אלבום השבוע 148

קזאר

New member
אלבום השבוע 148 ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo31.gif

שבת שלום! לכל מי שהתגעגע אתמול, הנה היום - פינת אלבום השבוע. כותבים על אלבומים וקוראים על אלבומים. מה יותר פשוט.

TON3

New member
the Sage

Sage Francis שוב עושה לי את זה! חזרתי ל Personal Journals המעולה! היפ הופ אישי, מלנכולי, היישר מארון השלדים של הוויט בוי הבועט הזה. Word, its the worthless wordsmiths We're conversing with impersonal twists Heard the concern with making the Earth ship These kid games are silly When all art is signed anonymous He'll turn that big bang theory into a small pop hypothesis

TON3

New member
שאול...

סול יושב אצלי גבוהה גבוהה בסולמות ההיפ הופ ונמוך נמוך בסולמות המשחק (כזה שחקן גרוע לא ראיתי הרבה זמן) ובהתחשב שעובדה שהוא הצליח להוציא יותר מתקליט אחד טוב אז בסך הכל האני מסכים איתך אבל "יומנים אישים" אחד התקליטים היותר מיוחדים ששמעתי בהיפ הופ... ומאז שסול (רק סול בלי ווילאמס) מבית אנטיקון הופיע בת"א אני מחבב אותם פלוס בלוס...

last caress

New member
אחד התקליטים המשובחים בהיפ הופ

הוא הדאלק החדש לדעתי, abandones language, וגם הכי שלם שלהם.

eyeCoof

New member
אני מאד אוהב את personal journals

(תקליטים אחרים של סייג' קצת פחות), אבל אין ספק, סול וויליאמס לוקח. ראפר בחסד וגם משורר ענק (הפואמה שלו, said the shotgun to the head היא פשוט טור-דה-פורס מופרע לחלוטין של אמונה, מין ופוליטיקה).

last caress

New member
מסכים ב100 אחוז לגבי סול וויליאמס

סייג פרנסיס משעמם אותי כ"כ..

חולוני

New member
פרברים רפיוג'יז - Rapperrarium

אחלה שילוב בין ראפ לפאנק או כמו שהם קוראים לזה - G-Punk (גאנגסטה פאנק). אהבתי, במיוחד את הרצועה האחרונה The Funk Supreme.

milkofamnesia

New member
אני חייב להקשיב לאלבום הזה

בטיול השנתי הקשבתי ל"מתוך הזוהמה" של הפי אר ויש לי רעב עז לזה! אל פרברוס 100% כותנה אחד מהראפרים הישראליים האהובים עליי, במיוחד בגלל הבית השני בשלב א'

eyeCoof

New member
וחרוזים כמו שלך עושים לי כאב ראש

אז התחלתי לקחת מלא אקמול ואז הגוף שלי פיתח אלרגיה לאקמול ומאז אני לא יכול לקחת אקמול מבלי שתתנפח לי השפה העליונה וזה ממש מעפאן, לא משנה, כוסאימא'שך, זונה. גאונות.

TON3

New member
והנה קליפ

מה משותף בין רבין, לחם, סוודר ומסיבה? http://www.youtube.com/watch?v=lI_FacwFgrY

milkofamnesia

New member
השבוע היה טיול שנתי לאילת

ובין המסלולים המייגעים\כיפיים ועיר המלכים הקשבתי למתוך הזוהמה של פי אר טרופרז ול - up the bracket של הליברטינז

sceptic

New member
../images/Emo198.gif

באיחור לא אופנתי Guillemots - Through the Windowpane (לא היו הרבה רצפים כאלה אדירים בפתיחה מאז 'mezzanine', וגם שיר הסיום אדיר) החדש של אנדרו בירד (לא ברמה של הקודם, אבל עדיין בנזונה) וCody Chesnutt - The Headphone Masterpiece (מסתבר שלא רק זמרי אינדי מתוסכלים יודעים לעשות lo-fi)

למעלה