אלבום השבוע 145

moe7

New member
אין לי כ"כ אלבום שבועי

אבל גיליתי בחורה בריטית חביביה בשם קייט נאש, עם שיר מדליק בשם Caroline's a victim (יש קצת הייפ באוויר, אבל לא מספיק כדי למצוא MP3 זמין באיכות סבירה של השיר הספציפי הזה, יש רק קטעים מסשן רדיו אקוסטי ואנמי מדי לטעמי). המרכיבים: מקצב אלקטרואי-מינימליסטי גרובי, קלידים מסונטזים למוות ודיקציה קוקנית חצופה. חסרות קצת מילים פה ושם (הקונטקסט הוא עקיצות בלתי מזיקות לתרבות/סצינת/אופנת האינדי הטרנדית הבריטית, צבעוניות מטורפת, מאוד מזכיר את פיסות האייטיז שניכסו הוט צ'יפ, שאוליי מייצגים את סטייל המאסה הקריטית של הנוער האנגלי שהולך בחודשים האחרונים להופעות, מאז הורידו את הגבלת הגיל). וישנו גם פוטנציאל הניג'וס הגבוה, אבל בינתיים עוד אפשר לצרוך בכמויות מדודות.

חולוני

New member
לא אהבתי את השיר

מונוטוני ולא מתפתח, התחיל דווקא לא רע אבל אחרי דקה וחצי כבר התחלתי להשתעמם.

moe7

New member
מונוטוניות זה אנחנו

זה מה שקורה למח שלך אחרי האזנה לפוסט-Pאנק, אלקטרו ואינדסטריאל עתיק במשך שנה שלמה. מצאתי שאני מסוגלת להקשיב ללופים שאורכם שמונה דקות, למרות שבדרך כלל, מוטב שיהיה שם איזשהו סיפור. המינימליזם המעיק זה יהיה ודאי הסיבה בגללה לא תאהבו את ההרכב של גיל ושלי, אוקיינוס של קטעים מונוטוניים.

moe7

New member
בינתיים אי אפשר.

אבל ננסה להעלות דבר מה למיי ספעייס עוד השבוע.

ArsaWhat

New member
דווקא נשמע מעניין

נראה לי שאגיע, ואם אוהב אפילו אמחא כפיים. גם אחרי שתדרשי להפסיק. סוג של בעיטה בממסד, כזה

where is the sunshine

האוסף שיצא לקול בקמפוס, תחנת הרדיו האהובה על כולנוף לפני שבועיים, לערך. שירים טובים (ברובם) עריכה טובה. עלא כיפאק, נק' חשובות לציון חשיש של רדיוטריפ, נתרי במקום של התפוחים, ואנדינדינגס גט אן ארלי סטארט, של עמית ארז. עדיף מהאוספים של השרת העיוור, בחיי.

חולוני

New member
Just Jack - Overtones

כבר עכשיו אני יכול להגיד שהאלבום הזה יהיה אחד האלבומים הגדולים של 2007. הייתי בטוח שהראפר/זמר הצעיר הזה רק עכשיו מוציא את אלבום הבכורה שלו, אבל מסתבר שזה אלבומו השני אחרי The Outer Marker מ-2002 שכלל את הסינגל Snowflakes (שמסמפל את Lullaby של הקיור). בכל מקרה, הוא הולך לפרוץ בענק עכשיו. הסינגל החדש שלו Starz In Their Eyes נכנס השבוע למקום ה-4 במצעד הבריטי ולפי התחזיות בשבוע הבא הוא יעלה למקום ה-2 (ואולי אפילו ל-1!). האלבום גם לא פראייר, כשלכמעט כל שיר יש פוטנציאל להיטי. הפייבוריטים שלי: Glory Days Disco Friends ו-Symphony Of Sirens. ובתור בונוס קבלו גם את הקליפ לסינגל הראשון מהאלבום החדש, Writer's Block - כאן

PrinceOFdespair

New member
אם יש משהו ...

שגורם לי לחייך כמעט כל השבוע זה- Siam - war & peace & inbetween חתיכת יצירת מופת מצמררת בגאונות שלה, הרבה מלים אין מה להגיד על זה.

last caress

New member
forgotten tomb -negative megalomani

megalomania*(תפוזונה). פשוט אלבום דום/דת' מטאל מצויין, מופתי אפילו..ריפים מהפנטים ומלנכולים, אווירה אפלה ומרעננת לשם שינוי מהבנאלי שרגילים אליו מהסגנון הזה, פשוט אלבום שגורם לי לרצות לחזור ולנגן אותו שוב ושוב(מומלץ לבוא עם מצב אבל, כן?:) אם לא מטאל, אבחר במשהו מעט יותר הולם - black heart procession - 2, אלבום ששואב ומזמין אותי אליו כל פעם מחדש, מעין מערכת אהבה/שנאה עם האלבום הזה..עוד לא החלטתי אם אני אוהב או שונא אותו, אין אצלי תחום אפור כשזה נוגע ללהקה הזו.

למעלה