אלבום השבוע 159
+ מיבאלסמוג?

קזאר

New member
אלבום השבוע 159 ../images/Emo107.gif + מיבאלסמוג?

סופ"ש שמח. השבוע, בניגוד לכל שבוע, יש תוספת לפינת אלבום השבוע. והיא כדלקמן: מי בא להופעה של סמוג, ומי שכן, לאיזה מהם? חוץ מזה - ספרו מה היה אלבום השבוע שלכם (במקרה שלי זה אותו אלבום, Safe as houses של Parenthetical girls, שלא מפסיק לצבור עומק בעיני). קZאR

moe7

New member
השבוע הייתי חזק

בבוקמארקס שסימנתי במשך תקופה ממושכת במגוון תיקיות ה-MP3. לא באה לסמוג ולא למלבינס. אין כסף. עכשיו אני חושבת מה לעשות בעניין הסטוג'ס, שונאת הופעות ענק וזה, אבל מאוד אוהבת את הרפרטואר שלהם ואת איגי.יכולה להשיג כרטיס ב-210 במקום 220, אבל עבורי זה עדיין הון.

Luna Sphere

New member
בערך....

הם אף פעם לא אהבו את כל ההייפ וההצלחה המסחררת שהייתה סביבה והתפתחה במהירות כל כך גבוהה. הם הבהירו כבר שהם יכולים בקלות להוציא אלבום עם שירים מעולים אבל הם רצו לעשות משהו יותר מסובך שיהיה יותר קשה להתחבר אליו. ומסתבר שאין להם ממש מה לעשות, הם פשוט לא מסוגלים ליצור מוזיקה 'גרועה' ותמיד יהיה מספיק אנשים שיאהבו אותה.

אני מגיע לפטיפון

והשבוע האזנתי בעקבות לאחרון שלו, אני עוד לא בטוח מה אני חושב עליו. שמעתי גם את אבדון דאב של כינורו של רוטשילד לא מעט.

Bordeaux Tale

New member
אני

הייתי השבוע הרבה עם פונץ', שעד כה לא לחלוטין התחברתי אליהם, בעקבות ההופעה שלהם בתמונע בשני שהשאירה עליי רושם חזק. וגם עם יוסי בבליקי. ווגם דני הדר, אבל זה כבר די רגיל אצלי. באה לפטיפון. נתראה.

hcsneB

New member
The Zombies - Odessey and Oracle

הפסיכדליה הבריטית הכי טובה ששמעתי בחיים שלי, פשוט מוזיקה בחסד עליון

הזומבים מתאחדים!!1

לציון 40 שנה לאלבום המופת Odessey And Oracle יתאחדו הזומבים (4/5 מההרכב המקורי) לשתי הופעות מיוחדות בלונדון במרץ 2008. חלקן הראשון יורכב מלהיטים (גם שירי סולו וגם של הרכבים מאוחרים) והשני יהיה ביצוע מלא לאלבום הנ"ל. עוד מישהו חש עקצוץ קל כשהוא רואה שניתן לרכוש כבר כרטיסים?

pinprick

New member
אני לא יודעת עד כמה זה אלטרנטיבי-אבל זה טוב

Fiona Apple- When the Pawn Hits the Conflicts He Thinks like a King What He Knows Throws the Blows When He Goes to the Fight And He'll Win the Whole Thing 'Fore He Enters the Ring There's No Body to Batter When Your Mind Is Your Might So When You Go Solo, You Hold Your Own Hand And Remember That Depth Is the Greatest of Heights And If You Know Where You Stand, Then You Know Where to Land And If You Fall It Won אם אני לא טועה- יש לה גם איזה שיא על הדיסק עם השם הכי ארוך.. דיסק מעולה. כיפי, יש כמה רצועות (limp במיוחד) עם קצב והגשה שגורמים לי להאזין בלופּים.. רק חבל שכשניסיתי לשמוע עוד שני אלבומים שלה (extraordinary machine, ו- tidal) היה לי קצת טעם לוואי של מיחזור.. אני לא יודעת מה קדם למה. אבל אולי אני גם צריכה להקשיב טוב יותר (ולא "לרפרף"). מומלץ!

למעלה