אלבום השבוע 138

קזאר

New member
אלבום השבוע 138 ../images/Emo45.gif

השבוע במקום תמונה יש לי המלצה, אמנם בהסתייגות, אבל המלצה. SMBC - Sautrday Morning Breakfast Cereal הוא וובקומיק שעושה קומיקס סינגל פריים (בד"כ ריבוע אחד ומתחתיו איזושהיא הערה על הציור) קצת בהשראת גארי לארסון של The far side הקלאסי וקצת בהשראת כל מיני קומיקסים מלאים באלימות קומית בלי חשבון. www.smbc-comics.com

eyeCoof

New member
we are 138

אתה יודע שעניין סדרת-הטלוויזיה-של-HBO-לפי-Preacher-הפך-רשמי, כן? השבוע שמעתי הרבה Handsome Family, They Might Be Giants וגם חזרתי לשמוע את Gorky's Zygotic Mynci. גורקי'ס הם לא להקה מדהימה אבל השיר הראשון של How I Long To Feel That Summer In My Heart ממש מגניב. אוקיי, זה לא שהוא עצמו כל כך מגניב, אלא פשוט יש בו 30 שניות אחרונות מדהימות. לפעמים זה מספיק, אתם יודעים?

moe7

New member
מצחיק.

מישהו שאני מכירה השתפך כמה כדאי להקשיב לגורקי'ז ושהם להקה מדהימה ובלה בלה. ובכן, לא מזמן ניסיתי ומיד לאחר מכן תהיתי אם מוטב לירות בעצמי. הם נודניקים אחושרמוטה, רכרוכיים ונודניקים. השבוע הקשבתי בעיקר ל"פולקלור" העסיסי של 16 הורספאוור (אותו קניתי כדת וכדין בשבוע שעבר, אחרי שהגיע עם חברו למוסיקה נטו באיחור של שבועיים). ודגמתי הרבה דיוויד בואי. הוא היה כ"כ מצחיק בימי המוד שלו. היו אפילו נענועי אגן א-לה אלביס! ויש אפילו כתב הגנה. בכל אופן, אני אוהבת את הבואי שלי צורח.

קזאר

New member
מי ישחק את קאסידי?

לגבי TMBG - נכון Flood זה אחלה אלבום. "I'm your only friend I'm not your only friend but I'm a little glowing friend but really i'm not actually your friend but I am" השיר הכי טוב של גורקי ה"רכרוכיים" (נכון!) זה Freckles. לא בעיני ולא כלום, זה השיר הכי טוב שלהם.

eyeCoof

New member
כן Flood אדיר.

אתה מכיר את התיאוריה על זה שParticle Man זה בעצם שיר על Watchmen? גם אני תוהה מי ישחק את קאסידי. גארי אולדמן יכול להיות אדיר, יש לו את המראה ואת הטירוף. חשבתי גם על סטיב בושמי אבל המראה שלו קצת קומי מדי. הוא שחקן גדול, אבל אני לא יודע אם הוא יוכל להשתלט על הדמות.

קזאר

New member
Particle man

יש לפראנק בלאק (מעריץ מושבע של TMBG) ביצוע משותף איתם לפרטיקל מן. אני צריך לשמוע שוב את השיר ולבחון את התיאוריה, זה מעניין. עם קצת מזל אייץ'ביאו יצליחו לחתוך מפריצ'ר את השטויות המיותרות ולהפוך את זה לעוד יותר טוב. וכן, פולקלור זה אחלה אלבום מאת'רפאקר יו יו יו ביצ'ז

eyeCoof

New member
אגב גם בJohn Henry יש כמה קטעים

טובים ממש, בעיקר Saint Shell וI Should Be Allowed to Think (שכולל את ההלחנה הכי מגניבה אי פעם לקטע קצרצר מHowl של אלן גינזברג)

moe7

New member
אולי אם יחטפו את הגוף של אולדמן

וישתילו בתוכו את מיתרי הקול של בושמי. אלא שזה מתכון בטוח לזוועה נפלאה (הרי ידוע שההיפך הוא המשובח - הלוק של בושמי ופס הקול של אולדמן).

אולמן מלך-

אבל זקן מדי בשביל קאסידי. האיש אמור להיות תקוע בשנות העשרים לחייו. זה בעיה,. כדי לגרום לזה לעבוד השחקנים צריכים להיות משכמם ומעלה. ווקן מספיק מרושע להיות הסיינט (אבל גם קצת זקן), גיא פירס קצת דומה לג'ס (כישרון?) ואם גפן ינסה להידחף גם לכאן, אפשר לתת לו את הבן של השריף. או משהו..

hospital_food

New member
../images/Emo45.gifGorky's

ולסולן שלהם יצא השנה אלבום סולו מאודבינוני, אבל עם יציאה אחת מדהימה. Circus Time , שהוא אחד השירים הכי יפים ששמעתי השנה, ושהדקה האחרונה שלו ממיסה אותי כל פעם המחדש(Oh golden sun, my life had just begun).

שבת שלום

חזרתי מטיול שנתי..מה שאומר הרבה נסיעה באוטובוס.. חרשתי במיוחד על האלבום the rifles - no love lost אבל במיוחד על שיר אחד - yeti - i'm in like with you שיר מצוייייין

MilkyGorelick

New member
איך עושים את זה בפורטוגזית

לפני כמה שבועות נתקלתי במקרה בקליפ החמוד הזה: http://www.youtube.com/watch?v=kBcPG08uF0M של להקה ברזילאית בשם Cansei de Ser Sexy מסאו פאלו, ברזיל. אז החלטתי להוריד את האלבום ולא התאכזבתי...אלבום כיפי כזה...עושה לך חשק לרקוד. למי שלא דובר פורטוגזית, שם הלהקה אומר "עייף מלהיות סקסי". הם הוקמו ב2003 אחרי שהכירו אחד השני במועדונים ובקהילות אינטרנטיות (כמו זו פחות או יותר). האינטרנט דחף את הלהקה צעד אחד קדימה אחרי שהעלו את השירים שלהם לרשת וזכו לפופולריות עצומה, מה שהוביל את הלהקה בהמשך גם לחוזה הקלטות. מעניין איך זה להיות גבר אחד בלהקה עם עוד 5 בנות.....אפשר לנסות משהו דומה גם פה בפורום. והנה עוד אלבום אחד שהצליח להפתיע אותי השבוע: Antennas To Heaven - The Line Between Myth and Reality Has Always Been In Finland האלבום הזה מצליח להשמע כמו שילוב בין: Mogwai, Boards of Canada, Explosions In The Sky אלבום נחמד, לא מרשים באופן יוצא דופן, אפשר לומר שהבעיה העיקרית שלו היא שהוא לא מצליח לחדש יותר מדי... הוא עושה עבודה מעולה להשמע כמו להקות מעולות אחרות. אלבום שלישי ואחרון לבנתיים שהצליח לרגש אותי השבוע הוא: Jessica Bailiff - Feels Like Home אלבום אקוסטי אקספירנמטלי נוסף מהלייבל "קראנקי" המשובח (שהוציא את האלבום המעולה של בנוויט פולרד השנה). ג'סיקה החליטה להתרחק הפעם מהסאונד האלקטרוני שבולט באלבומים הקודמים שלה ובחרה בגישה אחרת, אקוסטית. עם גיטרה, פסנתר, פרקשן ושירה מעולה היא לא צריכה יותר... אותי הפתיע להתקל בסימפול של שיר ברוסית שמופיע בסוף השיר cinq ותחילת spiral dream, מישהו יכול לזהות אותו אולי? טוב, נקווה להתקל בעוד אלבומים טובים השבוע ולחלוק איתכם... עד אז שבוע טוב....אני אהיה עכשיו שבועיים בתורכיה, אם הייתי באיסנטבול אולי הייתי קופץ לשמוע את The Egg בהופעה, לא נורא.

קזאר

New member
עם כל הכבוד להשפעות

זה פשוט מגוחך כשלהקה שנשמעת כמו פוסט רוק קוראת לעצמה על שם אלבום של גודספיד יו בלאק אמפרור

iAlice

New member
just like 138

Just Like The Fambly Cat אלבום אולפן חדש 2006 ללהקה מארה "ב granddaddy, ממליצה בחום לחובבי מוזיקת אוירה אפלה ומיסתורית ולחובבי סיגור רוס. קטע מדהים: Summer... It's Gone טרקים באלבום: -What Happened -Jeez Louise -Summer... It's Gone קטע מהמם -Oxygen/Aux Send -Rear View Mirror -The Animal World -Skateboarding Saves Me Twice -Where I'm Anymore -50% -Guide Down Denied -Elevate Myself -Campershell Dreams -Disconnecty -This Is How It Always Starts -Shangri-La (outro)

למעלה