אכזבתי מתחום ה- RDND

• פותח הנושא TIS
  • פורסם בתאריך

the off player

New member
ביצים ? אני?

אני לא ארגיש כאילו שאני הולך על ביצים בכל הודעה שאני מפרסם. אינני מפרסם מידע רשמי של האחווה בהודעות שאינן רשמיות. גם כחבר אחווה יש לי זכות מלאה להתבטא איך שאני מעוניין, ולא נזכיר מישהו שאחרי כל ישיבה פרסם סריות של הודעות חתרניות ואלימות נגד מה שהוחלט. ועכשיו, מי מייצג את האחווה???

אה... הבנתי...

רוצה חופש? גם אני רוצה. יופי. בוא נראה להם איך זה נראה: רק לי אין זכות להתבטא כאוות נפשי. רק לי תעשו משפט ראווה כל פעם שאני מבטא את עצמי. רק לי זה לגיטימי לחיות בהרגשה של ריחוף מעל ארגז ביצים סרוחות, עם כל גרעפס שאני תוקע, ורק לי מגיעות שיחות השטיפה של איילת ושל שמוליק. אתה קדוש, יקר שלי. מתנה משמיים. יופי שגיא. בוא נפתח את זה הלאה...

the off player

New member
כן, בוא נעשה את זה

אם קמים אנשים ומחליטים לרדוף אותי ואת דרכי הביטוי שלי, זה בד"כ גורם לשקול דברים ולנסות לבדוק את עצמי בצורה אובייקטיבית(עד כמה שניתן...) לשם כך אשמח להיעזר בחוות דעתם של חברים ואנשים שאני מתחכך בהם על בסיס יומיומי. אחרי הבחינה אסיק מסקנות ואיישם. אם עדיין לא הצלחתי להשיג את המטרות שלי, אבחן שוב את דרכי התחקור שלי ואת רמת האובייקטיביות שלי על עצמי- כנראה שאחת או יותר מהקטגוריות שלי לא בסדר. ולסיכום(אם אני זוכר נכון): it aint paranoya if they are realy after you

אתה מחטיא אותי לגמרי, אך נשאר כך

אתה מחטיא אותי לגמרי, אך אני אהנה להשאיר את זה ככה

Damian1

New member
תודה לך../images/Emo106.gif

אושר סגר את הנושא אז לא אפתח אותו שוב, אבל תודה לך על עוד קול הגיוני ועל המוכנות שלך להביע אותו.

למעלה