אכזבה עצובה

בולה101

New member
אכזבה עצובה../images/Emo10.gif

אז זהו שזה לא. שלילי. אין לי מילים על התמיכה העצומה הזו שלכן. אין אדם אחד בעולם שמבין את הסיטואציה המעיקה יותר טוב מכן. לא יודעת איך להודות לכולכן על התפילות והבקשות והאצבעות שהוחזקו בשבילי. לא מצליחה אפילו לארגן את המחשבות. ריק לי בפנים. לא ממש יודעת איך ממשיכים. כרגע בטווח הקרוב רוצה רק שקט. רוצה לחזור לשפיות ולנורמליות. אני יודעת שאני אשה חזקה. לא אוהבת שמרחמים עליה. מראה לכל העולם שהכל בסדר. אבל הפעם לא מצליחה. מרגישה ממש בתחתית הבור. אשה בת 37 + שיש לה הכל. באמת הכל. בעל באמת אוהב ומפרגן, משפחה תומכת ומפרגנת מכל הכיוונים. בית חלומות שבנינו. עושר ואושר. אבל הדבר האמיתי איננו. לפעמים אני לא מצליחה להעריך את כל הדברים הטובים שמסביבי. זה מדהים אותי איך בלחיצת עכבר אחת במחשב טמון האושר שלי. קליק אחד, המסך נפתח ואת בשמיים או באדמה. זה עדיף על גברת בטלפון שעונה בלאקוניות בטא קטן מ 2 . תודה לכל אחת מכן בלי יוצאת דופן ל התמיכה כל אחת בדרכה שלה. אפשר היה להרגיש דרך המסך את הפרגון ואת הרצון שזה יצלחי. תודה לכל המתקשרות ולמי שהגיעה עד הבית. אני אצא לי לפגרה.

שינובו

New member
בולה

אין מילים כמה עצוב. נחכה לך שתשובי מהפגרה ונמשיך להתפלל ולהחזיק לך אצבעות (וגם את לנו).

blessed

New member
בולה אני מצטערת כל כך

אין לי מילים. כואבת יחד איתך.

Otisco 12

New member
עצובה איתך../images/Emo7.gif

מאד עצוב לי לקרוא את ההודעה שלך. מקווה שתאגרי כוחות בפגרה, וכמובן שתחזרי להנות מכל הדברים החשובים שיש לך בחיים.

טרסי

New member
../images/Emo14.gif../images/Emo7.gifעצובה איתך

ריגשת אותי מאוד ואני מאוד מאוד עצובה בשבילך. מקווה שאת שומרת על אופטימיות ועל הידיעה שזה יבוא

צר לי לישמוע על השלילי

מחזיקהלך אצבעות לפעם הבאה ומאחלת לך שתעזרי הרבה כוחות בפגרה. שולחת לך הרבה

s h i r a 3 0

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo7.gif אין לי מילים

שולחת המון חיבוקים וכוחות.

neta2

New member
בולה, אני ככ מצטערת. אין מילים

זה קורע ושובר כל פעם מחדש, אבל התקווה הזאת שיום אחד זה יצליח - וזה יצליח!!! מחזיקה את הראש למעלה, כמו שכתבת - יש לך הכל בקרוב אני מבטיחה יהיה גם ההריון הנכסף. את תראי שהודעת החיובי בוא תבוא, רק עוד קצת, קחי לך חופש, תצברי כוחות! מחבקת ועצובה.

בולינקה ../images/Emo24.gif../images/Emo7.gif

כל כך קיוויתי שהשבוע הוא השבוע שלך! כל כך מגיע לך! אבל אני משוכנעת שאת עוד תשאי את כרסך התופחת בגאון ותעזרי כאן לכל הבנות החדשות והמבולבלות של הפוריות להבין איך עושים את זה ובגדול! אני בטוחה!!! "לא מתייאשים, ממשיכים הלאה במסע", כתב לי פעם אח שלי בSMS אחרי שלילי אכזרי במיוחד. אני אומרת את זה גם לך. קחי הפסקונת, תחזרי לשפיות של חיים רגילים ללא דקירות לפרק זמן שתזדקקי. אנחנו מחכות לשובך ועוד יותר להודעה ספונטנית................................

פאקצה

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif בולה מחזקת אותך

ומחבקת חזק חזק בחודש הבא יילך יותר טוב

העין ה 3

New member
בולינקה!

כמו שכתבו כולן - גם התור שלך עוד יגיע. כנראה שהחודש זה בכל זאת לא היה תורך. נ.ב. שכחתי בסוף לקחת את המפיות -
יש לי תירוץ לבוא שוב (כאילו שהייתי צריכה...).

מם 1971

New member
אוי בולה

כל כך קיוותי לראות כאן הודעה אחרת. אני כל כך מצטערת על השלילי ועל הכאב המרסק שמלווה הודעה כזו . אני יודעת שברגעים כאלה אין נחמה ולכן אני יכולה רק לחבק אותך חיבוק חזק חזק ולקוות שהכאב יתמעט בפגרה אותה את לוקחת
מקווה שתמצאי את הכוחות לעשות כל מה שטוב עבורך במהרה

yonit7

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

למעלה