אלבום השבוע 169 -
מחר כבר כאן

silver jew

New member
אלבום השבוע 169 - ../images/Emo124.gif מחר כבר כאן ../images/Emo153.gif

מי היה מאמין, אי שם, כאשר אלבום השבוע מס' 1 יצא לאור, שגם באלבום השבוע 169 עדין יהיו חיים על כדור הארץ ואנשים שונים ומשונים ייצרו מוזיקה עם כלים פרימיטיוויים כגיטרות וסאמפלרים. (ועוד יזכירו תופעות נשכחות כ-shoegazing...ביזארי...) בשנת 169 לכל אלה מכם שלא שיננו את שיעורי ההסטוריה שלהם, מת הקיסר הרומי לוקיוס ורוס, והותיר את מרקוס אורליוס להיות קיסר יחיד. ואם זה לא מספיק לכם/ן, אז זוהי גם שנת הולדתם של קסו ח'ואנג וז'אנג ליו - שניים מחמשת הגנרלים החשובים בממלכת ויי הסינית. מתרגשים? גם אני. הדבר היחיד שהצליח להרגיע אותי מההתרגשות שאחזה בי היה אלבום השבוע: קופסת Super Scissors של Barbara Manning נחתה בסניף הדואר הקרוב למקום מגוריי וסיפקה לי הנאה אין קץ, בקריאת החוברת המשתפכת, בהאזנה לשירים אהובים בגרסאות אקוסטיות או שונות ובשירים חדשים שנחשפו לאוויר העולם מהתקופה הפוריה של אלבומה הראשון כסולנית עצמאית. ובכל זאת שמעתי עוד המון דברים השבוע: את "הייקו בלוז" המלהיב של דיויד פרץ בחנות המושלמת "עשן הזמן" ומיד אחריו את "What's Goin' On" הממש, ממש מושלם של מרווין גיי. בין לבין עדיין האזנתי ל-face the truth של סטיוון מלקמוס וגם ל-crooked rain של פייבמנט (שיר הקיץ האולטימטיבי - cut your hair - מי לא מסתפר בקיץ???) לשיר body baby של pharoahe monch שעליו המליץ חולוני, בנ"ז של שיר. לשיר firewater של Alasdair Roberts ואי שם באמצע גם היה מקום לחווה אלברשטיין, למרים מקבה ולניל יאנג - אבל על זה אכתוב בפורום ענתיקות... מהרו והצביעו לפינה החדשה שבחרתם/ן לפורום. מתלבטים? החיים קשים. תתמודדו, לא! תרימו את העיניים! אל תשפילו את מבטיכם/ן ותבהו בנעליים...

ivis

New member
שלי הוא של להקה אוסטרלית ישנה משהו..

Gaslight_Radio-Hitch_on_the_Leaves אחלה אלבום, שירים מעניינים, מוזיקה בהחלט אחרת.. אלבום משנת 98, מומלץ!

Get Out

New member
אם כבר חוה אלברשטיין

אז המייספייס שלה הוא: http://www.myspace.com/chavaalberstein

hcsneB

New member
בעיקר אלט-קאנטרי

Wilco - Summerteeth Wilco - Yankee Hotel Foxtrot Whiskeytown - Faithless Street Uncle Tupelo - Anodyne כל אחד מהם יצירת מופת בדרכו שלו

Pink Roses

New member
The Postal Service - Give Up

לא יודעת שוב, אם המוזיקה הזאת ממש קשורה לכאן אבל היא בהחלט איכותית אם מישהו מכיר אותם ולהקות דומות אשמח להמלצות

הכי קשורה

וזה באמת אחד האלבומים שאני הכי אוהבת בעולם... בקשר ללהקות דומות אני לא בטוחה, כי זה באמצע הדרך לאלקטרוני, אבל את בטח יודעת שהזמר של שירות הדואר הוא גם הזמר של דת' קאב
.

PrinceOFdespair

New member
האחרון של

וייטהאוס - Racket פשוט מעולה רצועה 2 הרסה לי את החיים........

חולוני

New member
מי בא היום לסטוג'ס?

אלבומי השבוע שלי הם Guero של בק (האלבום השלישי הכי אהוב עליי שלו אחרי מידנייט וולצ'רס ואודליי) והמודלף החדש של הסופר פרי אנימלס - Hey Venus!

Sanssouci

New member
../images/Emo45.gif+המלצות

בפעם הראשונה בחיי אני פוחד יותר לקבל מכות מהבנאדם שמופיע מאשר סתם בקהל.... בכל מקרה - יהיה כיף!!! אגב, אני ממש ממש רוצה חזייה חתומה של Iggy Pop אז אם למישהי יש במקרה חזייה..... אהה אלבומי השבוע - PJ Harvey-Is This Desire? אומנם השלמת פערים שנעשתה כמעט עשור מאוחר מידי אבל ככה זה עם שלמות , אף פעם לא מאוחר מידי! כמו ברוב בכל האלבומים של הגברת ובייחוד כאן , לא ברור לי אף פעם למי היא רוכשת יותר בוז ושנאה -לעצמה? או לנו ?אבל כשהעטיפה מסתכמת במוזיקה הכי טובה שהעשור ההוא השאיר השאלה הזאת לא חשובה בכלל. אין באלבום הזה רגעי אור אבל הרבה רגעי חושך שהדליקו לי את הרקמות. אם למנות כמה : the sky lit up , no girl so sweet , catherine ....וכמובן Is This Desire? ב-ר-ו-ר. Gogol Bordello - Super Taranta! טוב , אז חיכיתי קצת ( כי ככה זה אצלי עם אופטימיות, אני אף פעם לא בוטח בה עד הסוף...) ויש מסקנה אחת בלבד where is the vodkkkkaa? אחרי השמיעה הרביעית אתה כבר מצטער שאתה לא מספיק שעיר בגב ואין לך אקורדיון כתום בשם "Oleg" ... בקיצור - צועני זה הכי אחי! כל השירים מעולים ומעלה אבל הודות לחולוני- american wedding מושמע הכי הרבה.... ובהתמדה interpol-our love to admire עדיין גורם לי להיות צועני עם ז'קט שחור , נעליי לקה ומבט שזועק לקצת ואיקודין.... אלבום מצויין. טוב נו,דייט עם בחור בן 70 ומכנסי עור... צריך למהר.....

moe7

New member
זה השלב שבו אני אומרת

שהיה המוני ודוחה ושסבלתי מכל רגע. ממתי מוציאים "מוסיקה של ברים" מחוץ לברים? זה כ"כ פוסטמודרני. תהיתי אם לנסות לחבל בפרסומות של היינקן שהיו בכל מקום (או ספציפית במסכים שהקרינו לופים איומים בצבע ירוק), וויתרתי כי בכל זאת, היו מיד סוחבים אותי לחדר אחורי והייתי מפסידה את ההופעות. הזונות גם גנבו לי את בקבוק השתייה, כשסירבתי לתת אותו לשומר הנקניק בכניסה, הרי זה לא הופיע על הכרטיס (ולכן לא הסתרתי אותו כראוי), הוא אמר ש"זה מקום פרטי ושאפשר לא להיכנס". הבנזונה. אח"כ הלכתי הרבה ברגל, שנאתי את העולם, את הילדים המתלהמים, את הפרסומות המרצדות ואת כל האנשים שהיה צריך להגיד להם "היי" במשך אותו ערב. אם נהנתם, אני מקנאה.

חולוני

New member
למה תמיד את מדברת

על כל מה שמסביב במקום על הדבר החשוב באמת - המוזיקה? (שהייתה בתזונה כמובן)

למעלה