אלבום השבוע XYZ

קזאר

New member
אלבום השבוע XYZ ../images/Emo45.gif ../images/Emo31.gif ../images/Emo107.gif

מטושטש וחולה ספרו מה קורה שמעתם אלבום אתמול או היום אם תרצו לחלוק לעשות ניימדרופ, לשתוק אפשר גם רק פלייליסט עברתי עכשיו התקף התעטשות של שעתיים רצוף בא לי למות קזאר.

חולוני

New member
גם אני חולה. ../images/Emo10.gif

בכל מקרה, אצלי אלבום השבוע הוא שוב "ראסטה ואסילי" של לוס כפרוס שבוע שני ברציפות וגם האלבום של הבנות נחמה. הפתעת השבוע: שיר מהאלבום החדש של דנה אינטרנשיונל בשם "את מוכנה" שהפיק אלי אברמוב מהקליק. שיר מצוין עם הפקה שמזכירה לי את ההפקות באלבום האחרון של פיצ'ז. אפשר לשמוע אותו כאן

milkofamnesia

New member
מלכת הפלקט - אח יפני

צריך לאסוף את מיקסטייפ הפלד ואורטגה שלי מחבר, ואז אני כנראה גם אוסיף אותו

חולוני

New member
לא צריך לאסוף.

הוא נמצא כאן האלבום שלהם אמור לצאת בסוף אוגוסט-תחילת ספטמבר בערך.

Stories from the city ,stories from the sea

Pj Harvey אלבום כ"כ מדהים, The mess were in מרגש אותי כל פעם מחדש.

hospital_food

New member
Rilo Kiley - Under the Blacklight

לא בדיוק אלבום השבוע, הוא דלף רק אתמול, אבל הוא האלבום הכי מושמע אצלי עד לרגע זה. האלבום הזה הוא העובדה שהאהבה היא העיוורת, שכל דבר שג'ני לואיס תשיר אני יואהב, אפילו אם תגהק במשך 40 דקות. אם האנשים הפשוטים אחד-אחד קוטלים את האלבום , מה תהיה דעתם של מבקרי המוזיקה המגניבים? כנראה שאני היחיד אשר מוצא את האלבום הזה מקסים למדי ,ולמרות כל השירים הסופר הכייפים של אנימל קולקטיב ואוף מונטיאול , אפשר כבר להכתיר את Smoke Detector בתואר השיר הכייפי של השנה. ציון:8 קהל יעד:בנות 16 האישה הכי סקסית עלי אדמות: ג'ני לואיס, עדיין... עוד Jens Lekman - Night Falls Over Kortedala מדהים!

Sanssouci

New member
../images/Emo45.gif

פורעי החוק מונעים ממני לסיים את השמיעה הראשונה אבל ..... אלבום חדש של ג'ני לואיס ( כן, כן , ריילו קיילי..) לא באמת משאיר מקום למוסיקה אחרת בחיי. אגב, הרולינג סטונס כבר נתן לו 4 כוכבים(שזה כמו אות קין רק פחות מזניב). כנראה שייכנס לביקורת של שבוע הבא.. *איפה שמעת את הלקמן החדש?

hospital_food

New member
באוינק

הוא נשמע כמו קלאסיקה בהתהוות, אינדי פופ מתוזמר למופת. ורק תיקונים קלים למקודם: אוהב* עיוורת*

last caress

New member
הג'נס לקמן החדש הזה הוא פשוט זוועת עולם.

ובעיקר אלבום שמביך לשמוע אותו, שזה אחד הקריטריונים שגורמים לאלבום לצנוח מתחת ל0 מבחינתי.

חולוני

New member
עכשיו שמעתי בפעם הראשונה, דווקא אלבום נחמד.

לא משהו שישאר איתי אבל זרם לי טוב.

קזאר

New member
כן, ממש ככה

ובכלל, כל החיבה לינס לקמן זה תהליך של מבוכה בדיעבד. בהתחלה הוא חמוד ודי מקסים, ויש לו שירים יפים ואז כששומעים את אותם שירים שוב ושוב, ושהבנאדם נשאר בדיוק על אותם טקסטים, על אותן כוונות ודכאונות נעשים נבוכים.

שייק יור מאנימייקר

עדיין לא הצלחתי להשיגו, אבל ראיתי ביוטיוב את הקליפ של moneymaker. שימו לב לתגובות הגולשים.. מעניין. אפילו בכזה שיר הם עצמם וזה מגניב. וג'ני לואיס מתוקה.

שביסטית

New member
אני לא מבינה איפה האנשים האלו שקוטלים את האלב

ום. הוא מקסים וחמודי ואין בזה כל רע

Guster

לא אלבום ולא שבוע, רק אתמול הכירו לי אותם ובינתיים נתפסתי רק לשיר אחד. שמו Satellite וגם הקליפ מגניב. אה והם יהודים, נראה לי. כבוד.

קזאר

New member
על הקליפ אחראי

אדם ביזנסקי, אנימטור מוכשר שעשה קליפים גם לוולף פארייד ודה שינס. ואיך קוראים לו, יוסי בלוך.

../images/Emo2.gif

לאיזה של השינס? אם מדובר באנימטור זה בטח pink bullets?! זה אחד הקליפים האהובים עליי בעולם!

למעלה