אלבום השבוע 145

קזאר

New member
אלבום השבוע 145 ../images/Emo45.gif ../images/Emo31.gif ../images/Emo27.gif

אהלן אהלן השבוע כמו כל שבוע אלבום שבוע (כבר כתבתי את זה פעם?) ולמי שלא יודע - אלבום השבוע זו פינה בה כותבים על האלבום שעשה לכם את השבוע. ואם אין אחד כזה אפשר לדבר על אלבום שנתקלתם בו השבוע, לאו דווקא אחד שאהבתם, ואם אין כזה אפשר גם כמה שירים. אבל מה - תעשו מאמץ תכתבו משהו ולא רק ניימדרופינג. כן. אני יודע. זה כיף לכתוב שמות של אלבומים ולהקות - זה פשוט לא כיף לקרוא רק את זה. סופ"ש מדליק לכולם.

hospital_food

New member
Maria Taylor - Lynn Teeter Flower

באלבומה החדש והשני כסולנית, מריה טיילור עושה עוד צעד(קדימה או אחורה, איך שתרצו) ומתרחקת מהדרים פופ שאפיין אותה באזורה ריי. Lynn Teeter Flower הוא האלבום הכי חי שהיא הוציאה, ובמונחים שלה אף מלוכלך, גם מבחינת טקסטים(שוב,במונחים שלה). האלבום מאוד מגוון ועם זאת לא נשמע מפוזר כלל. נע בין שירי גראנג' לייט (Small Part Of Me, No Stars) לפופ להיטי (Irish Goodbye, לקראת בסוף יש אשכרה קטע היפ הופ, לא שלה) ו- 2 שירים חולמניים(Lost Time,Clean Getaway) בשביל הנוסטלגיה. טעימה: A Good Start

hospital_food

New member
גם Icons, Abstract Thee, הEP המבריק

של אוף מונטריאול, שכולל חמישה שירים שלא נכנסו ל- Hissing Fauna. בהחלט מובן למה 4 השירים הראשונה לא נכנסו, כמה שהם מעולים(במיוחד הראשון,שהוא מעולה ++++), הם לא מתאימים לקונספט Hissing Fauna מבחינת ליריקה הפקה ורעיון. אבל ממש לא ברור לי איך No Conclusion שסוגר את האי פי לא צלח להכנס לאלבום, הוא פשוט יושב עליו כל כך טוב. טוב קבלו טעימה, השיר הפותח את הEP Du Og Meg

Yadun

New member
כיף

אתמול קיבלתי בדואר גם את האי.פי וגם את האלבום וזה פסיכדלי לחלוטין והתחלתי לשמוע את ה clap your hands say yeah החדש והשלישייה הפותחת מצויינת ובשאר לא התעמקתי.

hospital_food

New member
תתכונן לאכזבה

השלושה הראשונים באמת מעולים, אבל שאר האלבום פשוט חלש ולא ממתקרב אפילו במעט לאלבום הבכורה הענק.

חולוני

New member
אלבום הבכורה הענק?

אחד האלבומים הכי משעממים ואוברייטד ששמעתי בשנים האחרונות.

hospital_food

New member
כתבתי ענק?

קבלו תיקון. התכוונתי לאחלה פלוס. כן חולוני, אחלה אלבום. לדעתי.

העכביש2

New member
../images/Emo110.gif Stabilo - Happiness and Dis

אלבום השבוע שלי: Stabilo - Happiness and Disaster את סטבילו הכרתי במהלך 2006 עם השיר "flawed design" המצויין. בהמשך הגיח "kidding ourselves" וידעתי שיש פה משהו. ממש לפני 3 שבועות שמעתי לראשונה את כל האלבום ופשוט התמכרתי. סטבילו הם הרכב רוק/סופט רוק מקנדה אשר פעיל מ-1999 וכולל 4 חברים. "הפינס אנד דיזסטר" הוא אלבומם ה-5 שיצא שנה שעברה. אלבום משובח בצליליו ומי שאוהב את הסגנון לא יוכל להשאר אליו אדיש. אני חורש עליו נון סטופ והוא מלווה אותי לכל חור בשבועיים האחרונים.
הנה "קידינג ארסלבס" שלהם, כדי שתבינו מה הסגנון
כתבתי עליהם גם בפינת "הבמה" בקומונת DTM

העכביש2

New member
פינה חדשה ב-DTM בהשראת הנוכחית!

חולוני גרם לי לתת קרדיטים - וכשמגיע אז מגיע: לקזאר, חולוני וכל חברי הפורום הנכבדים -- בקומונת DTM עלתה ממש אתמול פינת "אלבומי השבוע" - בדומה למתכונת אלבום השבוע בפורום הזה. אתם מוזמנים גם לשם כמובן http://www.tapuz.co.il/communa/ViewmsgCommuna.asp?Communaid=21878&msgid=17509286

alonfix

New member
שלי

Neil Young - After The Gold Rush Beck - Sea Change שני אלבומים מעולים שגיליתי לעומק רק לאחרונה. בסוף אני באמת יבין שאני אוהב פולק-רוק או אפילו קאנטרי... טוב, למה להיכנס לסגנונות, אני שונא לעשות את זה. אלון

קזאר

New member
Blood brothers

Crimes זה אלבום שחוזר אליי פעם בכמה זמן, מאז שהכרתי אותו אני מגלה שירים אחרים בו כל תקופה. בהתחלה הפתיחה לא הרפתה ממני, וברגע שהיא נשחקה הצלחתי לעבור לאמצע האלבום, שירים כמו Rats and rats and rats for candy שלמרות הפרוגיות המסוימת שיש לו מצליח להשמע רענן כל הזמן במקום מתחכם כל הזמן, Live at the apocalypse cabaret שלוקח "משפט" אחד, גם מוזיקלי וגם טקסטואלי ומפתח אותו לאורך השיר, בעיקר בזה שהוא הופך אותו ליותר ויותר אינטנסיבי כל הזמן. בלאד בראדרס יוצרים מוזיקה נורא דיאלוגית. גם במובן המאוד ברור מאליו - יש שני סולנים עם תפקידים שווים בגודלם, וגם בדיאלוג המתמיד בין אסתטיקת הארדקור לכתיבת שירים רגישה שמתקיימת במוזיקה שלהם. וקצת נוסטלגיה חמימה: Pavement - Wowee Zowee כנראה החביב עליי. תודה לאל על נגן MP3 שבזכותו אני חוזר לשורשים פעם בכמה זמן.

featherhead

New member
Dark Meat - Universal Indians

שמעתי אותו מעט, אבל אני עדיין בהלם מכמה שהוא מצויין אז אין לי מה להגיד עליו חוץ מ"תשמעו!!!!!!111". נסו את זה בתור התחלה ועוד אלבום שחרשתי הוא The Noisettes - Whats The Time Mr Wolf? שעושה המון מצב רוח טוב ובא מצויין אחרי שהרפתי קצת מShow your bones של היה יה יה'ז

moe7

New member
../images/Emo45.gif לנויזטס.

אגב, הגרסאות לשירים שכבר הופיעו באי.פי. שלהם, השתנו? (עברתי רק על השירים החדשים).

moe7

New member
וואו, הדארק מיט האלה

משדרים תדמית מטעה כמעט כמו 'חרדל' המקומיים (חה חה, השוואה כ"כ לא הוגנת). וזה נשמע מצויין! יחי הסבנטיז החדשים!

smat

New member
Kaizers Orchestra - Maestro

הם שרים בנורווגית אבל זה לא צריך להפריע יותר מדי מזכירים קצת את טום וויטס וגם: Boris With Michio Kurihara - Rainbow עוד לא ממש התעמקתי בו מי שאהב את הסגנון של הקטע "Farewell" מתוך PINK (האלבום הקודם של BORIS) יתענג על האלבום הזה ואלבום שאני לא ממליץ עליו : Sparta - Threes אלבום שאין בו שום דבר מעניין בכמה קטעים הם נשמעים כמו U2 שזה מוזר

קזאר

New member
Kaizers Orchestra

מגניבים. הכי וואן-טריק פוני בעולם, אבל מגניבים.

למעלה