אלבום השבוע XYZ

bloodmachine

New member
החדש של Nick Cave and Warren Ellis

Grinderman - בעברית זה כנראה היה מתורגם ל"גבר טוחן" או משהו כזה http://www.nick-cave.com/

moe7

New member
לא שמעתי שום אלבום טוב השבוע

אחרי שעברתי על השלמות של אלבומי לו ריד, וייט סטרייפס וקווינז אוף ת' סטונאייג' (במהלך השבועיים האחרונים ובסדר לא מחייב). השבוע שמעתי אוספים משונים של קאברים לדיוויד בואי, לקיור ולאיגי פופ. היו שם קאברים רעים מאוד, קאברים שלא מחדשים כלום וקאברים לא רעים, אבל מוצלחים פחות מהמקור. בסך הכל, השירים שכוסו שידרגו את כל מבצעי הקאברים, אבל כפרפורמרים הם עדיין אינספור דרגות מתחת. אה, וקול פורטר כתב אחלה ליריקס, עם נימה NOVELTYאית ומעט מתנשאת.

moe7

New member
אבל זה לא קשור

כי לא שמעתי אלבומים שלו השבוע.

hcsneB

New member
Gun Club - Miami

אוהב אותו יותר מאת Fire of Love הקול של ג'פרי לי פירס כבר קיבל בו גוון פחות פאנקיסטי והרבה יותר בלוזי, השילוב בין הקאנטרי והפולק לפוסט-פאנק חזק מתמיד וההרגשה היא של אלבום אמריקנה מושלם ושלם

moe7

New member
יבוא יום וגם אני אשמע אלבומים מלאים

של הגאן קלאב, הם אחלה בחלה.

PrinceOFdespair

New member
אחד האלבומים שעשו לי את השבוע

והרסו לי את החיים בכללי - לג'נדרי פינק דוטס - מריה דימנשן פסיכדליה שבא למות

האמת שבעיקר קראתי השבוע

(שכן הייתי באבט"ש) "העולם, קצת אחר כך" של אמיר גוטפרוינד "שכול וכשלון", "בין מים למים" ו"הגאולה והתמורה" של יוסף חיים ברנר. וגם ניסיתי לקרוא איזה ספר בשם "קפקא על החוף" של איזזה יפאני שנהיה מאוד פופלרי בשנים האחרונות, אבל נשברתי אחרי מאה וכמה עמודים, אבל אני לא חושב שזה באשמתו כמו שזה באשמת ברנר. למרות שגם הקשבתי למוזיקה. מאלוקס (שזה דואו סקסופון פרקשן של אסף תלמודי וחגי פרשטמן), שנשמע קצת יותר מדי כמו מסדה של ג'ון זורן, החדש של הבילויים (שכבר ציינתי כאן שהוא טוב מאוד, אבל אני חש שהשם שהם לקחו על עצמם, קצת יומרני, שכן להגיע לעומק ולעוצמות של הרומן הנ"ל, זה לא ממש אפשרי) ועוד מיני דברים. ועכשיו אני מקשיב ל"תחום שיפוטה הסודי של האהבה" מאת להקת קויל.

LimiMimi

New member
מנועים שקטים.

אני יודעת שאני בדיליי. אבל כוסעמק, אם הייתי יודעת שהוא כלכך מדכא... אני לא בטוחה שהייתי מרשה לעצמי.

למעלה