אלבום יומולדת 30 לשותפה שלי

urbanika

New member
18

הכנתי את המצלמה מצ'יפבורדים שקיבלתי מחבילת ההפתעה של ארטישוק! אני כל כך גאה בעצמי על הרעיון
זה העמוד האחרון שהוכן - שוב לא הספקתי להכין עמוד איתי! יש עוד כמה עמודים שמחכים לשמרדפים ברגע שאקנה... וזהו. היה נורא כיף להכין את האלבום הזה!

כל-כך כל-כך כל-כך מקסים וקליל ואוהב!

כיף לה!!!! ואם מישהי זקוקה לרמז - גם לי יש או-טו-טו יומולדת....................

turkhvrtk

New member
אלבום מקסים

איזו מתנה יפה לקבל בגיל שלושים... ואיזה כיף שיש חברות כמוך!

מורשמלו

New member
חוללת פלאים!

בד"כ גם אני לא מתה על הדפים של ביג דיל, אבל האלבום מעוצב בטוב טעם, פשוט יפה!

דפנלולה

New member
האמת, רואים שהיה כיף להכין את זה!

זה פשוט אלבום כיפי! באמת יש לה תמונות אדירות. אהבתי את המסגור של תמונה בודדת בעמודים 6 ו 7 (למרות שהם פשוטים יחסית הם מאוד יפים) ואחלה מתנה! למרות - שבאמת חשוב פעם הבאה להוסיף תמונה שלכם יחד - איך היא תדע ממי היא קיבלה את האלבום?!

תשמעי, שיחקת אותה! אלבום מגניב, כיפי, משעשע

ומוצלח מאד. כל הכבוד לך וכיף לשותפה שלך וגם
ליום הולדתה.

איזה אלבום אדיר!!!!

העיצובים נהדרים והכל לגמרי מגניב!!! רוח השטותניקיות והצבעוניות שולטים בגדול! יופי של השקעה, בטוחה שהיא ממש הופתעה!

ula7

New member
יפה מאוד מאוד

אהבתי את הצבעוניות, נותן אוירה של בת 30 קלילה צעירה וכיפית... ממש מדהים בעיני. והשימוש בדפי ביג דיל הוא מעולה אני אף פעם לא מצליחה לעשות שהם יראו יוקרתיים ושווים ואת הצלחת במשימה בכבוד רב!

urbanika

New member
תודה!! איזה כיף לקרוא מה שכתבת!

למרות המאמצים האדירים להסתיר ממנה, בסופו של דבר כמה ימים לפני יום ההולדת היא תפסה כמה תמונות שלה אצלי... אז היא ידעה שאני מכינה לה משהו. אבל היא חשבה שזה כרטיס ברכה ממש מושקע, ונורא הופתעה לקבל את האלבום!

t42

New member
urbanika ../images/Emo39.gif

עברתי על כל הדפים ,,, וחזרתי שוב להביט בהם,, כל דף מושקע בעיצוב מחושב מעניין ויפיפה ,
, הכיתובים ,העיטורים, הכל ,השילוב העיצובי עם נושא הצילום,,, נפלא בעיניי ,,הכנת אלבום מסוגנן וקסום
נהדר

למה לי אין שותפה כזו?????

כזו=כמוך!!! וגם משוגעת כמוה........... האלבום מדהים ומעביר את הכיפיות שבחברה שלך היטב......וזה לדעתי מהות הסקראפ!!

urbanika

New member
למה לי אין בעל כמו שלך??? ../images/Emo8.gif ../images/Emo6.gif

תודה תודה! איזה מחמאות מרגשות... ובאמת התברכתי בשותפה נפלאה, אנחנו גרות ביחד כבר שש שנים, בשלוש דירות שונות - וכלל לא הכרנו לפני שגרנו ביחד!

sinronit

New member
מקסים מקסים מקסים !!!

האלבום מדהים!!! מבלי להכיר את חברה שלך, ניתן לחוות את הסגנון המיוחד שלה שהצלחת להעביר באלבום...

למעלה