אכן, תמונות קשות

א י ט י

New member
נכון

אני באמת לא רואה מה החסרון פה זה מה שמייחד ומבדיל וגורם לי להעריך אותם יותר מכל השאר.

Elinor BC

New member
בדיוק../images/Emo45.gifזה מה שמייחד ומבדיל וגורם

לי להעריך אותם יותר מכל השאר. "

דןטאון

New member
שאלה לציף

האם יכול להיות שהסטונס הם להקה "לגדול עליה" והפלויד הם להקה מתאימה יותר למי שהוא קצת יותר "בשל"? האם יכול להיות שבשביל לשמוע פלויד צריך סוג מסוים של בגרות ויכולת להשתחרר, גם מחשבתית?

לדעתי, לא

אצל הרבה אנשים התהליך הוא דווקא הפוך: הם מאזינים לפלויד בגילאים צעירים, ואז עוברים הלאה, ללהקות אחרות. גם אני האזנתי לפלויד בגילאים אלו, במיוחד AHM ו-DSOTM. "החומה" היה האלבום הכי פופולרי בבית הספר שלי, כשיצא - עד כדי כך שכמה חבר'ה ציירו על קיר הקפטריה את עטיפת האלבום. הסטונס הם להקה פחות נגישה לקהל ישראלי, להערכתי, ויש לכך מספר סיבות, שאפרט אח"כ בהודעה אחרת שהבטחתי לכתוב.

buffa

New member
היה לי את זה עם פ"פ וזפלין

ובסוף בחרתי בזפלין. ככה זה, החיים קשים.

itaikuskus

New member
אי אפשר לעשות כזאת בחירה

אני אישית לא הייתי מרגיש שלם אם הייתי בוחר באחת מהלהקות.

brotos

New member
אתה חייב ללמוד להתמודד עם קונפליקטי

ם. [למשל, כשאתה רוצה לכתוב משהו בכותרת, ואז אתה מגלה שאות אחת לא נכנסת...].

itaikuskus

New member
בושה וכלימה

כל עבודתך למען הפורום היא כאין וכאפס לעומת תקיעת סכין בגב הרחב של דיויד גילמור. אנא קחי אחריות והגישי התפטרותך עד צאת השבת.

oribarak

New member
גם אני ראיתי תמונות מזוויעות אלו

וחטפתי שוק רציני...האלילה שלנו, האישה שאנחנו מאמינים בתורתה ובאמונותיה, הצביעה לאבנים המתגלגלות...העולם מתהפך, החזירים כבר לא מתעופפים, ווויל סולומון חתם במכבי תל אביב

yuvalpik

New member
ציף ציף!

היית פעם בהופעה של פינק פלויד??? כי כתבת שגדלת בסיקסטיז... הופעה מהסיבוב הופעות של וויש יו או אנימלס.... או דה וול....

אריק1966

New member
סטונס או פלויד...

שאלה קשה.כי איך אפשר להשוות בין סגנונות שונים? אני אענה דווקא מנקודה שהיא ההתמדה.כלומר שהחיפושיות היו 8 שנים יחד.פינק פלויד 15 שנה בפורמט המוצלח שלהם והסטונס 40 שנה!!! ובעצם הסטונס לטעמי הגשימו את הדרך של להקת רוק בצורה האופטימלית! מוסיקלית פינק פלויד מאתגרים יותר,אבל הסטונס הם "להקה" ובאופן אישי,נסעתי לראות אותם לפני שנתיים בסאן סירו,וקשה לתאר במילים מה שהם עשו לי ולכל הקהל שם!

זה בגלל שזה היה בסאן סירו

גם אם רוני סופרסטאר תופיע שם אתה תהנה. האצטדיון הזה פשוט עוצמתי. לא שאני משווה את הרולינג סטונס לרוני כן ? :)

אריק1966

New member
ברור שלא../images/Emo3.gif

כי מי אלה הפינק פלויד והאבנים המתגלגלות ה"זקנים",לעומת אושיות הרוק עם הדיסקוגרפיה והקטלוגים המדהימים,ואני מתכוון לרוני "סופרסטאר",נינט "יש לי ציצים ואני מופיעה ביס" והראל סקעת"תעשה לי ילד"... כן כן ככה נראית ה"מוסיקה" לפחות בארצנו.

itaikuskus

New member
ביטלס היו 12 שנה ביחד

8 שנים הם היו בטופ. והם לוקחים את הסטונז בהליכה, על כל ה40 שנה שלהם.

Elinor BC

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifאין ספק, שהביטלס עשו

הסטוריה יותר מכל להקה/זמר/אומנים וכו'. מכולם הם- ה---אגדה. זה שאני אוהבת את הפלויד יותר מביטלס. לא משנה ת'עובדה הפשוטה שהביטלס, היו, הם, ויהיו, אגדה לעולמי עד.

למעלה