אלבומים מקארדיף ומהכנס

• פותח הנושא ailag
  • פורסם בתאריך

ailag

New member
מעייייייייין

לא סתם, כאן אין טיזר.
זה מקום בטוח אליו את יכולה לבוא בכל פעם שאני מציקה לך בהודעות האחרות.

שבכולן יש.

pennylane11

New member

OKDeSign

New member

איב לחלוטין הייתה ההפתעה הטובה של הכנס, לא שחשבתי שהיא נוראית, פשוט לא דמיינתי כמה היא נהדרת

Tgreen

New member
גם את היית בכנס?

אני רוצה להבין משהו, ראיתי בסרטון שיש די הרבה אנשים והשחקנים די כמו פועלים בפס יצור, מצטלמים, חותמים, NEXT NEXT NEXT, יש בכלל מצב לדבר עם מישהו שם?

OKDeSign

New member
כן נסעתי בזכות גליה

(בכללה ידעתי שהכנס הזה קיים בכלל)
ובחתימות לא באמת, למרות שהיה שלב שהשולחן של גארת' היה די נטוש אז יכלת לגשת, כנ"ל איב שהייתה ממש נחמדה.
דיויד וביילי היו הרבה יותר פס ייצור.

את המפגשים אתה עושה מעבר, הכוכבים (מי שרוצה כמובן) מבלה במסיבות, בפאב של המלון סתם במסדרון ואז אפשר לגשת ולדבר חופשי

ailag

New member

אני בעצם לא בנאדם אמיתי, אני קמפיין משותף של איזיג'ט, סטארפיורי ומשרד התיירות של בריטניה.

(ולTgreen)
הסרטון ממוקד לאספנים שמחפשים חתימות ותמונות (ולפעמים אגב לא ממש משנה להם לדבר עם הבנאדם, רק שיהיה להם הפריט) ואלו גם אנשים שכבר פגשו חלק מהשחקנים. אבל כן, מה שאור אמרה בדיוק - גם מי שלא אספן נהנה מהאורחים.
מצדי שהאספנים יעזרו להגדיל את התקציב לאורחים..

ביום של דייויד ובילי היו כ-1000 אנשים, כל אחד החתים לפחות פריט אחד ולפעמים 2, והיה לזה.. כמה זמן? 5 שעות? 300 דקות ל1500 חתימות בערך + 1000 "שלום". אין ברירה אלא לעשות פס ייצור. לסלבס האחרים היו פחות אנשים לחתום להם וזה התפרש על פני יומיים.
אני אישית "גנבתי" זמן נוסף איתם בחתימות עד שנהיה ממש לא נעים (נניח 15 שניות יותר :) )
ואפשר לשאול אותם שאלות בפאנל (למה למה למה למה למה למה לא שאלתי למה)

Tgreen

New member
לא שאני אומר שזו לא חוויה

אבל אם סתם לדוגמה, כמו ש OKDESIGN רשמה, מחליטים הכוכבים שהם נשארים בחדרים בכל שאר הזמן, אני הייתי מאוד מתאכזב, בכנות, ממש לא מעניינות אותי החתימות שלהם, אלא להיפגש איתם ולדבר איתם, זה העניין מבחינתי.

ailag

New member
כל אחד מתמקד בדברים שונים בכנס

https://www.youtube.com/watch?v=n8a8cQ5c52g

(זו בעיקר הודעה לשם שיתוף הקליפ :) שהאמת לא כזה מרשים אבל זה מראה מה הבנאדם חשב כשהוא רצה להראות לעולם מה הוא עשה בכנס. וכנראה הוא קוספלייר)

OKDeSign

New member
זה היה מוזר,

באתי בשביל דיויד ובילי, כנסים כאלה קורים כל הזמן באנגליה אז זה לא דבר חדש ומרגש, וזה לא שיש לי את הכסף המיותר. אבל שראיתי שיש ביילי ודיויד זה היה הנקודה האחרונה שגרמה לי לבוא.
מצד שני, הם היו רק ביום האחרון, לא באמת יצא לנו לדבר איתם מעבר למי ששאל שאלות בפנאל וחתימות (לדבר, היה לנו 3 שניות ליצור קשר עין).
ושיא הכנס בכלל היה אנשים שלא ציפיתי מהם, עזוב את איב וגארת'. ברנבי אדוארד התגלה כאדם ממש אדיר ולפני הכנס לא באמת טרחתי לזכור את השם שלו יותר מידי.

נכון, הענין זה לא זול, אבל אם יש לך את האמצעים ואתה מעריץ של הסדרה, אני אומרת למה לא. (או לפחות, פעם אחת, לא חייב לסוע לכנס כל חודשיים אם אי אפשר / זה לא מדבר אלייך).

בנוסף, חלק מאוד חשוב ומגניב היה להכיר מעריצים אחרים ובכלל להתרועע עם אנשים חברים מהאינטרנט שבנסיבות אחרות לא באמת יוצא לכם להיפגש..

limors2

Active member
אחד מהדברים שהכי נהניתי מהם בכנס הקודם

היה סתם הידיעה שכל אחד ואחד שם הוא מעריץ מושבע של הסדרה בדיוק כמוני. אחוות ההוביאנים!

ailag

New member
אני 160 לכרטיס ״זהב״

שהקנה לי מקומות טובים יותר ואירוע שבו יושבים בקבוצות קטנות ומדברים עם האורחים (2-5 דקות לאורח לא כולל דייויד ובילי שלא נכחו באותו יום). ואל תשכח 50 פאונד לארבעה לילות במלון ו300 פאונד טיסות

הם לא נשארים. די מצופה מהם לצאת והם גם מוחמאים - בשני הכנסים אורחים אמרו שכשהם משחקים מול מצלמה אין פידבק, הם לא באמת יכולים לדעת אם משהו שהם עשו ריגש אותנו. וזה משהו שהם נורא אהבו בכנס. אז הם יצאו. עובדה..
והכנס זה לא רק האורחים, זה גם האנשים והפאנלים והמסיבות ותחרות התחפושות וכל זה..

מאה פאונד זה לא הרבה לכנס סופ״ש עם כעשרה אורחים (תזכור שמשלמים להם להגיע וששוכרים מלון ושזה כנס מסחרי - זה חלק מהפרנסה של המארגן). אלו המחירים, ואגב, חתימות נוספות ותמונות עולות יותר וגם שם, אלו המחירים.
האם זה שווה את זה? זה אינדיבידואלי. כשעשיתי את הכנס פה היו שגם לא רצו לשלם 4 פאונד (2.5 לחברי אגודה) אם התכנים לא יהיו במיוחד זוהרים ומיוחדים. זה תלוי בבנאדם. לי זה היה שווה. ברמה שאני יודעת שאם אוכל כלכלית, אטוס גם לשלישי ולרביעי, למרות שלא יודעים מי יהיו האורחים עדיין.

Tgreen

New member
הסתכלתי על הכנס במאי...

גוון תהיה שם כמו שאמרת, הבעיה שחוץ ממנה, אין שם מישהו שאני מכיר, די מעצבן.

הכנס שהיית בו היה באמת מעניין, דיוויד, בילי, גוון, גארת'

ailag

New member
לא מאי, יוני

במאי זה כנס כללי, ביוני זה כנס דוקטור return of the 11th hour

Yaki J

New member
50 פאונד למלון???

וגם 160 לכרטיס (שילמתי יותר על הופעה אחת של שעתיים בלונדון), בתכלס - במונחים של המחירים בבריטניה - נשמע ממש מציאה, אני מתבעס רצח שלא יכולתי לבוא, דיוויד ובילי הם היחידים מהקאסט שלא יצא לי לפגוש עוד. :(

ailag

New member
חדר משותף במלון זול

אבל אחלה חדר! Travelodge, אם מזמינים בזמן ומשלמים מראש, יכול להיות גם 17 ללילה לחדר לשלושה. גם etap/ibis הם יחסית זולים.
אגב, לא היה לכנס הזה אבל לדברים אחרים שווה לבדוק את airbnb. שכרתי חדר באזור 2 בלונדון (ונגיש) ב 30 ללילה..
המלון של הכנס לעומת זאת היה 50-90 לחדר ללילה אחרי הנחה...

היה צריך לקחת מוניות מהמלון לכנס, אבל חפיף, וגם הרבה ״תפרנים״ אחרים היו שם אז התחלקנו.

קיבלנו גם חתימה אחת מרוב/כל השחקנים ועל עוד חתימות או על תמונות משלמים אקסטרה, אבל סכומים מקובלים (על מאט סמית שילמנו 10 לחתימה ו20 לתמונה!) אז הם ממש סבבה.. במונחים של כנסים עם אורחים / בריטניה.

מגניב לך שפגשת את שאר הקאסט
היי, עכשיו צריך לפגוש גם את ג׳נה.

למעלה