אלבום השבוע 159
+ מיבאלסמוג?

retard boi

New member
אלטרנטיבי זו בגדרה מאוד גמישה

ואני לא חושב שאנשים צריכים להתנצל על זה שהטעם שלהם ראוי או לא ראוי לפורום הזה. limp ו fast as you can אלו אחלה שירים ואלטרנטיבים בהחלט.

The Miller

New member
MAN UTD 4 EVERTON 2

The Strokes - Is This It Arctic Monkeys - Favourite Worst Nightmare The Smiths - The Queen Is Dead טימבאלאנד מאכזב.

smat

New member
The Field - From Here We Go To Sublime

וגם The Rosebuds - Night Of The Furies

hospital_food

New member
Elliott Smith - New Moon

וואוו. גם עם אהבתי העזה לאליוט לא האמנתי שזה יהיה כל כך טוב. למי שלא בעניינים, New Moon הוא עוד אוסף שיוצא לאחר מותו(האם מדובר בטופאק 2?), הפעם שירים אשר הקליט בין 94-97 והתכוון להחביא מאיתנו. מזל שתקע לעצמו סכין בלב, אחרת כנראה לא היה יוצא לנו לשמוע שירים כה מדהימים כמו See You Later, Whatever , All Cleaned Out וכו... המוזיקאי הכי הכי אי פעם כבר אמרתי? -- Rufus Wainwright - Release The Stars עם רופוס יש לי בעיה, בכל אלבום אני מתאהב רק בשיר אחד שלו והשאר משעמם אותי למוות,לרוב מדובר בסינגל. וגם במקרה הזה, Going To A Town הוא אחד השירים הכי יפים ששמעתי השנה, על המילים אפשר להתווכח, אבל כל השאר פשוט מופתי. במיוחד השירה, שבשאר השירים פשוט מעצבנת אותי, כאן היא מושלמת והקול העייף שלו כל כך מתאים(I'm so tired of America). הקליפ Shout Out Louds - Our Ill Wills רושם ראשוני....מעולה!

hospital_food

New member
בקשר לסמוג...

טרם החלטתי. מצד אחד אני אוהב את המוזיקה שלו. מצד שני ,אני יותר מדי מאוהב בחברה שלו כדי לראות את הפרצוף שלו שעה וחצי. נראה..

Yadun

New member
../images/Emo45.gif

גם אני הופתעתי לטובה מהאליוט סמית' - איך אפשר להחביא שירים כאלה? גם הרושם הראשוני שלי מהshout out louds טוב מאוד - הסאונד נשמע מלא יותר והסולן נשמע כל כך כמו רוברט סמית. שמעתי המון השבוע את המודסט מאוס החדש והוא פשוט מעולה - ממש כל שיר ראובן עטר! שבוע נעים.

Sanssouci

New member
Rufus Wainwirght-Release The Stars

טוב נו , האובייקטיביות ממני והלאה כשזה מגיע לרופוס סיטואייישן אבל> הבחור גאון!!! ואם ננסה להשוות את זה למדד ההכרה שהוא זוכה לה אז כנראה שהוא אפילו גאון הדור ( אם המשוואה היא: המון כשרון+אפס הצלחה=שלמות)! באלבום החדש הוא לוקח את הרקע הקלאסי שלו ובחלק מהשירים משפריץ אותו על הפקה אופראית גרנדיוזית שיכולה להיות בלתי נסבלת בשמיעה ראשונה אבל היא לא מרפה בהמשך..... דוגמה מצויינת בשיר הפותח וב"בין הרגליים שלי" שבו הוא מגדיל לעשות ומארח לקטע קריאה את סיאן פיליפס!!! מלכה(הומו, הומו , סופר הומו) ואחת מכוכבות "אני קלאודיוס" השיר פשוט עוצר נשימה וגורם למאזין לרחף(להתרומם?) 20 ס"מ מעל הקרקע.... כמובן שהנק' החזקות של רופוס ע"ע הכתיבה רק מתחדדות עם השנים ומוגשים פה כמה מהטקסטים הטובים ביותר שלו going to a town (שיר השנה!) ו nobody's off the hook שיר חברות שכל אחד היה רוצה לקבל(מוקדש לטדי תומפסון)..... בנוסף כל מיני פנינים כמו שיר על ברנדון פלאוורס(killers) ומחווה לערים ברחבי העולם..... בכל אופן , רופוס ווינרייט הוא טוב מאיתנו שנון מאיתנו ויותר הומו מרובנו זה או שנאהב אותו עכשיו או שנעריץ אותו אח"כ מומלץ ! מומלץ! מומלץ! ***** אגב , גם החדש של ביורק לא מבייש ת'פירמה וטורי אפילו השתבחה.... בשבועהבא: אלטרנטיבה...

חולוני

New member
צריך לשרוף את רופוס ווינרייט

כשראיתי אותו בסרט על לאונרד כהן היה בא לי להביא לו אגרוף לפנים. איזה אוחצ'ה מעצבנת. נכנסתי ללינק שהבאת, אמרת לעצמי "ננסה, אולי הוא השתנה", בקושי שרדתי עד הסוף.

חולוני

New member
ואגב אליוט סמית'

מי איתי בדעה ש-Some Song זה אחד השירים הגדולים שלו? חבל שלא הכניסו אותו ל-New Moon (הוא הוקלט ב-96 ואין אותו על אף אלבום של סמית', נכון?).

קזאר

New member
שני דברים

1) תוספת לאלבום השבוע: הרבה זמן נמסר לי ממקורות שעבורי היו מקורות מהימנים שכדאי לי, ואפילו ממש כדאי לי, להקשיב לThe golden river של Frog eyes. אז הקשבתי. ולא קרה כלום. ואחרי כמה זמן הקשבתי שוב. פעמיים. כלום לא קרה. לפני יומיים הקשבתי שוב. ומשהו קרה. הייתי מספיק מרוכז בשביל לשים לב לשיר המדהים, Miasma Gardens, שגרם לי להבין שלא מדובר באלבום כסאחיסטי, למרות שאפשר בקלות לקבל את התחושה הזו מהקול של קרי מרסר ומהגיטרות שמלוות אותו. מדובר באלבום הרבה יותר רגיש ותיאטרלי מהרושם הנויזי משהו שקיבלתי ממנו בהתחלה. משם הדרך להכרה עמוקה יותר עם האלבום הייתה כבר פשוטה יותר. 2) נראה לי שהנסיון הראשון שלי לארגן "מפגש" פורום נכשל. ננסה שוב בבלונד רדהד?

קזאר

New member
קבלו ביטול

אני לא משלם 220 (כן, 220) ש"ח בשביל בלונד רדהד. נוט נאו, נוט אוור. או לפחות עד שאזכה בלוטו.

silver jew

New member
גם אני בפטיפון - יש מפגש פורום!

אתה תנגן לנו בחוץ גרסאות של כל השירים הטובים שלא ינוגנו בפנים, נכון? A HIT BE HIT STAR WARS I BREAK HORSES וכו' אני הקשבתי לביל קלהאן השבוע ואני אוהב מאוד את האלבום...

למעלה