אלבומי השנה שלכם?

CitizenErased

New member
אלבומי השנה שלכם?../images/Emo69.gif

אז חופרים על זה בכל פורום אפשרי ובערוץ... אבל בסופו של דבר, מהם האלבומים הטובים ביותר של 2007 לדעתכם?

CitizenErased

New member
ודעותיי...

מעולים
Queens of the Stone Age - Era Vulgaris Justice - Cross King of Leon - Because of the Times Shy Child - Noise Won't Stop (שצריך לצאת בארץ
) Klaxons - Myths of the Near Future Serj Tankian - Elect the Dead UNKLE - War Stories Rufus Wainwright - Release the Stars The Good, The Bad & The Queen Daft Punk - Live (שזכה לחרישה בחנות שאני עובדת) Amy Winehouse - Back to Black (אז מה אם זה לא קשור לערוץ
זה מעולה!!)
הטובים מאוד אבל ציפינו לקצת יותר...
Modest Mouse - We Were Dead Before the Ship Even Sank Arcade Fire - Neon Bible Hard Fi - Once Upon a Time in the West Maxïmo Park - Our Earthly Pleasures Nine Inch Nails - Year Zero Bjork - Volta Babyshambles - Shotter's Nation
אכזבו
Arctic Monkeys - Favourite Worst Nightmare Radiohead - In Rainbows Icky Thump - The White Stripes Biffy Clyro - Puzzle לצערי יש הרבה אלבומים נוספים שאני רוצה לשמוע ולא יצא לי עדיין.

CitizenErased

New member
אה להוסיף לאמצע גם את...

Dream Theater - Systematic Chaos ולמעולים את Bright Eyes שאטי הזכירה לי
שמעתי את זה רק לפני כמה ימים בחנות פעם ראשונה! כמה עצוב. אני צריכה לקנות.

lestatgirl

New member
איזה מהאלבומים שמעת? קסדגה?

כי באמת שיש להם הרבה יותר טובים מזה, האמת שאני לא יכולה לבחור כבר, אבל תשמעי יותר מהם

Babyshambles - Shotter's Nation - מעולה!!!!!!

הרבהההההה יותר טוב מהראשון. הklaxons מצויין גם. האמת שלא קניתי אלבומים חדשים השנה, לרוב קניתי אלבומים שיצאו לפני טרילירד שנים, כמו Kasabian והשבוע את tellin stories של הצ'רלטס, אלבום פשוט מדהיםםםםםםםם שאבד לי פעם.

CitizenErased

New member
אני גם קניתי הרבה יותר אלבומים ישנים מחדשים

ושכחתי לשים במאכזבים את הSmashing Pumpkins האחרון גם.. אהבתי בו בדיוק שיר אחד. אלבום ממש מאעפן

CitizenErased

New member
מאוד אהבתי את AM הקודם.. וויט סטרייפס נהיו..

דיי מאעפנים. חוץ מConquest באמת לא אהבתי כלום (ואהבתי אותו הרבה לפני שידעתי שהם יוציאו אותו כסינגל) AM הקודם היה טוב מדי והחדש באמת לא משהו, אפילו עשה לי קצת כאב ראש.

GaIi4697

New member
יש באיקי טאמפ כמה שירים ממש טובים../images/Emo12.gif

כאילו, you dont know what love is [duh] וrag and bone הגאוני ולMartyr for My Love for You נדבקתי בזמן האחרון והוא מדהים וגם I'm Slowly Turning into You, Bone Broke, 300 M.P.H., Effect and Cause,Little Cream Soda הוא דיי מאכזב אבל בכלזאת

Lyla Bellamy

New member
אבל אבל ביפי .....

וויט סטייפס אכזבו בזה אני מסכימה , גם בקלאקסונס , אני ממש אוהבת את החדש יחסית של הקופים וQOTSA
אה ומקסימו פארק נחמדים .... מעדיפה אותם מהרבה מהלהקות שאמרת ...

Djerry

New member
מעתיקה מפורום אחר

אלבומי השנה שלי: Air Traffic - Fractured Life Bright Eyes - Cassadaga Interpol - Our Love To Admire Arctic Monkeys - Favourite Worst Nightmare Queens Of The Stone Age - Era Vulgaris Klaxons - Myths Of The Near Future Radiohead - In Rainbows Jamie T - Panic Prevention Silverchair - Young Modern Shy Child - Noise Won't Stop Scott Matthews - Passing Stranger (re-released) אלבומי שיצאו השנה ועדיין לא שמעתי: Editors - An End Has A Start Justice - Cross Kings Of Leon - Because of The Times Albert Hammond Jr. - Yours To Keep

ככה בקצרה,../images/Emo205.gif

קודם כל lies for the Liars של דה יוזד! ממש אהבתי את האלבום, שחקו אותה עם השירים [לעומת האלבום השני וזה><] עוד אלבומים מעולים: Atreyu- Lead Sails Paper Anchor Still Remains- The Serpent [קצת יותר מיינסטרימי, אבל עדיין מעולה] As I Lay Dying- An Ocean Between Us
Haste the Day- Pressure the Hinges Funeral for a Friend- Tales Don't Tell Themselves Korn- Untitled -ממש אהבתי. Madina Lake- From Them, Through Us, to You כאלה שאכזבו: Good Charlotte- Good Morning Revival Avenged Sevenfold- Avenged Sevenfold Linkin Park- Minutes to Midnight והזה של סרג';;;; [אני רוצה סיסטםםםםם;;;;] טוב בסוף יצא בקצרהXD שיהיה.

../images/Emo216.gifאהה..

לדעתי
אלבום שכ"כ הפתיע אותי ועכשיו אני פשוט מאוהבת בכל שיר שהלהקה הזאת עושה: Avenged Sevenfold - Avenged Sevenfold כןכן, על שם הלהקה שם האלבום
כמו לירון, Amy Winehouse - Back to Black פשוט מדהים!
קוברה סטארשיפ - Viva La Cobra-לקח זמן,אבל פשוט גם אני חרשתי על האלבום החדש:] הים-Venus Doom, יצירת מופת
good charlotte - good morning revival, בהתחלה לא ממש אהבתי אבל עכשיו, אני מוצאת את עצמי שרה כל שיר
(אבל אני חושבת שזה מ2006..) לינקין פארק - Minutes To Midnight-אמרו שהוא נשמע כמו אלבום של בי-סיידים, אני ממש לא חושבת ככה
דה יוזד - Lies For The Liars, וכל מילה מיותרת:] Aiden-Conviction, את החומר הקודם שלהם לא ממש אהבתי, אבל החדש מעולה. Biffy Clyro - Puzzle. התאהבתי באלבום הזה. כ"כ
ואמ, יש לי ה-מ-ו-ן מ-2006 אבל זה לא קשור

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifיאללה שלי../images/Emo6.gif

~מעתיקה הרבה ממיטל~ וזה ממש לא לפי סדר מסויים! טובים- Atreyu- Lead Sails Paper Anchor Still Remains- The Serpent Funeral for a Friend- Tales Don't Tell Themselves Madina Lake- From Them, Through Us, to You Blessthefall - His Last Walk City Sleeps - Not An Angel The Blackout - We Are The Dynamite Paramore - Riot The Enemy - We'll Live And Die In These Towns Enter Shikari - Take To The Skies Gallows - Orchestra of Wolves (רק כי היה לו רה-רליסט ביוני האחרון XD בתכ'לס הוא יצא בספטמבר לפני יותר משנה) אכזבו- Avenged Sevenfold - Avenged Sevenfold Fall Out Boy - Infinity on High אני בטוח אזכר בעוד אלבומים שיצאו השנה ^^

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifמזל שההודעה מעלי הזכירה לי../images/Emo8.gif

אכזב- Aiden-Conviction היה סבבה- Good Charlotte - Good Morning Revival

למעלה