורום) ודווקא מן הראוי הוא שנפרסם מחירים של יודפת, אסא ומי שרק ייתן לנו הצעה, כדי שכל אחד כאן יוכל לעשות לעצמו חשבון האם זה כדאי מבחינתו או לא.

צפנתי

New member
מסכימה עם אדון הלטאה הנכבד!!!

קניית כפי יכולתך תמיד תהיה זולה פי כמה...ואנ יאחכה לה! בפקעות אחרות...לא אחכה. ככה או ככה עד שתתארגן פה הכמות והסוגים...יש זמן. אולי יתחילו מבצעי "כפי יכולתך..." אגב, מי שנוסע ליודפת וגם מי שלא, שיסע. תל יודפת הארכאולוגי הוא "המקום" בה' הידיעה לראות ולצלם חצבים על רקע השמים והעתיקות. המקום ה"מחוצב" ביותר בישראל...או לפחות ככה היה שנה שעברה...חוויה מדהימה!!!

Rוני

New member
אם יהיה לנו יותר ממחירון אחד לא

אכפת לי לפרסם איפה הבעיה? אם אפרסם רק אחד אז נחכה כמה ימים ונראה לאן הגענו מבחינת מחירונים

אדון הלטאות היקר../images/Emo13.gif אפשר קצת פרטים

על מבצע "מלא ככל יכולתך" או משהו כזה.. איך זה מתבצע ועבור אילו סוגי פקעות זה עובד? תודה מראש

Lord bigfoot

New member
אכול כפי יכולתך, פרטים.

אתה מקבל שקית (לא גדולה במיוחד) וממלא כמה שאתה רוצה בפקעות של נוריות או כלניות או עירבוב של השנים. אפילו כשביקשתי לסגור לי את השקית הם אמרו "מה אתה לא ממלא עד הסוף (דהיינו עד שיגלוש מהשוליים) וזה עולה 25 או 27 ש"ח לפי מיטב זיכרוני. לגבי האירוסים, יש להם את אותו דיל, אבל כדי שזה ישתלם צריך לבחור את הפקעות הכי קטנות וזה לא כזה להיט. אלו היו מה שהיה שנה שעברה, בעבר היה גם לנרקיסים את הדיל אבל גם זה לא נראה לי משתלם.

Lizards Master

New member
חיפשתי קצת במדור הסטוריה, ומצאתי

את השרשור משנה שעברה (שלפחות אז היה אפילו בטאג-ליין). עוד קצת עבודת בילוש חשפה את הפרטים הבאים: צפנתי היתה שם כבר ב- 6.9, כלומר יכול להיות בהחלט שהמכירה כבר החלה, או שתחל ממש בקרוב. אני הייתי שם ב-1.10 ככה שיש עוד זמן ולא פספנו כלום

נצר1

New member
חבל לכם על הזמן!!!!!

שנה שעברה כל הדיבורים שלכם על פקעות עשו לי כזה חשק (ופקעות זה באמת האהבה הכי גדולה שלי...
) שגררתי את בעלי לשם
קנינו "כפי יכולתך" של נוריות וכלניות כמו שלורד ביג פוט תיאר, וקנינו גם 40 קלות ב- 15 שקלים!!!!! 30 צבעונים ב- 15 שקל!!!!! וכנ"ל כרכומים!!!!!!!! כל כך התלהבתי שבמקום התקשרתי לכל מי שאני רק מכירה עם גינה, ושאלתי מה הוא רוצה
חזרנו עם 2 שקיות מכולת ב- 75 שקלים!!!! ודרך אגב - באנו יחסית מאוחר לעונה, אבל זה השתלם מאד...

yatsekkk

New member
בוקר טוב לכולם אני שוחחתי עם היבואן

בן שחר והבטיח להעביר לי בפקס מחירון לפקעות בכמויות כאשר בחבילה יהייו כ 100 יח אשר ניתן לחלקם בן החברים ברגע שיהיה לי מידע מדוייק אוסיף זאת שיהיה יום נפלא

למעלה