טוב, זה בגלל שחזרתי רק היום מהמילואים
תודה על המילים החמות בשבוע שעבר, תשמע, אני יודע איך זה- מפני שגם אני מנהל פורום (בתחום אחר) אני יודע כמה השקעה לא מוערכת זה כולל. ראשית: מה שמעתי השבוע? - industrial - הקלטות של שרשראות טנקים בחולות צאלים. - gangsta rap - צרורות מקלעים וחיסול חשבונות עם האויב. - ambient - הקלטות של כמויות אדירות של יתושים במרחב (בונוס אינטראקטיבי: עקיצות מאותם יתושים) מה שמעתי היום בכדי להירגע? stephen malkmus - face the truth יא, אללה איזה אלבום... את הביטלס עם run for your life ואז את ננסי סינטרה בקאבר נפלא לשיר הזה וקאבר אדיר, אדיר, אדיר של david peel (לא ההוא) לשירם "with a little help from my friends" ואת "funny farm" של king kong... פינות שכדאי שיהיו: 1. "שם להקה כאן" - חברי הפורום מתבקשים לפרוס את משנתם/ן על אלבום/להקה - מה כן/מה לא/המלצות/ליריקס אהובים/מה גרם להם להתאהב בהם... וכו' - מועמדים לא חסרים - sonic youth/ wire/ velvet underground/my bloody valentine/tortoise/stereolab וכו' 2. סגנון מוזיקלי - אם ההצעה הראשונה ספציפית מדי - ניתן לקחת "זרם" - אינדסטריאל, גות', פוסט רוק, אוואנט רוק, טו-סטפ, היפ הופ, פרי ג'אז, אימו, אמו... מה אנחנו אוהבים בו? מה לא? יש כזה סגנון בכלל? הסברים ותהיות של חברי וחברות הפורום. 3. פינה משתנה - אם באי הפורום כאלה בעייתיים ניתן לזרוק להם שאלה רנדומלית - להרכיב סופרגרופ מתוך האומנים האהובים, איזו להקה צריכה להתאחד בדחיפות? מה האלבום האהוב עליכם לשנת 1929??? תאור חוויות מהופעות... לא חסר, כל השאר - אל תתעצלו...