אכזבה קשה מהמשפחה של בעלי

tch111

New member
אין ספק

היא נתנה את גירסתה, ועל סמך גירסתה נתתי את עצתי.
לא ניסיתי לכפות.

דובי1401

New member
וואו...נשמע ממש קשה

אחותי אני שמחה לדעת שאת מאחורי זה...... את בטח עברת תקופה מטורפת....
לאחר שקראתי גם את כל מה שרשמת כאן, אני עוד יותר מבינה לליבך... וזאת חוצפה מצידם לתרץ בצורה שתירצו.
אבללללל תסתכלי שוב על מה שכתבתי... זה הזמן להיות אגואיסטית ולחשוב אך ורק על עצמך ועל משפחתך!!!!!!
אני אגזים ואומר... שכשאת הולכת לשם תרגישי בבית מלון...
תעשי מה שטוב בשבילך , תהני מהאוכל, מהילד והבעל... אל תזיזי את עצמך מהכיסא בשולחן, תתפנקי...........
למרות שזה יהיה קשה להיכנס אליהם הביתה....... תנסי את זה בשביל משפחתך!!!

אסנתגיל

New member
מצטרפת להמלצה לעשות מה שטוב לכם כמשפחה

אם טוב לילד לראות אנשים מוכרים, אם טוב לבעל להיות עם המשפחה, ואם לך גם כך אין אלטרנטיבות שוות ערך - אולי שווה בכל זאת ללכת אליהם. אם יש מקום אחר שלבעל אין התנגדות חריפה, ולילד יהיה ממה להינות, לכו לאלטרנטיבה.
ושמחה לשמוע שמצב הבעל השתפר. זה הכי חשוב ואני מניחה שזה גימד כמה עניינים אחרים (כמו שאמרת שעכשיו כבר שקט יותר :) ).

סיגלית 2014

New member
מנהל
שלום אורית, ברוכה הבאה

מצטרפת לדעתם של קודמי: כדאי ללכת. ויש לכך כמה סיבות טובות. מהן?
אומרים שכשמייעצים למישהו לא כדאי לתת דוגמא מהחיים הפרטיים שלך, אבל אי אפשר להתעלם מכך: דברים כאלו קורים ויקרו. את לא היחידה.
לכן אנסה לענות לך באופן כללי:
את צודקת! מאד קשה להתמודד ולטפל בבן משפחה עם בעיה נפשית. זה דורש אורך רוח וכוחות נפשיים. לא קל בכלל ובמיוחד כאשר מדובר בילד.
בנוסף תמכת גם בבעלך, במצב שבו את בעצמך היית זקוקה לתמיכה.
שנית, ציפית לתמיכה ממשפחתו של בעלך ולא קיבלת. הפתגם הידוע והמעצבן "ציפיות יש רק לכריות" נכון, לצערנו, בכל מצב.
לא ברור האם את יכולה לקבל עזרה ממשפחתך.
עשי לעצמך מנהג וחשבי כך: מי שרוצה לעזור לך, עזרתו תתקבל בברכה. מי לא, שיהיה בריא. תכל'ס אף אחד לא חייב לך כלום.
אל תעלבי ואל תקחי את אישית. את לא יודעת מהי הסיבה האמיתית לסירוב שלהם. יכול מאד להיות שהם גם נפגעו ממשהו שלא כל כך ברור לך. עשי לעצמך טובה ואל תנתחי.
לכי לארוחת הערב הזו ותהי את! תהי גאה בכמה השקעת בטיפול בילדך!
עשי את זה בשביל עצמך! את לא קורבן של אף אחד.
בהצלחה

תשובה

הסיבה היא כפי שנאמר לי מאחותו- "יכולתי לעזור יותר אבל המשפחה שלי קודמת לכל ולא יכולתי לקחת חופש מהעבודה."
1. היא יכלה להגיע באיזו שבת. 2. יש לה בנות גדולות...איזו משפחה קודמת??
אציןן שהיא הייתה בקשר מצוין איתי וגם עם בעלי.

כקורבן אהיה רק אם אוריד ראש ואגיע לביתה. יש לי גבולות לפגיעה. כאן - הם חצו גבול.
תודה

סיגלית 2014

New member
מנהל
אם כך נקודת המבט שלך שונה משלי

את לא צריכה לחשוב שכאשר את הולכת את נותנת להם פרס. את לא עושה את זה בשבילם.
אם את מחליטה ללכת, לכי בשביל עצמך. וכך את לא מורידה את הראש בשביל אף אחד.
כמו שכבר ציינתי: רוצים לעזור, טוב. לא רוצים, לא צריך. גם את יכולה להחליט שאת לא עוזרת.
אבל אל תענישי את עצמך.אל תרחיקי את עצמך מהמשפחה, אפילו שהם לא מלאכים (אוהו כמה הייתי מספרת לך על מה שאני עברתי וכשהפסקתי לחשוב, בעצמי, שאני קורבן, רק העלתי את הראש)
את בן אדם בוגר וזו החלטה שלך ורק שלך. לכן אם את מחליטה שאת לא הולכת, תהי שלמה עם ההחלטה ועם ההשלכות שלה.
בהצלחה.

tch111

New member
אני חושב שאת צודקת בהחלט

הייתי נוהג בדיוק כמוך
חג שמח לך

למעלה