אלבום השבוע 156
!
!

קזאר

New member
אלבום השבוע 156 ../images/Emo31.gif ! ../images/Emo31.gif ! ../images/Emo31.gif

ספרו לנו איזה אלבום עשה לכם את זה השבוע ואם זה לא אלבום, אפשר גם פלייליסט ואם לא זה, אפשר גם שיר ואם לא שיר אפשר שורה ואם לא שורה, מילה. ביי.

Luna Sphere

New member
אני מאוהבת ב505 של AM

ובאחד הבי סיידס של בריאן סטורם- What If You Were Right First Time

hcsneB

New member
Magneta Lane - Dancing with Daggers

כי זה פשוט אלבום ממכר, מהנה ואיכותי

ArsaWhat

New member
מזמן לא השתתפתי בשרשור כזה

אז הנה שלי: Nine Horses - Snow Borne Sorrow פרוייקט של דייויד סילביאן, עם הקול העמוק, הפקה מצויינת ושירים יפים. וגם Morphlexis - Hidden Path שהוא בני אסתרליס, שהוא בכלל דייויד סילביאן הישראלי אחלה אלבומים לחורף, חבל שהוא נגמר ---- אלקטרוני פצצות: ופצצת הרחבות האולטימטיבית - Black Strobe - Burn Your Own Church איוון סמאג וארנאוד רבוטיני באלקטרו-האוס-רוק-מינימל-טכנו-ניו רייב-איך שלא תקראו לזה. לא יצירת מופת, אבל אחלה חומר לרחבה (ולאוטו). אלקטרוני Feel-Good: טוב, גם זה בעקרון לרחבות, אבל לתחילת הערב: Electrosoul System דראם אנד בייס מהורהר, מאופיין בסאונדים מדוייקים מאוד - פאדים חלומיים על "העטיפה", פה ושם הבלחות קלידים וברקע תמיד בס עמוק ולופים של תופים חזקים, שיתנו את האיזון. כל זה בערך ב-170 ביפיאם, פחות או יותר. בד"כ יותר. נשמע כמו איזי ליסטנינג על ספידים. זה אחלה.

alonfix

New member
Elliott Smith - Figure 8

אני ממש מתחיל לאהוב את הבחור...

Pink Roses

New member
הוא יוצר מעולה

רק מה שמפריע לי לפעמים שהוא מכניס גסויות לשירים שלו, אבל אולי זה הפרדוקס וזה מה שמגניב

Pink Roses

New member
Queen Adreena - Taxidermy

סוף סוף אני כותבת משהו שממש מתאים לפורום הזה קווין אדרינה, להקה טובה, צרפתים נדמה לי.. זה האלבום הראשון שלהם ולפי דעתי השיר הכי טוב שם זה I Adore You הקול של הסולנית סקסי ונשי מה שנותן לכל השיר והמילים שלו רובד נוסף. הם גם משתמשים בקסילופון המון שזה ממש נחמד בקיצר, אחלה שיר, אחלה אלבום, גם אחלה להקה.

retard boi

New member
אני דווקא מעדיף את soda dreamer

באלבום הזה . האמת שהם היו הרבה יותר טובים בתור daisy chainsaw בשניים שיצאו תחת השם queen adreena לא מצאתי יותר מידי מיוחד (בעיקר בשני שהוא סתמי לחלוטין). אני מניח אבל שכולם מתקלקלים עם הזמן.

חולוני

New member
Mark Ronson - Version

קבלו את אלבום השנה. כמה זמן חיכיתי לאלבום הזה והוא לא מאכזב. הפייבוריטס שלי (חוץ מהסינגלים): Oh My God עם לילי אלן (הסינגל הבא). Valerie עם איימי ויינהאוס. Apply Some Pressure עם פול סמית' ממאקסימו פארק (שעושה קאבר לעצמו שמתעלה על הגירסה המקורית). Pretty Green עם Santo Gold Amy עם Kenna (זמר אתיופי וחבר ילדות של הנפטונז מוירג'ינה, הוציא אלבום אחד מעולה ב-2003 ולאחרונה יצא לו אי.פי חדש בשם The Black Goodbye, מומלץ לבדוק מתוכו את Out Of Control המפציץ בהפקת צ'אד הוגו מהנפטונז) ו-The Only One I Know עם רובי וויליאמס. והנה הסינגלים - Just ו-Stop Me (גם הקאבר האדיר ל-Toxic היה סינגל אבל במהדורה מצומצמת ולכן אין לו קליפ) לא לישון על זה, ב-16 באפריל אלבום השנה בחנויות. אם לא יהיו הפתעות מיוחדות, לא יצא השנה אלבום יותר טוב ממנו.

moe7

New member
מדהים.

רונסון הפך למפיק-סלב, כמו עידן רייכל. פארל וויליאמס לפחות נתן את קולו בטראקים עצמם, אבל רוב המפיקים-סלבריטאים לא ממהרים. זו מערכת משומנת של יחסי ציבור, איכס. אני לא סולחת לו על הבגידה באבא מיק ובעולם שכולו דיסטורשנים וסטייל שנוי במחלוקת. עולם שכולו פופ זה לחלשים.

חולוני

New member
די להתעסק בחרטא מסביב.

הוא מפיק גדול וזה מה שחשוב. וחוצמזה, הוא לא הפך למפיק-סלב, הוא נולד ככה, כשהוא היה קטן דיוויד בואי עשה לו בייביסיטר. ועל איזה יחסי ציבור את מדברת לעזאזל? להזכירך, אלבום הבכורה של מארק Here Comes The Fuzz מ-2003 לא זכה להצלחה מסחרית למרות שהתארחו בו סופרסטארים כמו מוס דף, נייט דוג, גוסטפייס, ריברס קוואמו, קיו-טיפ, שון פול, ניקה קוסטה ועוד. והאלבום החדש בכלל נוצר במקרה, לאחר שהוא עשה את הקאבר ל-Just, התלהב ורצה עוד.

zoetrope

New member
מצטער, חייב להגיב

אני אוהב אותך אבל... אם תראי את פריס הילטון עם ספר של ג'יימס ג'ויס תתחילי לשנוא אותו? (ובלי "אני גם ככה לא אוהבת" - זו דוגמא) גם אנטי קיצוני זה להיות מושפע מהמדיה בדיוק כמו לנהור אחרי הכוכבים לרגע שלה. זין על מה שמסביב. אני מניח שיש יוצאים מן הכלל אבל רונסון עדיין לא צבר הישג כמו אחריות בלעדית לפשיטת הרגל של The Verve. אה כן. ו"הכול מואר" נפלא.

ניימן3

New member
ספציפית השנה, לא קצת מסוכן להתנבא?

זה לא שאני חולק עליך לגבי האלבום הנ"ל, אבל הבציר שנופל עלינו בינתיים משאיר אותי נורא מבולבל לגבי "מה הכי טוב". נראה לי שאחלק איזה שלוש מדליות זהב, ושיעזבו אותי בשקט :]

חולוני

New member
שמע

בקשר לרונסון אני ממש לא אובייקטיבי אבל בוא נגיד שהרבה זמן לא התלהבתי ככה מאלבום.

ArsaWhat

New member
שמעתי את הסמפלר של זה. גדול!!!

ומריה, צחוקים איתך, תמשיכי.

למעלה