אלבום השבוע 148

Prozak Blues

New member
guillemots

זה בהחלט אלבום טוב (כל השירים בו מעולים פרט לכמה בודדים). לחנים מעניינים ושילוב מעניין בין מקצבים ברזילאים לעיתים, לרוק אלטרנטיבי. רק חבל שאין ממש קשר בין שיר לשיר ואין קונספט מסוים סביב כל האלבום. כנראה בגלל תסמונת האלבום הראשון. האלבום הבא שלהם (אם יצא, אין לי מושג מה קורה איתם..) יהיה לדעתי אחד הטובים של העשור, אם הם ימשיכו מקו של האלבום הזה.. אני כנראה מגזים. אבל פשוט ממש אהבתי את האלבום

העכביש2

New member
גילמוטס אדיררר ../images/Emo47.gif

היום כמעט קניתי אותו אבל ויתרתי עקב חוסר בכסף... אולי חודש הבא...

Prozak Blues

New member
כנ"ל

אבל זה היה או זה, או lights של archive בהוצאה המוגבלת. דיסק אחד שהוא הדיסק עצמו. ועוד די וי די של הופעה שלהם+ראיונות. איזה אושר! באותה הזדמנות קניתי גם את ( ) של סיגור רוס, ברלין של לו ריד ופינק מון של ניק דרייק. אין כמו יום פתוח בבאר שבע כדי להשלים דיסקים לתקליטייה שלי בסניף המקומי של דיסק קלאב.

אלמקס

New member
Howling Bells - Liberation

היי, פעם ראשונה בפורום, הייתי רוצה להמליץ על אלבום ממכר שלא הצלחתי להניח לו בשבועיים האחרונים הלהקה נקראת: Howling Bells והאלבום: Liberation כל שיר באלבום הוא פנינה בפני עצמו. טקסטים פשוטים אך מעניינים. הביצועים פשוט מבריקים. הזמרת בלהקה פשוט מדהימה, הקול שלה ואיך שהוא משתלב בין הגיטרות יוצר מוסיקה אלטרנטיבית איכותית. היישר מאוסטרליה......

featherhead

New member
תעמולה בוטה../images/Emo88.gif

אני רואה שאף אחד אחר לא עושה את זה, אז אני אצטרך לעשות את העבודה. אלבום הבכורה של The Noisettes, פרט לזה שהוא אלבום השבוע והשבוע שעבר והשעבר-שעבר שלי, מסתמן כאחד מאלבומי הבכורה הטובים ביותר ששמעתי בזמן האחרון. אמנם אני יודע עליהם ממש מעט, אבל זה לא משנה את העובדה שאתם חייבים לשמוע את האלבום שלהם, What's the time mr. wolf?. מדובר בשלישייה בריטית שלפי מה שאני רואה, הולכת לעשות פה הרבה רעש. קודם כל, הסולנית השחורה - שינגאי שוניוואה (או משהו ביזארי בסגנון) - היא כל כך מגניבה וכריזמטית שקארן או נראית לידה כמו דודה. והיא אפילו כוסית, אז בכלל נראה לי שמתוכננת פה התנקשות בזמן הקרוב. שינגאי מנצחת על האלבום המצויין הזה יחד עם הגיטרה והקוליות שלה ומשרתים אותה נאמנה גיטריסט מחונן ומתופף שנראה כמו פליט ממחנה הבילויים. כל כך הרבה אנרגיות וחדשנות לא ראיתי משום מקום בזמן האחרון, ובעיניי כמעט בלתי אפשרי להתעלם מהאלבום הזה. הוא מתחיל ברצועה Don't Give Up, ואם שואלים אותי אז אני לא חושב שקיימת אופציה להישאר במקום מבלי לזוז כששומעים אותו. ויעידו על כך כל נוסעי קו 149 שנאלצו לחזות במבוכה בחייל עם אוזניות שרוקד וממלמל תוך כדי ישיבה. נו, תשמעו כבר. וככה הוא ממשיך בקו רועש עם שירי רוק שכבר לא שומעים היום עד לאמצע האלבום, שם יש מפנה ומתחילים שירים פחות נגישים ויותר מעניינים. השירים פתאום נשמעים שבורים ועם מבנה לא אחיד, וכל פעם שאתה בטוח שאתה מתחיל להתרגל למה שאתה שומע, אתה מקבל בעיטה לצד השני של החדר עם איזה ריף פסיכי שמשנה את כל השיר. שיא האלבום לטעמי נמצא ברצועה השמינית, MInd The Gap זה שם השיר ואני לא מפסיק לטחון אותו באוזניים ולזמזם כל פעם חלק אחר מתוכו. אל תחפשו פה את הפזמון החוזר, כי סתם תתיאשו ותכלס, עם נגינה ושירה כזאת מי צריך בכלל פזמון. אחד מהשירים הטובים ששמעתי בחודשים מתחילת השנה (העברית, כדי למנוע קטנוניות) מי שעוד לא שמע, מוכרח לעשות את הטובה הזו לאוזניים שלו ומי שכבר שמע ולא התלהב, יכול לראות את הקליפ ל Sister Rosetta ולחזור בתשובה. אני רק מקווה שהכושית תסלח לו. האזנה נעימה
, אסף.

חולוני

New member
איזו עטיפה בת זונה.

וכבר אמרתי פה בפורום שמאוד אהבתי את האלבום.

Get Out

New member
149

איזה קו של שבוזים .... עדיין לא יצא לי לראות מישו מקפץ עד עכשיו רק חיילים שצועקים עד מתי בלב שלהם ...

moe7

New member
סימנתי אותם לפני חצי שנה

וחזרתי להקשיב לאלבום כשהוא דלף. הדבר היחיד שלא בדקתי הוא האם הגרסאות של הקטעים שהופיעו ב-EP ("שלושת מצבי הרוח של הנויזטס") הוחלפו באחרות באלבום המלא (ובכלל, מה זה החרא הזה של להוציא EP, אם הולכים ליחצן את האמ-אמא של האריך נגן?) האתר מאוד נקי, אבל אני מסתפקת במייספעייס. אתמול הופיע בריף ראף הרכב בשם "ריבת תות", שנשמע בהופעה כמעט כמו הנויזטס, לווקאליסטית הייתה נוכחות מקפיצה (אבל היא גם קצת נשמעה כמו הבלונדה מ-Be your own pet וזה טרף אוף רציני), היו גם ריפים אלוהיים וטונות של ביצים (והיעדר קטעים טכניים כבדים יותר שמגניב פנימה הגיטריסט של הנויזטס, אם להמשיך את ההשוואה). את המילים לא שמעתי, אבל עכשיו כשבדקתי במייספייס, המיסתורין תרם. ריבת התות עשו גם קאברים ליה יה יז ולמטריק אבל שאר השירים היו שלהם, ככל הנראה. היה ה מ ו ן קהל. כדאי לראות אותם בהזדמנות אחרת.

קזאר

New member
אסף, סחתיין

עושה חשק רציני לשמוע, ולמעשה, זה בדיוק מה שאני הולך לעשות. תודה.

Prozak Blues

New member
ראיתי אותם בהופעה בהולנד

כשהם חיממו את מיוז לפני חודשיים בערך. הם לא רעים. אהבתי את הדיסק שלהם, אבל בתור פרופורמרים.. הם לא כאלה טובים (יכול להיות בגלל שחיכיתי שמיוז כבר יעלו..).

SmokeyStover

New member
The Go Find - Stars On The Wall

יצא להם אלבום חדש, והוא מצויין! מי שאוהב אותם שישמע.

למעלה