אלבום השבוע
168

milkofamnesia

New member
נראה לי שנמאס להם

"חתמנו בחברה גדולה, על הזין שלי הכול" - פול בנקס

milkofamnesia

New member
אני קצת בטירונות... שנגמרת למרבה ההפתעה

4 ימים אחרי ההופעות של פלסיבו ומיוז.. איזה באסה?

moe7

New member
אם הצבא הרס לך את החיים

...(הערה קיטשית לגבי פליטים שגרים מעבר לקו הירוק).

silver jew

New member
טוב, זה בגלל שחזרתי רק היום מהמילואים

תודה על המילים החמות בשבוע שעבר, תשמע, אני יודע איך זה- מפני שגם אני מנהל פורום (בתחום אחר) אני יודע כמה השקעה לא מוערכת זה כולל. ראשית: מה שמעתי השבוע? - industrial - הקלטות של שרשראות טנקים בחולות צאלים. - gangsta rap - צרורות מקלעים וחיסול חשבונות עם האויב. - ambient - הקלטות של כמויות אדירות של יתושים במרחב (בונוס אינטראקטיבי: עקיצות מאותם יתושים) מה שמעתי היום בכדי להירגע? stephen malkmus - face the truth יא, אללה איזה אלבום... את הביטלס עם run for your life ואז את ננסי סינטרה בקאבר נפלא לשיר הזה וקאבר אדיר, אדיר, אדיר של david peel (לא ההוא) לשירם "with a little help from my friends" ואת "funny farm" של king kong... פינות שכדאי שיהיו: 1. "שם להקה כאן" - חברי הפורום מתבקשים לפרוס את משנתם/ן על אלבום/להקה - מה כן/מה לא/המלצות/ליריקס אהובים/מה גרם להם להתאהב בהם... וכו' - מועמדים לא חסרים - sonic youth/ wire/ velvet underground/my bloody valentine/tortoise/stereolab וכו' 2. סגנון מוזיקלי - אם ההצעה הראשונה ספציפית מדי - ניתן לקחת "זרם" - אינדסטריאל, גות', פוסט רוק, אוואנט רוק, טו-סטפ, היפ הופ, פרי ג'אז, אימו, אמו... מה אנחנו אוהבים בו? מה לא? יש כזה סגנון בכלל? הסברים ותהיות של חברי וחברות הפורום. 3. פינה משתנה - אם באי הפורום כאלה בעייתיים ניתן לזרוק להם שאלה רנדומלית - להרכיב סופרגרופ מתוך האומנים האהובים, איזו להקה צריכה להתאחד בדחיפות? מה האלבום האהוב עליכם לשנת 1929??? תאור חוויות מהופעות... לא חסר, כל השאר - אל תתעצלו...

אלבום השבוע 186../images/Emo175.gif

שיר השבוע - ביום רביעי, בערך באחת בלילה, נסעתי הביתה ופתאם היה ברדיו שיר ששמעתי בפעם האחרונה בבית ספר יסודי. Warren G - prince igor אתם בטוח זוכרים את הקליפ, בו הראפר המגניב נסע בחללית ואת הפזמון שרה באיזושהי שפה (רוסית?) חייזרית
מגניבה במין שמלה לבנה מחוץ לחללית. אז זה בהחלט שיר השבוע שלי. אלבום השבוע - אחרי חיפושים שארכו חודשים, נמצא העותק שלי של "roddy woomble - my secret is my silence". אז שמעתי אותו הרבה. ואז המערכת שלי התקלקלה. אבל גם זה בסדר כי זה מצדיק מערכת חדשה במתנה ליום הולדת 20 הממשמש ובא....

smat

New member
שלי

Omar Rodriguez - Se Dice Bisonte, No Bùfalo אלבום סולו שלישי של רודריגז מהמרס וולטה וגם: Motek - Urban גרמנים אני חושב והם משלבים ג`ז ואלקטרוני באווירת צ`יל אאוט ועוד צ`יל אאוט Telefon Tel Aviv - Farenheit Fair Enough

אה, קניתי שלוש השבוע

דויד פרץ - הייקו בלוז שנקנה בהופעה שגם היא הייתה נחמדה מאוד, אם כי קצת עמוסה במלל. והדיסק טוב מאוד. פוריטנים צעירים- האלבום האחרון שסוףסוף יצא והוא טוב מאוד. ניק קייב - חלומו של הנרי סוףסוף. איך בכלל קיים בנאדם עם כלכך הרבה שירים טובים בתוכו? ואלבום השבוע (שעבר), הוא "לא עוד נפרד" של אותו ניק קייב. וכנראה שהתגושה עליו היא דומה. אלבום חד כתער.

Sanssouci

New member
Our Love To Admire

רושם ראשוני..... אלבום מעולה! קשה לי לעבור את השלשה הראשונה אבל כשאני עובר אני רק מגלה עוד ועוד שירים מצויינים... אין חדש תחת השמש אבל למי אכפת כשהכל כל-כך יפה..... כרגיל אנטיתזה מובהקת למשפט "לא רוקד כשעצוב"....

ivis

New member
אין שיר אחד באלבום הזה שלא אהבתי!!!!!

כמה אני מהלל אותו בשבוע האחרון.. בפני כל אחד שמוכן לשמוע. Pioneer To The Falls - שיר אהבה אפל/עצוב/מלא תקווה/ללא תקווה בכלל. אחד השירים עם הפתיחות הכי מהפנטות ששמעתי ומילים מדהימות בכללי. No I in Threesome - שיר שלי (ורק לי לפי התגובות של כל מי שאני אומר לו את זה) מזכיר לי את זה Evil שלהם. שיר כ''כ נכון ועם מנגינה קצבית ומלבבת. כל מי שהיה במערכת יחסים שלא ממש התקדמה לאנשהו, יזדהה עם השיר. The Scale - אחד השירים היפים בדיסק. שיר עצוב עם דגש מיוחד על העצבות ב''בכי הגיטרה'' בסופו.. פשוט אדיר! The Heinrich Maneuver - שיר מהיר, שמח וקופצני (עם קליפ איום ונורא!!) הסינגל הראשון שיצא מהאלבום. Mammoth - אחד השירים האהובים עלי באלבום.. נגינה מעולה, מילים ''מיליטנטיות'' קצת, שיר ה'No Bullshit' מבחינת מילים. Pace is the Trick - מראה איך גם דרמה אינטרפול יודעים לעשות, והכי טוב שאפשר. All Fired Up - עוד שיר קצבי וקליט.. בשמיעה ראשונה לא התלהבתי ממנו ממש, אבל אחרי כמה האזנות נוספות ותשומת לב יתרה למילים, התאהבתי גם בו. Rest My Chemistry - מתחיל נהדר, ביצועי גיטרה ובאס חותכים ומילים שרק גורמות לך לחשוב באיזו תקופה אפלה של החיים הן נכתבו? Who Do You Think? - שיר סינגל קלאסי.. (עוד לא יצא כסינגל ויש את All Fired Up שגם נראה טוב לתפקיד). Wrecking Ball - השיר באלבום (ובכל האלבומים של אינטרפול) שהוא הכי לא אינטרפול ועדיין מאוד אינטרפול! באף שיר אחד שלהם שאני מכיר אין לפול קולות רקע ששרים איתו במהלך השיר עצמו (יש כמה שירים שבפזמונים ובמעברים דניאל תורם את קולו ) אבל השיר הזה פשוט נותן תחושה אחרת ובעצם מעביר את האבולוציה בסאונד ובתפיסה שהלהקה עברה מאז Antics. אחלה שיר! אם תנגנו מ03:43 בערך את השיר הפוך, תוכלו לשמוע מסר של פול לבחורה (או לבחורות בכללי!?) The Lighthouse - שיר יפהפה, ניגון מדהים של דניאל, מילים קולעות ללחן של פול, אווירה מטורפת. לסיכום, אלבום מעולה, תורידו היום, תקנו כשיגיע לארץ, אינטרפול הרוויחו את זה ביושר.

ivis

New member
תיקון טעות-

בשורה על No I in Threesome - היה צריך להיות כתוב ''שיר שלי (ורק לי לפי התגובות של כל מי שאני אומר לו את זה) מזכיר את Evil שלהם'' ולא כמו שנכתב בטעות. עם הקוראים הסליחה

הגוגל בורדלו האלה

דיסק השבוע Era Vulgaris-Queens Of The Stone Age וגם האחרון של גוגל בורדלו שיר השבוע Balkan Beat Box-Hermetico

לא מצליח להרדם...

בלי שום ספק, Blonde Redhead שלושת האלבומים האחרונים. הכנות אחרונות לקראת יום שישי הגדול...

למעלה