אלבום
השבוע 154, אופס, אופס

hospital_food

New member
האלבום החדש שלו דלף לפני שעה רשת

טרם יצא לי לראות היסטריה כזו באוינק, לפחות לא בלייב :) יותר מ600 עלוקות על זרע פורה(מקווה) אחד.

milkofamnesia

New member
היה לי לינק בדאנסינג ג'יזס

שמעת כבר? אני קודם רוצה לסיים את חרישת הפור וינדס שלי

hospital_food

New member
לא התלהבתי

האלבום הכי פחות מוצלח שלו. אהבתי את השינוי בהפקה, סאונד יותר נפוח ותזמורתי, אבל מלבד זה ,הכל כל כך פחות טוב. Make A Plan To Love Me מקסים, ל-Four Winds התמכרתי מזמן, אם נהיה לארג'ים אז גם לקלאסיק קארס ולברקמן יש רגעים יפים. שאר האלבום? בינוני מינוס + כמה רגעים ממש מעצבנים(Coat Check Dream Song גרררר) הEP עדיף הרבה.

Luna Sphere

New member
כל מה שאתה עושה

זה מקבל לינקים משם, הא? למה לא לתרום קצת ולהעלות דברים משלך?

milkofamnesia

New member
פורום שיש שם לינקים להורדות של

מוזיקת אינדי וכדומה... http://www.dancing-jesus.com/forum/index.php

אלבומשבוע

אממ קרב צמוד בין ליפטד של ברייטאייז לאייז אופן של סנואו פטרול. וגם שינז כרגיל.

tom waits -orphans:

brawlers bawlers and bastards באמת מקסים, אני ממליץ לכולם. זו הזדמנות להקשיב לוויטס באופן מאוד ושנה, במקום שהכל שזור אחד בשני יש חלוקה ברורה בז'אנרים, יחסית לויטס כמובן. ויש כאן שירים ממש טובים. רק 220 ש"ח באוזן.

Sanssouci

New member
jesse sykes and the sweet hereafter

האלבום השלישי במספר של הבחורה הנפלאה הזאת וצמד החננות שעושים לה אווירת ניל יאנג בכנף. הוא נקרא: like.love.lust & the open halls of soul מי שעדיין לא זכה לשמוע את החסד מתבקש במיידי. אין חזרה לשגרה לפני שתפנקו את התנוכים בקול הפעמונים החרוך הזה.יותר מכל דבר זה קרוב לגות'-קאנטרי אבל אני לא מאמין שזאת הגדרה ממצה דיה. בתכל'ס מיס סייקס היא " מעניין מה היה קורה אם מורטישה אדאמס הייתה גדלה בקנזס סיטי?" אבל הקול שלה משנה את התמונה. חשוב מאוד לשמוע את 2 האלבומים הראשונים למטרת קתרזיס בלבד. ***** שיר חדש של רופוס ווינרייט הודלף לרשת. יום חג בליבי הקט. מעולם לא יצא לי לבדוק אם מישהו פה מאוהב בפלא, בכל אופן השיר נקרא going to a town ואם לא התחשק לכם להקיא על הנשר האמריקאי עד עכשיו יש לי תחושה שזה יקרה אחרי האזנה קשובה(חפשו בסולסיק הקרוב למקום מגוריכם..... אם יש לכם אוינק? זדיינו). *אין גאווה גדולה בזה אבל - הדואט החדש של המניקס סטריט פריצ'רס עם נינה פרסון החזיר אותי בגדול ל98' ואין שיר אחר שהייתי שמח לשמוע בדיסקמן בזמן שאני צועד עם הד"ר מרטינס הסגולות שלי. your love alone is not enough זמזמו בעצמכם. לילה טוב.

קזאר

New member
Fujiya & Miyagi - Transparent Thing

פוג'יה ומייאגי (We were just pretending to be japanese) זו מוזיקה אלקטרונית או מוזיקת רוק. לא לגמרי ברור או שעוד לא לגמרי החלטתי. אבל יש שם ביטים, יש שם את המדיטטיביות שהיא מוזיקה אלקטרונית ויש שם גיטרה שהיא לגמרי מעולם הרוק ושירה שנעה ביחס של כ70-30% לטובת שירת רוק. וחוץ מזה - המילים ממש טובות והמוזיקה בכלל, מאוד מוצלחת. ואם ביפנים עסקינן - מי ששיחק במשחק הוידאו המופתי Katamari Damacy לפלייסטיישן 2 בטח מכיר את פס הקול האדיר שלו שלוקח בהליכה כל פסקול אחר למשחק מחשב ואפילו כמה אלבומים גדולים. אז הורדתי אותו. שיר מומלץ: The moon and the prince - מה יותר טוב מראפ ביפנית?

last caress

New member
הממ..

פוג'יה ומייאגי די משעממים לטעמי אבל קטאמרי דמאשי משחק ענק!

Pink Roses

New member
אסף ארליך - חדשות מהמגירה

הרבה זמן לא כתבתי פה, רק קוראת סמויה
אסף ארליך, הגאון האנדר-גראונדי, הוציא אחרי 6 שנים אלבום שני ויש גם הופעה, ב04/04 בבארבי, משו מיוחד כזה לרגל השקת האלבום החדש. גם אסף אמדורסקי יהיה שם, אבל למען האמת אני באה בשביל ארליך וההרכב. אני נותנת להרבה אנשים לשמוע את האלבום שלו ונוצרת דילמה, אני נגד העתקת מוזיקה ישראלית אבל אני רוצה להפיץ את המוזיקה שלו ולהשריש אותה ואנשים מתחילים לאהוב אותו! אם הייתי אומרת לו את זה איך לדעתכם הוא היה מגיב?

למעלה