אלבום השבוע 169 -
מחר כבר כאן

moe7

New member
כי העוקץ של המוסיקה איננו עוד

כשהיא יוצאת מהאוזניים שלך אל חלל דמוי האצטדיון. אני עדיין לא מאמינה כמה דפקו אתמול את TV EYE. והסאונד היה על הפנים, שזה המינימום שאפשר לצפות ממקום עם ציוד בומבסטי כזה. הצליל של הגרלז היה חד ומדוייק, סטוג'ס חיפפו (כי בינינו, הם לא צריכים מקום כזה, הם צריכים בר, בבר אפילו אני הייתי מצליחה להאמין להם).

חולוני

New member
טוב, רציתי להגיב כבר בלילה אבל לא היה לי כוח

וואו וואו וואו וואו וואו ושוב פעם וואו! BEST SHOW EVER!! מי שלא היה בהופעת של הסטוג'ס לא ראה הופעת רוק'נ'רול אמיתית בחייו. לא יאמן שאיגי פופ בן 60, פשוט בלתי יאומן כמה אנרגיה יש בו, איך הוא זז, רוקד וקופץ על הקהל בגיל הזה. זה מה שנקרא Young Forever. פאק, אבא שלי בן 53 ובקושי מצליח לזוז מהספה ואיגי קופץ כמו ילד בן 20. הוא כנראה לא אנושי. חבר שלי עלה והתפשט על הבמה ב-No Fun (חלק ראשון וחלק שני), גם אני ניסיתי לעלות אבל השומר הגרוזיני השמן דחף אותי, כוסאמאמא שלו. עדיין, הופעה היסטרית והיסטורית שאני אזכור לכל החיים. "I feel fine to be dancin', baby I feel fine, I'm a shakin' leaf I feel fine to be dancin', baby Cause it's love, yeah I do believe I'll stick it deep inside I'll stick it deep inside Cause I'm loose!!!!1"

קזאר

New member
Animal Collective - Strawberry jam

אלוקים אדוקים, כואב לי הראש. מישהו שמע את החדש של שבן? אני אישית, עדיין עומד. התחלתי השבוע עבודה חדשה, ובמקביל נגן האמפי3 היקר היה בגולה, לכן מוזיקה לא הצליחה לתפוס מקום מרכזי בשבוע הזה, אבל כן הספקתי להתאהב שוב (ושוב ושוב) בParenthetical girls.

עדיין שלושת הדיסקים

שקניתי בשבוע שעבר, פוריטנים,הייקו בלוז וחלומו של הנרי. כאשר בתחילת השבוע בלט במיוחד הייקו בלוז. אח"כ התחזק ניק קייב, ועכשיו אני חושב שהגיע זמנם של הפוריטנים. חזרתי לקרוא את "בא אל הקודש" של ארי אלון. עוד לא כלכך החלטתי מה אני חושב עליו, או על הספר. האמת היא שנתקעתי בסוג של מצוקה מבחינת מוזיקה, לא יוצא לי כמעט להקשיב מאז שהלך לי הנגן אמפי שלוש, ואין לי דרך נורמלית לשמוע מוזיקה בתל אביב בה אני נמצא רוב ימות השבוע. ונמצא על צומת דרכים בכל הקשור להורדת מוזיקה. אנסה כנראה את כל הנושא הזה של הביטורנט.

Yadun

New member
2007 זאת שנה נהדרת

טוב.. שבוע שעבר קיבלתי את הAGAINST ME! החדש NEW WAVE והוא פשוט מצויין. זה הMAJOR LABEL DEBUT של הלהקת פאנק-פולק המצויינת הזאת והוא לא מאכזב בשום סטנדרט. ד"א בוץ' ויג הפיק להם אם זה עושה למישהו משהו. האינטרפול החדש עושה רושם שככל שאני אשמע אותו יותר אני אוהב אותו יותר. REST MY CHEMISTRY שיר מדהים. מלא CAPS LOCK אני עושה היום. מדהים.

moe7

New member
צייטגייזט.

זה טוב לטחורים. הקשבתי גם ל-WEIRDNESS של הסטוג'ס, סוג של חרא בפני עצמו. בכל זאת הקשבתי לו כמה פעמים.

לפייסט יש קול מדהים,

והיא מבריקה כשהיא עם קינגס אוף קונביניינס, אבל האלבום שלה לבד פשוט לא מחזיק...

למעלה