אלבום השבוע 150

קזאר

New member
איכס, דינוזאור ג'ר.

אטקסיה נחמדים אבל לא ברמה של הסולו.

קזאר

New member
לא, סתם לאלבומים שלו

תחת השם ג'ון פרושיאנטה, כמו ניאנדרה להדס וטו ריקורד וואטר וכאלה. אטקסיה פחות טובים.

חולוני

New member
Tracey Thorn - Out Of The Woods

אלבום קאמבק נפלא לסולנית של Everything But a Girl. הנה הקליפ לסינגל הראשון - It's All True.

Explosions in the sky

באלבומם המופתי, Those who tell the truth shall die, those who tell the truth shall live forever. מקווה שאלבום שבוע-הבא יהיה החדש שלהם, All Of A Sudden I miss everyone.

PrinceOFdespair

New member
אם יש משהו,

שממש ממש הדביק אותי אליו השבוע,זה הפרויקט של טוני וייקפורד עם סטיבן סטייפלטון שנקרא revenge of the selfish shellfishקשה מאוד להגדיר את הז'אנר של זה, כי זה מאוד אוואנגרדי אבל בכ"ז אנסה...נאופולק אטמוספרי שגולש לאוונגרד עם נגיעות תעשייתיות, משהו מאוד ביזארי שנשמע דיי קקופוני אחרי 2 שמיעות,אבל כמה ששומעים יותר מתחילים להבין את העסק,

Yadun

New member
Modest Mouse

החדש פשוט משובח! כל האלבום פשוט זורם לי כאילו הוא יצא כבר לפני שנים.. the bird and the bee זה גם ממש חמוד. הזמרת נשמעת מעולה. קצת starflyer 59 - my island שמזכירים לי את low רק יותר מהכיוון של הפאנק (פ' דגושה..) ולמרות שהארקייד פייר החדש נשמע טוב אני עדיין לא ממש הצלחתי להכנס.

הוא ממש משעמם לדעתי

יותר מהרגיל. אני השבוע מתרגש מהאלבום של ג'ארויס קוקר ומהחדש של דאלק, Abandoned Language.

last caress

New member
החדש של דאלק מעולה..

אבל כשמו כן הוא, הם מתרחקים מטריטוריית הראפ בכל אלבום מאז from filthy tongues ופה זה ממש מורגש.

last caress

New member
אלבומיי.

grayceon - S/T - בכל האזנה אני מרגיש כאילו אני שומע להקה אחרת, מדהים. אחרים בולטים יהיו - lifelover - pulvar joyless - wisdom & arrogance telefon tel aviv - map of what is effortless soft machine - volume two codeine - the white birch

למעלה