אלבום יומולדת 30 לשותפה שלי

urbanika

New member
אלבום יומולדת 30 לשותפה שלי

שותפה שלי לדירה (שהיא גם חברה טובה טובה) ליוותה את הכנת האלבום יומולדת 60 של אבא שלי, ונורא התלהבה - היא רמזה לי שיש לה יומולדת 30 בקרוב ושאכין לה גם אחד... אז ישבתי איזה חודש וחצי והכנתי לה אלבום - זה היה מאוד קשה כי כל הזמן הייתי צריכה להסתיר את הדברים שאני מכינה, לעשות רק כשהיא לא בבית, לגנוב לה תמונות מהמחשב... אבל בסוף הצלחתי לסיים והיא מאוד אהבה את התוצאה (וגם אני
) אז זו הכריכה - אלבום 20X20 שקניתי בביג דיל (רציתי לקנות עוד אחד כי לא הספיקו לי השמרדפים, אבל נגמרו
) במקור הכריכה מתאימה יותר לתינוקת, ניסיתי "ללכלך" אותה שתתאים למטרה..

urbanika

New member
1

עמוד שאני מאוד אוהבת - התמונה התחברה לי טוב עם הכותרת... הרגשתי שהצלחתי לתת קצת יותר מגע אישי ברוב האלבום הזה, ולא פחדתי לצייר תוספות עם עטים!

urbanika

New member
2

תמונות ילדות שגנבתי לשותפה מהמחשב - מזל שהיא הכינה מצגת ליומולדת 60 של אבא שלה... דפי הרקע בארבעת העמודים הבאים הגיעו בחבילת הפתעה של ארטישוק - מזל שקיבלתי אותם כי אין לי כל כך דפים בסגנון הזה... שאר דפי הרקע - רובם ככולם דפים מביג דיל! אפילו דפים שלא חשבתי שיהיה לי מה לעשות איתם אי פעם התאימו לי לאלבום...

urbanika

New member
11

שני העמודים ביחד. מה שהיה כל כך כיף בהכנת האלבום זה שחברה שלי נורא שטותניקית ויש לה מלא תמונות מצחיקות!

urbanika

New member
12

הכפולה האהובה עלי, והאחרונה שהוכנה - שעה לפני שקיבלה את האלבום... לא האמנתי שאני מסוגלת להסתדר עם כזו צבעוניות ולגרום לדברים להתאים אחד לשני! בדרך כלל אני לא מסתדרת עם יותר משני צבעים...

urbanika

New member
13

והצד השני. האותיות הן מאלבומי, חבילה של letters to go - יש שם 2500 אותיות בפונטים שונים! אני משחקת עם זה שעות...

urbanika

New member
14

שבוע לפני "מועד ההגשה" נלחצתי שיש לי מלא תמונות שאני רוצה להכניס לאלבום ואין לי מספיק שמרדפים וגם לא מספיק זמן, אז הכנתי כפולת עמודים של תמונות בלבד. דווקא אוהבת מה שיצא.

MiraD1

New member
יופי של מתנה. אהבתי את האבלום

כיף לחברה שלך שיש לה אותך

urbanika

New member
15

אה שכחתי לציין בעמוד הקודם - שני החצים ששמתי שם זה למעשה תבנית של אישה מהקאטלבאג, שהורדתי לה את הידיים והפכתי לחצים! (איזה פאנצ' ארט, הא?
)

urbanika

New member
16

הכלבה של השותפה.. (אגב אם מישהו מעוניין לאמץ כלבה חמודה ונבחנית חחחחח) את התמונה העליונה גזרתי והדבקתי בתלת מימד.

למעלה