אלבומי השנה שלכם?

M a a y a n K

New member
שלי...

אהבתי ממש את קלאקסונס, בהחלט אלבום טוב. גם את החדש של AM אהבתי, כמובן שהוא לא טוב כמו הראשון אבל לדעתי זה לא אומר שהם איכזבו עם האלבום הזה, הוא ממש טוב בעיני. האמת, את האלבום של ביפי לא יצא לי לשמוע כל כך הרבה אז אין לי מה לכתוב עליו והאלבום של דה יוזד גם נחמד מאוד.

טוב יש הרבה אבל אני אגיד רק איזה 2,3...

אז קודם כל כמובן ש- Foo Fighters - Echoes, Silence, Patience And Grace (2007)
Editors - An End Has A Start (2007) Queens Of The Stone Age - Era Vulgaris (2007) ויש עוד... קצת איכזב רדיוהד אבל אלה בכל זאת רדיוהד והם תמיד טובים
חח.. ד"א שמעתם על ההופעה הזאת שלהם בסילבסטר שהם משדרים באינטרנט בחינם .?

Rock Bottom

New member
האמת היא

שאני לא יודע איך ממש להגיב ל-ESP&G של פו. כי הוא מתחיל מדהים, עם טראקים שכולם מעולים ומהשיר השישי ועד השיר האחרון Home שהוא טוב, כל מה שיש באמצע זה גיבוב של שירי מגירה מעפנים ועוד איזה קטע אינסטרומנטלי מעפן שכזה. מאז There is Nothing Left to Lose שהוא פשוט יצירת מופת, אני יכול להגיד בפה במלא שכל האלבומים שהם הוציאו מאז בינוניים מינוס, בדומה לאחרון (חוץ מ-Skin & Bones האקוסטי המצוין), וחבל, כי לפי The Pretender ציפיתי להמון.

SainTonix

New member
ווי צריך להיזכר בכל מה שיצא השנה..

אז ללא ספק Good morning revival המהנה של גוד שארלוט שחיכיתי לו חודשים .. Venus Doom של HIM שאני עדיין מחפש עותק מקורי שלו בארץ, אחד הטובים. האלבום של מדינה לייק! יש לי אותו מקורי =) Santi של The Academy Is... Viva La Cobra של קוברה סטארשיפ שצבר כמות האזנות אצלי שלא תבייש שום להקה שאני שומע כבר שנים. Lies For The Liars שכבר הספקתי לשכוח שהוא יצא השנה, חרשתי אותו באמת המון ובחודשים האחרונים אני בקושי שומע אותו, אבל הוא ביחד עם שירי הבונוס שלו באמת אחלה אלבום

GaIi4697

New member
ונוס דום יש גם בדיסקסנטר וגם בטאוורקורדס../images/Emo12.gif

בטאוורקורדס גם יש תמהדורה המיוחדת הזאת

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifהטאוורקורדס בפ"ת מעפן ../images/Emo7.gif

וואי כמה זמן לא הייתי בקניון הגדול

../images/Emo216.gifיא, הזכרת לי את מדינה לייק..חח

לא יצא לי לחרוש עליו כ"כ, אבל אני יודעת שהוא מעולה..

למעלה