אכזבה עצובה

hyb

New member
בולה יקרה ../images/Emo24.gif

שולחת לך אלפי
ים לנחמה... קחי לך חופש ותנוחי... את עוד תמלאי את הריקנות בהרבה צחוק ושמחה. אוהבת המון

פינקי33

New member
בולונות, כל כך עצוב, ../images/Emo7.gif

כואבת ודומעת איתך ובאמת מאחלת לך שתצליחי בפעם הבאה ובגדול.

בוליקי

New member
בולה יקרה שלי../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif

מאתמול חיכיתי לראות את ההודעה שלך, וקיוויתי כל כך שהיא תהיה הודעה שמחה.... שולחת לך מלוא חופניים
ים ו
ות:

נועם@בת

New member
../images/Emo24.gif בולה ../images/Emo14.gif

זה השלב שנגמרות לי המילים, והייתי רוצה שלמרות המרחק הפיזי תרגישי את החיבוק שלי הכי חזק בעולם. בדבר אחד אני בטוחה, את תספקי לי את התענוג לעשות לך צהלולים בקרוב, ולי, כידוע יש סבלנות לחכות
.
נועם

kugi

New member
אוי בולה../images/Emo24.gif

קבלי חיבוק חזק על השלילי. עצוב לקרוא את ההודעה שלך ולהכיר מקרוב את העצב והאכזבה. קחי לך הפסקה וחופש, מניסיון זה עוזר להירגע.

ל א ו

New member
פגרה נעימה יקירה שלי

מה שהיה לי להגיד כבר אמרתי- נשאר לי רק לשלוח אלייך נשיקה לפצע הכואב.

שלחתי לך מסר../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

בכל מקרה שולחת לך עוד הרבה
ים ו-
ומבקשת לחזק את ידיך, אוהבת, שוגה.

Gali121

New member
כואב, כל כך כואב../images/Emo7.gif

בולה יקרה, כואבת את כאבך ומזדהה עמוקות. אחרי שקראתי את מה שכתבת אתמול לגביי החששות לקראת הבטא, החזקתי לך אצבעות הכי חזק שיכולתי, כל כך קיויתי בשבילך..... מחר תורי - הבטא הראשון שלי בחיים אחרי ה - IVF הראשון בחיים (כן לא יירבו) מרגישה עמוק בתוך הבטן שההאכזבה לא תאחר לבוא וגם כאבי המחזור כבר כאן - לא נותנים לי לרגע להתבלבל.. לפנטז,אולי בכל זאת..... תהיי חזקה והכי חשוב- -אופטימיות לנצח. בסוף ננצח! גלי

גלי בהצלחה מחר!!!!../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

מחזיקה לך אצבעות לבטא שתנצח את התחושות הרעות! שוגה

סנונית 1

New member
בולה מצטערת לשמוע../images/Emo10.gif

קודם כל קבלי
תני לעצמך עכשיו לנוח, לכאוב , לכעוס עד שהעצב יעבור. מחאלת לכולנו שהפורום הזה על תמיכתו המופלאה יסגר כבר ונתראה כולנו בפורום העגול עד הלידה. אוהבת

Big Mama 1

New member
פגרה זה רע??? ../images/Emo8.gif

בולה'לה, העיקר שתשובי בכוחות מחודשים, עם רוח קרבית, לחתור בסירתנו. תשמרי על המוראל, אנחנו נשמור על הבית.

תות בר

New member
../images/Emo140.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo140.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo140.gif../images/Emo7.gif

../images/Emo14.gif

הלב נשבר לקרוא. מכירה כל אחת מהתחושות שתיארת, איך כל העושר והאושר מתגמדים. תחזיקי מעמד.

בולה

מצטערת בשבילך... תהני מהחופש ותחזרי בכוחות מחודשים לדהור על הסוס. מזדהה איתך, זה נורא קשה לראות את השלילי.. אבל החיובי בוא יבוא ובגדול... נשיקות וחיבוקים (ותודה על המסר).

קרן 9

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo39.gifלבולה

אני קל כך מיצתערת!!!!!!!!!!!!!!! אני מבקשת תיהי חזקה לפעם הבאה.טוב אז מה אם את בת 37?אין אנשים שבגיל 60 עשו ילדים? היה בטלויזיה.אני לא רוצה שתיתיעשי צריך ליהיות חזקות ולקוות לפעם הבאה.[בבקשה!!!!!!!!!!!!] אני מאכלת לך שה' איתן לך רק כוח. מכל הלב קרן

למעלה