אכן!

Rincewind

New member
ודרך אגב...

החל מיום שלישי, ה-1.6, אני חוזר להיות DviRincewind (סיכמנו על חודש-חודש, זוכרים?)- אז הכינו את עצמכם!!!

ויימס

New member
אני אקח ואליום, שלא אתעלף מהתרגשות,

ודביר- תרגיע עם המדריכיות הזאת, אפשר לחשוב שהוא איזה מדריכת חי"ר, כולה מציק לכמה מילואימניקים (משתתקת בהבעה מהורהרת), אה, אני לא נושא הדיון פה!!! מי אתה בפז"ם שלי, יא סרדין?
...ופז"ם בפורום זה לא משהו שהייתי מתגאה בו! בכל אופן, מישהו גר באיזור השומרון או ראש העין? או אור יהודה- יהוד? או בת ים? ובקשר למפה, אני יכולה לקחת את המפה של הגיוס חירום של היחידה שלנו, ולשנות את הסדר של הסיכות ככה שבמקום לסמן את המיקום של החיילים הם יסמנו את המיקום של שוכני הפורום!
ואז תוכלו לבוא להחליף איתי ספרים בכלא!

The Mad Hatter

New member
גגגעעגגגגגגגגגג....P:

*תולשת שערות בפאניקה* שמישהו יזכיר לי ממתי הפורום הפך לפורום "צבא וטרי פראצ'ט"?? P: * אל תסתכלו עלי. אני סתם בדיכאון מזה שפתאום הפורום מתמלא בעשרות הודעות ליום ובאף-אחת מהן אין לי מושג על מה מדברים. >_<

pini-pee

New member
צבא וטרי פראצ'ט זה דווקא מסתדר...

פעם קראתי פראצ'ט בשמירה בשלישות ברמת גן וכשהמפקד בא להעיר לי שאני קורא פיתחנו על הספר שיחה... הוריי! ירקות! ירקות הוריי!

dino_din

New member
אם אני לא טועה (ואני לא!)

לשלישות ברמת גן לא קוראים "השלישות ברמת גן". זה נקרא "מחנה מכלף" (נדמה לי שעל שם הרמטכ"ל החמישי בצה"ל...).. סתם לידע כללי (ובגלל שאני מתרגש שיצא לי להצדיע לרמטכ"ל בטקס החלפת השמות כשעוד הייתי חיילון צעיר ירוק ופעור... היום אני לא צעיר...) דינו.

Athaclena

New member
לא. זה "מקלף".

אבל נו, של"ר יותר טוב. מי קורא לזה מקלף בכלל? זה שהם תמיד משנים את השמות של כל דבר זה לא אומר כלום. אני נשארת עם של"ר, וגם השמות הישנים של הכיתות - PC מעופפת, אול"כ (אלפסי), VAX, 202, ימני ישן ("בימני ישן - אל תישן!"), צוללת וד' קטנה. הרבה יותר מענין מאשר תמר, דרדר, דולב, אלון וכו'

limilu

New member
או!

אני באלון! (אל תתרגשו, ככה קוראים לכתה שלי. קיבוצניקים, לכו תבינו אותם. ={O)

ויימס

New member
בתור בנאדם שעדיין נמצא בצבא,

אף אחד, אבל אף אחד, לא קורא לזה מכלף, וגם לא מקלף. והאמת שגם לא של"ר. רק 'השלישות'. אף פעם לא יצא לי לפגוש מישהו בדרגה יותר גבוהה מאלוף משנה. ואיזו התרגשות זו בוודאי תהיה כשזה יקרה, אני בטח אתעלף!

pini-pee

New member
לא אוהב דרגות בכירות

דרגות בכירות הם פיכסה. אני מאמין אדוק באימרה "חרא צף"...

ויימס

New member
כפי שאמרה הקצינה שלי והקצינה השניה

שהיא במשרד שלי, אבל היא לא הקצינה שלי אלא הקצינה של מישהי אחרת: "מה הסגן אלוף הזה עושה בשקם? יש לו זמן שהוא יושב ככה כאילו הוא במסעדה?" "נו, יש לו סג"מים שיעשו בשבילו את העבודה." פעם עשינו תרגיל טלפוני, והמב"ס בא למשרד (משעמם לו, כל פעם שיש תעסוקה או תרגיל הוא בא, מסתכל, והולך, לא לפני שכולם מצדיעים לו), עכשיו, הייתי באמצע שיחה, אז לא קמתי ולא הצדעתי ואפילו לא אמרתי לו שלום, סתם הנהנתי אליו בהבעה של 'ראיתי אותך'. זה היה משעשע.

Gdil

New member
הי!

על זה בדיוק חשבתי היום, על הירקרקות הגוברת של הפורום הזה. מספיק לי היציאות של אח שלי בשביל לשמוע על צבא.

ויימס

New member
הממ, לחיילים יש נטייה מעצבנת כזאת

לברבר כל הזמן על הצבא. ולקצינים. ונגדים. ואזרחים עובדי צה"ל- נו, למי שנמצא בצבא!!! ואחוז נכבד משוכני הפורום הם חיילים, ולכן המצב העגום שרואות עיניך.

ויימס

New member
כנראה שכן, לפי מה שאני ראיתי...

אני מעדיפה את הביטוי 'תומכי לחימה'. ^_^

pini-pee

New member
עצוב + המחשה

אוי, שלום פנחס, איך היה בצבא היום? אל תשאלי, נחתכתי מדף! עצוב אבל נכון, בדיוק בקטע בין האגודל לאצבע. ממש מעצבן.

למעלה