איך עושים את זה בפורטוגזית
לפני כמה שבועות נתקלתי במקרה בקליפ החמוד הזה:
http://www.youtube.com/watch?v=kBcPG08uF0M של להקה ברזילאית בשם Cansei de Ser Sexy מסאו פאלו, ברזיל. אז החלטתי להוריד את האלבום ולא התאכזבתי...אלבום כיפי כזה...עושה לך חשק לרקוד. למי שלא דובר פורטוגזית, שם הלהקה אומר "עייף מלהיות סקסי". הם הוקמו ב2003 אחרי שהכירו אחד השני במועדונים ובקהילות אינטרנטיות (כמו זו פחות או יותר). האינטרנט דחף את הלהקה צעד אחד קדימה אחרי שהעלו את השירים שלהם לרשת וזכו לפופולריות עצומה, מה שהוביל את הלהקה בהמשך גם לחוזה הקלטות. מעניין איך זה להיות גבר אחד בלהקה עם עוד 5 בנות.....אפשר לנסות משהו דומה גם פה בפורום. והנה עוד אלבום אחד שהצליח להפתיע אותי השבוע: Antennas To Heaven - The Line Between Myth and Reality Has Always Been In Finland האלבום הזה מצליח להשמע כמו שילוב בין: Mogwai, Boards of Canada, Explosions In The Sky אלבום נחמד, לא מרשים באופן יוצא דופן, אפשר לומר שהבעיה העיקרית שלו היא שהוא לא מצליח לחדש יותר מדי... הוא עושה עבודה מעולה להשמע כמו להקות מעולות אחרות. אלבום שלישי ואחרון לבנתיים שהצליח לרגש אותי השבוע הוא: Jessica Bailiff - Feels Like Home אלבום אקוסטי אקספירנמטלי נוסף מהלייבל "קראנקי" המשובח (שהוציא את האלבום המעולה של בנוויט פולרד השנה). ג'סיקה החליטה להתרחק הפעם מהסאונד האלקטרוני שבולט באלבומים הקודמים שלה ובחרה בגישה אחרת, אקוסטית. עם גיטרה, פסנתר, פרקשן ושירה מעולה היא לא צריכה יותר... אותי הפתיע להתקל בסימפול של שיר ברוסית שמופיע בסוף השיר cinq ותחילת spiral dream, מישהו יכול לזהות אותו אולי? טוב, נקווה להתקל בעוד אלבומים טובים השבוע ולחלוק איתכם... עד אז שבוע טוב....אני אהיה עכשיו שבועיים בתורכיה, אם הייתי באיסנטבול אולי הייתי קופץ לשמוע את The Egg בהופעה, לא נורא.