אכן!

pini-pee

New member
אכן!

הודעה חסרת טעם ופואנטה! לא לא, אני רציני. הממ... טוב, אם כבר הבמה היא שלי רציתי לשלוח ד"ש לדנה מד' שניה ולכל כיתה ד' 3 המקסימים! או שלא. מעניין מה זה היה... משהו מודחק מילדותי? קראתי עכשיו את Wee Free Men. היה נחמד לקרוא ספר חדש לשם שינוי, אני גם שוקל להפסיק לקרוא את טרי פראצט אחרי שנתקלתי בספר soul music במשפט "ymrcigbs am" והבנתי מיד שזה young men (reformed) cultists of the icor god bel samorath ankh morporkץ מתברר שאני צריך לקרוא גם ספרים אחרים... אה כן, וחזרתי. ברוכים השווים לי. וויפי :)

pini-pee

New member
אכן, אכן :)

בתקווה הפעם להשאר - הגדרתי את הדף כדף הפתיחה!

keynant

New member
בהתחלה תהיתי לגבי הר"ת..חשבתי...

שה-AM זה בכלל אלברטו מליץ'...

pini-pee

New member
תחשבי איך נבהלתי כשאפילו לא הייתי

צריך לחשוב על מה זה אומר! קראתי את זה והבנתי ישר בלי לחשוב... זה היה כמו מסר משמים "פנחס! אתה לא יכול לקרוא רק סדרת ספרים אחת כל ימי חייך!"

pini-pee

New member
אני שומר על זכותי לקרוא לכל בן בשם

בת ולהיפך! הא! טוב, טעיתי :) אבל הודיתי בכך אז זה מתבטל! הוריי!

Rincewind

New member
../images/Emo32.gif קניתי היום בעזריאלי...

את The dark side of the sun! מחיאות כפיים לי!

pini-pee

New member
|מחיאות כפיים|

הוא נחמד, קצת מתוסבך, ומציג שם רשימה נכבדת מתוך החייזרים האהובים על atchlena... כל קשר בינו לבין עולם הדיסק מקרי בהחלט, גם ההומור קצת חסר, אבל נחמד גם ככה :)

ויימס

New member
אז תספר לנו על מה זה. וגם ג'וני.

מה אתה עושה פה כל כך הרבה זמן, אתה ברגילה או משהו?

Rincewind

New member
חופשת שבועות +

יום חופש ביום חמישי. יש לך בעיות עם זה?!?!?!?! וג'וני- ספרים אדירים. אי אפשר לספר, את חייבת לקרוא. איפה את גרה בעצם? אולי נעשה יום אחד החלפות...

pini-pee

New member
החלפות

צריך באמת למפות את כל האנשים שגרים קרוב זה לזה ולערוך פרוייקט של הפצת הבשורה! גם צריך למצוא דרך כלשהי להחליף את הספרים חזרה... :)

Rincewind

New member
אכן ../images/Emo13.gif

טוב, אז מי מתנדב להכין מפה עם דגלים מגניבים עם שמות חברי הפורום?

Rincewind

New member
אני חושב שלא הגדרתי נכון.

כשאני שואל מי מתנדב, כולם מרימים ידיים! עכשיו 30 שניות הייתם ליד משרד רס"ר! 30 שניות זוז!!!

Rincewind

New member
בתור הפז"מניק של הפורום

אני שופט אותך להכין את מפת המיקומים של חברי הפורום. ושתהיה מונחת על השולחן שלי עד מחר בצהריים. מובן?!

pini-pee

New member
טוב, מיקום בבקשה?

פנחס שהתבקש פעם אחת לשאול איזה אלוף מה הוא רוצה לשתות ונכנס פנימה בשיא הנונשלנטיות ושאל "יש לנו היום בתפריט קפה שחור ותה, במה אפשר לעניין אתכם?"

למעלה