אלבום השבוע 150

קזאר

New member
אלבום השבוע 150 ../images/Emo107.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo27.gif

שישי שלום. אוהבים מוזיקה? חשוב לכם להפיץ את האהבה שלכם? פינת אלבום השבוע מחפשת אתכם: לעבודה באווירה דינאמית, קצבית וצעירה, שכר שעתי משתלם, משמרות גמישות, תנאים מצויינים למתאימים. נא להגיב להודעה זו ולצרף: 1) קו"ח מקוצרות. 2) המלצה, עדיף מפורטת, לאלבום שעשה לכם את השבוע. 3) ליטוף לכלב. בברכה, ההנהלה.

milkofamnesia

New member
Jesus Fan Club - הסניף הישראלי

The strokes - Is this it? Kings of leon - Because of the time modest mouse - WWDBTSS

milkofamnesia

New member
לא=\

לא היה איך לחזור הביתה... אבל אני כבר מתכנן ללכת לכהן את מושון, 51% ולעוד הופעה של פרברים כשתהיה, רק לא בימי שישי.

The Miller

New member
אידי אמין

cold war kids - robbers and cowards archive - lights the good, the bad & the queen - the good, the bad & the queen כואבת לי האוזן =\

Prozak Blues

New member
Archive - lights

אחד האלבומים הטובים של השנה שעברה. לא ראיתי שממש דיברו עליו בפורום.. זה בגלל שלא אהבתם או בגלל שאתם לא מכירים? קניתי שבוע שעבר את הלימיטד אדישן של האלבום הזה, עם די וי די ובו הופעה של הלהקה מלפני כמה שנים. ההופעה עצמה קצרה, לא ממצה ולמען האמת, די מאכזבת.

Knives Out

New member
המילים שם לא משו..

הכי מצחיק זה שיש להם שיר שקוראים לו Fuck You... הוא מגניב ומופק בנזונה אבל המילים...

e-shfiyut

New member
Elliot Smith- either/or

קניתי השבוע, התלבטתי בגלל המחיר, שווה כל אגורה.
השאלה היא מאיפה אני מכירה חלק מהשירים ממקודם

Pink Roses

New member
וגם מ The Girl Next Door

לוקחים מלא מהשירים שלו לפסי קול של סרטים יש לו שירים אדירים!

ישנן בנות..

OF MONTREAL החדש,שנראה בעל מדד הימאסות גבוה אבל מפתיע ומשתבח.. rollerskate skinny-horsedrawn wishes, לכל מי שאוהב מוסיקה קקפונית טובה.. תכלס ברמה של MERCURY REV הראשון, לפני שהתחרבנו.. Leonard Cohen הראשון, אף אחד כאו בטח לא מכיר באמת, וחבל. אני לא אוהב דיסקים שהם לא אלבומים, וזה אלבום.

nery

New member
רולרסקייט סקיני!

מאיפה דגת את להקת הנויז-פופ הנשכחת הזאת? בימי השוגייז היפים שלי 'bow hitchhiker' היה לגמרי בטופ טן. כדאי לחפש את האוסף בעל השם המבריק "pspyched!" שיצא בbeggars בתחילת הניינטיז, ומקבץ - מלבד רולרסקייט סקיני ומרקיורי רב של תקופת boces - הרבה "להיטי" must-have שהופכים אותו למסמך די נדיר (כמו האוספים הישנים של קריאיישן) ופנינת יד-שניה שיש לחטוף ברגע שרואים. אני ממליץ! לינק חיוני

תודה על ההמלצה..

למרות שקצת נעלבתי כשאמרת boces ולא Yerself Is Steam. איפה ישנם עוד שירים כמו Frittering ושות' ? לא חושב שמייצרים כאלה יותר.. אין בימינו את התמימות והמסטוליות הנדרשת.

העכביש2

New member
../images/Emo110.gif Better Than Ezra - Before T

קזאר אתה גדול!! כל שבוע אני נהנה מחדש מהפתיחים שלך
ואלבומי השבוע שלי: Better Than Ezra - Before The Robots אני חייב לציין אותו כאחד הדברים הטובים ששמעתי לאחרונה. בטר דן עזרא האמריקאים עושים מוזיקה שכיף לשמוע, רוק דרכים במיטבו עם הרבה רצועות שמצאתי את עצמי אומר "וואו, איזה יופי". הם מצויינים
תנסו את A Lifetime The Divine Comedy - regeneration אלבום עליו דיברתי השבוע ושהיה חזק במערכת שלי הוא האלבום הזה של הדיווין קומדי מ-2001. אלבום יפיפה פשוט לשעות הערב המאוחרות. המון קטעים מעולים, מוזיקה מיוחדת שמעובדת היטב וקול יפה של הסולן. הדיסק עשויי בשיטה מחוברת-משמע- הרצועות מתחברות בשמיעה רציפה ולא מקוטעות, מה שמשפר את ההאזנה לאלבום הזה. Dishwalla - Opaline האלבום הכי טוב שיצא לדישוואלה לטעמי. אלבום אישי מאוד שמדבר אל הלב ומביא אסופת רצועות מיוחדת במינה. אתם חייבים לשמוע אותו. פשוט ענק.

mr wainwright

New member
the divine comedy-regeneration

יש משהו בבריטים האלה עם העיניים הנוגות והשיניים שגדלו להן פרא. כשאני שומע את האלבום הזה אני תמיד מרגיש שניל האנון מספר לי משהו על עצמי שאף פעם לא ידעתי(כמובן שאני ועוד איזה 2-3 מיליונים אבל זאת סתם קטנוניות). אחרי האלבום הזה האנון המשיך סוליקו תחת השם של ההרכב אבל גם אחרי השיא הוא לא מפסיק לנגוע. בקיצור , מצטרף ל
.

העכביש2

New member
../images/Emo45.gif

תודה על התגובה. אלבום מעולה-מעולה. ומז"א המשיך סוליקו? הם פרקו את ההרכב ועכשיו הוא עובד לבד תחת דיוויין קומדי?

mr wainwright

New member
+

אכן , פרסו כנפיים ועפו. לא נורא נשאר עם שם בנזו@# להרכב . לא שאני תוקף או משהו אבל האלבום הבא נקרא absent friends ( מומלץ!)

smat

New member
Ataxia II

Ataxia ההרכב של ג`ון פרושיאנטה קצת חבל שהוא נתקע על להוציא חצאי אלבומים אבל עדיין אלבום חביב למי שאהב את הקודם וגם הרבה מ-Dinosaur jr החדש

למעלה