אלבום השבוע 142

smat

New member
Cibelle - The Shine Of Dried Electr

Cibelle - The Shine Of Dried Electric Leaves אלבום שתפס אותי רק אחרי כמה שמיעות הוא שילוב מוצלח של בוסה נובה ואלקטרוני ובסך הכל מאוד נעים לשמיעה וגם : ג'ירפות - גג

milkofamnesia

New member
אין לי ממש אלבום שבוע..

לא שמעתי השבוע אלבום אחד שהוא ממש תפס לי את האוזן, טיוי און דה רדיו לא עושה לי את זה.. החדש של בלוק נמאס וכל השאר נשמע חרוש למדי, אז השבוע התמקדתי בשירים ולא באלבומים שלמים, והשיר שעשה לי את השבוע הוא my love של ג'אסטין טימברלייק. הביט מדהים וזה כל מה שצריך בתקופה הנחמדה הזאת של השנה. (וגם private thoughts של אל מילאנו, מי לא יכול לאהוב משפט כמו masturbation is better for girls with imagination?)

al-x

New member
הו, תודה! אבל לא ממש בא לי איידס

אני יכול לתת אותו למישהו אחר מחברי הפורום שאני רוצה שיהיה לו? נגיד, קלינג! תתחדש עמית! והשבוע, אין אלבומי השבוע. יש את אלבומי השנה, אך היות והרשימה ארוכה מדי לפורום ויש גם לינקים להורדה של שירים מומלצים, אז אתן קישור לבלוג (אחרי שקיבלתי איידס אני חושב שמותר קצת פרסום עצמי): http://alex.uhm.nu/blog/?p=157 שבוע טוב ושנה חדשה מוצלחת עד כמה שניתן.

eyeCoof

New member
יוו, תודה, איידס!

אני אפזר אותו על מדינה שאני לא אוהב. ביי, צרפת!

Pink Roses

New member
אחח, אסף אסף

דיברתי עליו פה פעם אחת ובעולם הלא וירטואלי הרבה יותר שירי חורף מצויינים טקסטים מעולים, ממש ממש ממש לא גלגל"צי, קבלו אותו אסף ארליך-טוקשואו

SmokeyStover

New member
Do Make Say Think & Loney, Dear

האלבום החדש You, You're A History In Rust ממש מצויין. גם האלבום החדש של Loney, Dear מצויין, הוא נקרא: Loney, Noir עוד חבוב שוודי שמקליט בבית אינדי פופ.

Tidal

New member
אמילי היינס

Emily haines & the soft skeleton-knives don't have your back מקסימה ומגניבה לגמרי. תודה לאל על אקסים, ימי הולדת, ובחורות שיודעות לכתוב.

milkofamnesia

New member
היא מדהימה במטריק

live it out אחד האלבומים האהובים עליי, במיוחד בposter of a girl כשהיא לוחשת בצרפתית, זה תמיד עושה לי את זה... יש לה קול מדהים.

קזאר

New member
cLOUDDEAD

cLOUDDEAD, באלבום הראשון והסלף טייטלד שלהם, לא נחים לרגע. זה נע בין ראפ על בסיס אמביינט דרך קטעים אינסטרומנטליים שמסבירים לי פתאום מה ההשראה של Madvillian שאני כל כך אוהב וכל זה בתוך טקסטים אסוציאטיביים ברובם ומעולים כולם של Why? וDoseone. מי שאוהב את Why? כשהוא לבד אולי יתקשה קצת בהתחלה, אבל זה פשוט שווה את זה לגמרי.

חולוני

New member
../images/Emo31.gif

היפ-הופ פלצני שמנסה בכוח להיות "אמנותי" ממש לא הקטע שלי. אני זוכר שהבאתי לאלבום הזה צ'אנס לפני איזה חצי שנה והוא הרדים אותי כבר אחרי 3 שירים בערך. גם Madvillian אוברייטד בטירוף (MF Doom =
).

קזאר

New member
MF Doom

על רוב הקטעים שלו הייתי מוותר, וזו הבעיה עם אמנים גרפומנים, אבל מאדויליאן זה אלבום מצוין מההתחלה לסוף כולל האמצע. שיר מומלץ אמרתם? שיר מומלץ תקבלו, יודעים מה, אני אהיה לארג', קחו שניים Rainbows America's most blunted כמו שכתבתי בעבר, זו מוזיקה שנשמעת כמו קומיקס. חוצמזה חולוני, התמכרת לסמים או משהו שאתה כזה אגרסיבי?

SmokeyStover

New member
קלאודד תותחים

אני לא חושב שמי ששומע וואי אבל בהכרח יתחבר לזה, אומנם וואי הוא בכלל ראפר, אבל הפרוייקט שלו כוואי זה אינדי בכלל, פרוייקט מעולה אבל אני לא הייתי מציין אותו לאנשים שבקטע של היפ הופ..

קזאר

New member
Why?

ממש שונה מקלאודד, ובעיני כל כך הרבה יותר טוב, למעשה מספיק טוב בשביל שאני אקשיב עוד כמה פעמים לקלאודד למרות שלא השתגעתי מהם בהתחלה.

eyeCoof

New member
מכל הסלט האנטיקוני הזה

כדאי גם לשמוע את שיתוף הפעולה של Boom Bip עם Doseone, ספציפית אלבום שנקרא Circle. אם Madvillain נשמע כמו קומיקס אז שני אלה נשמעים כמו ספר שירה מודרנית שילד בן 5 הוריד מהמדף וקשקש לו על כל הדפים עם עפרונות צבעוניים.

למעלה