אכן יש ממה לפחד - פירוט

l o s t

New member
במלחמת המפרץ אף אזרח לא נהרג...

או מאט מאוד נהרגו .

shookit

New member
במלחמת המפרץ נהרג בנאדם אחד ולא

מסקאד. מהתקף לב. וזה בדוק. אתם לחוצים מידי שום דבר לא יקרה. הכי הרבה שיזרקו עלינו זה סקאדים-ראיתם חדשות....

exta9

New member
במלחמת המפרץ נהרגו הרבה אנשים

בן אדם אחד מסקאד, אבל כל השאר מאי שימוש נכון במסכות גז, התקפי לב וכדומה... ושתדע לך שישראל לא החזירה כלום במלחמת המפרץ, היא רק חטפה!

fipo

New member
שטויות אף אחד לא מת

משימוש לא נכון במסכות גז!!! מת כולה בנאדם אחד!!!

exta9

New member
חח

זה החרא שמאכילים אותך בבית? "בן אדם אחד מת במלחמת המפרץ?! חח

../images/Emo5.gifמה פתאום??!../images/Emo5.gif

במלחמת במפרץ אנחנו לא הגבנו לכלום!!! שמיר לא נתן הוראה להגיב... כי הוא אמר ובצדק, שזו המלחמה של האמריקנים ולא שלנו. (
האמריקנים עושים לנו את העבודה...אבל אל תגלו לאף אחד..
)

shookit

New member
קיצור אל תבלבל בשכל שיש ממה לפחד.

קרא את ההודעה הארוכה שאני רשמתי. אני לא חושבת שאתה צודק. לא מלחמת עולם שלישית ולא נעליים. ראינו מה הם זרקו עד עכשיו. חוצמזה...כבר יומים תוקפים אותם, כאשר יום אחד הפציצו בהם המון. אז למה סאדמוש לא זורק על ישראל כל מיני דברים?? אמרתי שהסיכויים קטנים שיפול כאן משהו ואני אמשיך להגיד. המקורות שלי הכי טובים.

exta9

New member
לא אמרתי שתפרוץ מלחמת עולם שלישית

הבאתי את זה בתור דוגמא

shookit

New member
חמודי... תקשיב

שהדוגמא שלך לא ממש ממש לא טובה ולא קשורה לשום דבר ממה שקורהץץ...

CoooooL

New member
exta9../images/Emo70.gif

הודעתך האחרונה הייתה ה"קש ששבר את דב הגמל". במצב מלחמה, אין אנו צריכים אנשים כמוך שרק יפריעו למהלכו התקין של הפורום וינסו לגרום לאנשים להרגיש רע. עד איפה יכול להגיע הרוע? בשל מילותיך ויחסך לאנשים פה, נחסמת מהפורום. ,פבל

Awaken

New member
מלחמת לבנון זאת ממש דוגמא מפגרת

כי ברצוני להזכירך מי שאמר שמלחמת לבנון יהיה "מבצע פשוט וקצר בשביל לטפוס כמה מחבלים" היה בכבודו ובעצמו ארירל שרון מתי שהוא היה בתפקיד רמטכ"ל או באיזה תפקיד בכיר אחר, אני לא זוכר. אז אם את רוצה לבוא בטענות אל מישהו אז רק אל שרון כי הוא זה ששיקר, הוא זה שרימה, והדם של החיילים שמתו במלחמה הזאת על הידיים שלו.. אני ממש לא מבין איך את יכולה להשוות את זה לעכשיו שארה"ב הודיעה מראש שזה לא פעולה קטנה ובוש אמר בעצמו שזאת תהיה "מלחמה ארוכה וקשה". אז פעם הבאה קצת תחשבי לפני שאת מדברת. וכדי להרגיע אותך, לסאדאם אין עשירית מהיכולות שהייתה לו במלחמת המפרץ ולנו יש הגנה פי 10.

למעלה