אלבום השבוע 142

קזאר

New member
אלבום השבוע 142 ../images/Emo45.gif

התרגשתם, כתבתם, הצחקתם, והכל שלכם! כל הכבוד לכם! הייתה היענות מצויינת והתחרות נמשכת גם לשבוע הבא ואולי אפילו לשבועות הבאים אחריו אז תמשיכו להשקיע. ועכשיו לרגע לו כולם חיכו - פתיחת המעטפה! *drum roll* והזוכה, או הזוכה הוא... al-x ששמע הכי הרבה אלבומים השבוע ואפילו כתב על אלו שהוא לא מכיר לעומק. מזל טוב אלכס, זכית באיידס. יש לך איידס. במקום השני Pink Roses על 'פרשת מטאליקה'. מזל טוב פינק רוזס, זכית בתלוש קנייה על סך 100 שקל ברשת פוקס מאן.

במילה אחת - אכזבה

ואני הייתי בטוח שעוד אזכה לפרס (אפילו ויראלי) על הכיסוי הנרחב לבית הזונות של גוגול. נו, ניחא.

קזאר

New member
פרס

פניתי להנהלת תפוז לראות אם אפשר למצוא פרס ניחומים לכל מי שמרגיש שביצע אבל לא בוצע. ואין מה לדאוג, יש מספיק הרפס לכולם, מי שרוצה שיפנה אליי בפרטי.

Get Out

New member
Red Cotton - Memory Card

Red Cotton - Memory Card זה אלבום השבוע שלי ... מדובר פה ב - 5 חברה צעירים ישראלים שעושים New Wave כמו באייטיז עם השפעות של . joy division . new order . minimal compact . kraftwerk . Gary Numan . depeche mode . Swans . velvet underground . can . jesus & mary chain. וכו' .. אני מתגאה פה בעותק חתום כי הם הולכים לכבוש את לונדון ...

nery

New member
בחיי,

לא שמעתי את רד קוטון האלה, אבל אחד מהם למד עם החבר שלי בתיכון - שמעתי אותו מתקלט פעם בריףרף והייתי בטוח שמישהו עובד עליי - הוא ניגן אך ורק דברים שיש לי בבית, בדיסקים. זה היה מטורף אבל התעצלתי ללכת להופעות שלהם.

eddies gun

New member
תאמת שהורדתי אותם לפני איזה שנה

מסטייג',וזה נשמע סבבה אבל לא תפס אותי מספיק בשביל הופעות אלבומים חתימות וכול זה :)

Get Out

New member
אני לא גרופי שלהם או משו

פשוט קיבלתי מהבסיסט שעבד איתי ..

The Miller

New member
מפעל טקסטיל

Tom Vek - We Have Sound Massive Attack - Mezzanine Portishead - Dummy Ryan Adams & The Cardinals - Jacksonville City Nights

Get Out

New member
חגיגת הורדות ב Oink

לרגל הכריסמס אפשר להוריד חופשי בלי שהרטיו יפגע הורדתי מעל 10 ג'יגה ואני עדיין לא שבע ...

Get Out

New member
הבהרה: אין לי הזמנות

פנו אלי לפחות 3 אנשים במסרים ...

אלבומי השבוע שלי

השבוע היה שבוע טוב מאוד, מבחינה אודיופילית. אז ככה, התחלתי את השבוע עם האלקטרוני של השנה, Hot Chip - The Warning. גילוי נאות - אני מטורף על הלהקה הזאת מהפעם הראשונה שראיתי את הקליפ ל-Over and Over, שהוא פשוט יצירת מופת, ומזכה DVD על הבמאית ב-Director's Label, יחד עם קליברים כמו מישל גונדרי וספייק ג'ונז. במילה אחת - סינתיסייזרים זה טוב, במיוחד עם קולות סופרנו גבריים. מקווה ש-Arrest Yourself יצליח, כי הוא משובח. רצועת אור: So Glad to See You. מלנכוליה רומנטית לימי חורף. מה יותר טוב מזה? המשכתי משם ל The Campfire Headphase של Boards of Canada. IDM מאוד חולמני ומרגיע. סוג של צ'ילאאוט במיטבו, אבל מי מקטלג? מצד שני, אומרים שהעבודות שלהם במסרים מוצפנים ותת-הכרתיים, אז Go figure.... רצועת אור: Dayvan Cowboy. פשוט כי זו הזכירה לי אותם. אני גם מתכוון לסיים מחר את TV on the Radio - Return to Cookie Mountain , פשוט כי זו בושה שלא שמעתי מהתחלה עד הסוף עד עכשיו. רצועת אור: Province. דיוויד בואי, FFS.

tom waits - real gone

ואפשר גם לומר בבטחה שהוא ריל גון.., היייתי לי איזה תאונה באוטו בזמן שהוא התנגן. מזל שהעליתי למחשב. וגם נוי! של נוי! הגרמנים. אחלה תקליט. neu! כל מי שאוהב קרואט רוק ועוד לא משע, אני מאוד ממליץ, כל מי שאוהב מוזיקה שחוזרת על עצמה, אבל בצורה טובה, אני ממליץ.רפיטטיבית זה נשמע יותר טוב מחוזרת על עצמה?

PrinceOFdespair

New member
שלי גם!

Current 93 - Black Sheeps Ate The Skies חבורת הפולק הוותיקה הזאת של דייויד טיבט מביאה לנו אלבום מסטרפיס, שמתארחים בו אורחים מאורחים משונים, החל במארק אלמונד וכלה באנתוני מאנתוני והג'ונסונס, האווירה של האלבום מקסימה ומיסטית, אלבום לא קל בכלל לעיכול - נשאר הרבה זמן בראש,. Coil - The Ape Of Naples הלהקה ה-ענקית הזאת , מביאה לנו יצירה אוונגרדית ומיוחדת בהחלט,מלודיות מופרעות וקשות, אווירה ספוקית גלומית ובומבסטית , אפשר להגיד שהם ייצרו סטנדרט חדש לאווירה .

חולוני

New member
Clipse - Hell Hath No Fury

סוף סוף קניתי אותו השבוע. איזה אלבום ענק ואיזה הפקות גדולות של נפטונז (שימו לביט עם האקורדיון ב-Momma I'm So Sorry). הקליפס חוזרים רעבים מתמיד אחרי שהאלבום נדחה ונדחה במשך שנתיים בערך ולפי התוצאה הסופית היה שווה לחכות כל דקה. ביחד עם אלבום הבכורה של ספאנק רוק (YoYoYoYoYo) זה ללא ספק אלבום הראפ של השנה. עוד אלבומים ששמעתי השבוע: QOTSA - Rated R The Blow - Paper Television OutKast - ATLiens ולמה אני עדיין לא רואה פה סיכומי שנה? מה קרה, כולם בשינת חורף?

למעלה