אלבום השבוע 138

Get Out

New member
והשבוע שמעתי ...

Neil Halstead - Sleeping On Roads Anouar Brahem Trio - Astrakan Cafe Cul de Sac - Ecim The Dillinger Escape Plan-Irony Is a Dead Scene Joy Division - Unknown Pleasures Man Alive - Open Surgery Ralph Towner - Time Line Talking Heads - Stop Making Sense אני שומע יותר מוזיקה מאשר אני ישן, בחיי ...

Fell

New member
יאללה אלבומי שבוע

The Decemberists - Castaways and Cutouts לא כל כך אלבום השבוע כמו אלבום ה... אממ, חודש, תקופה, משהו. אין ספק שהם הניו פייבוריט באנד שלי. Robbie Williams - Rudebox חשבתי שימיו היפים של רובי עברו כשהקליפים שלו התחילו להיות נורא דומים אחד לשני, אבל המלצה נלהבת (של דפנה לוסטיג אולי? לא זוכרת של מי) הובילה אותי לבדוק את האלבום הזה והוא הכי כיפי ומעולה. Air - Talkie Walkie כשהוא יצא לא התרשמתי, עכשיו אני די נהנית. זה האלבום שהשתנה או אני?

קזאר

New member
Little known fact

אחרי שטוקי ווקי לא הצליח בסטנדרטים של מונ ספארי החליטו חברי אייר לקחת את כל השירים של מון ספארי ולסדר אותם מחדש. ההתחלה של Sexy boy עם האמצע של La femme d'argent והסוף של Kelly watch the stars מרכיבים את Cherry blossom girl. כן, האלבום השתנה. לא, אני לא צוחק.

Get Out

New member
הכל עניין של תקופות ומצבי רוח ...

זה הסיבה הרשמית והיחידה!

Yadun

New member
בנים ובנות באמריקה

החדש של הHold Steady נותן לי בראש כל השבוע. כשהוא יצא קצת התעלמתי ממנו אבל עכשיו זה אחלה פסקול לתקופת ההוללות הזאת.. מי ששואל מה זה זה רוקנרול. ורוקנרול זה בנזונה.

קזאר

New member
לא אהבתי כלל

והשניים הקודמים היו סבבה לגמרי עד ממש סבבה לגמרי

eyeCoof

New member
לפחות המילים חזרו להיות טובות

הם צריכים להקליט מחדש את Separation Sunday עם הטקסטים של Boys and Girls in America, זה יהיה מוצלח.

hospital_food

New member
Gwen Stefani - The Sweet Escape

אכזבה? כן, אם משווים אותו לבכורה, פחות טירוף, יתר בלדות. אין פה הברקות כמו What You Waiting For? או Bubble Pop Electric. אבל כן יש פה יופי של שירי פופ. וזה אחד האלבומים שכיף לנחש מה יהיה הסינגל הבא, כי יש שלל אפשרויות. הייתי מהמר על Yummy אם הוא לא היה דומה מדי לסינגל הראשון(ובכוונה, כך נשמע), אז אלך על The Sweet Escape. Julie Doiron - Woke Myself Up ג'ולי דוריון היא יוצרת שאני מאוד אוהב, והחדש שלה לא מפתיע כלל- הוא מעולה. ממש מומלץ לאוהבי קאט פאוור ועוד יותר לאוהביי קאט פאוור שהאלבום האהוב עליהם שלה הוא מון פיקס.

למעלה