אלבומי סולו...

אלבומי סולו...../images/Emo88.gif

אלבום חדש של יהלי...האמנם? אלבום חדש של פיטר...הייתכן?!

ShadowiT

New member
ברוך שובך...../images/Emo13.gif

לאן נעלמת? לפי מה שזכור לי היה ניהלת איזשהו חידון, לא?

אהלן אהלן ../images/Emo13.gif ../images/Emo168.gif

טוב לראותך איש יקר
יהלי לא הוציא דיסק חדש... אבל הדיסק שלו "סוס" שהוא הוצי ב-1999 חוזר עכשיו למכירה, ונוכל לראותו ולקנותו ממדפי החנויות

MiToOsH

New member
אהלן אהלן אהלן אהלן :) ../images/Emo104.gif

(חחחח בדיחות של ביאליק, אל תנסו להבין)

ברוכים הנמצאים :)

כן,כן...התחלתי עם חידון והתייאשתי על ההתחלה...חחחחחח חוצמזה שידידנו משכבר הימים,חן,התחיל חידון אח"כ,וטוב שכך. נגנבו לאזניי שמועות לגבי אלבום סולו של פיטר...לא יודע מה נסגר עם זה. ולמישהו יש מושג לגבי ההופעה של יהלי בפיוז'ן שנדחתה לפני יותר מחודשיים? שמח לראות אתכם כאן שוב :) אה,והנה תמונה עדכנית שלי

melul

New member
שמועות?

לא הייתי קוראת לזה ככה, שכן העניין כבר ידוע ברבים. פיטר אכן עובד על דיסק סולו ואפילו כבר מופיע קצת עם שירים מהדיסק שבדרך כאורח בהופעות של דניאל סלומון ושילה פרבר.

טולָה

New member
../images/Emo6.gifחחחח בתאדם../images/Emo85.gif

קרעת אותי בסוף ההודעה ענק -תרתי משמע נמנמ אני אוהבת אותו אבל הוא התפרסם ניראה לי רק מאביב כזה-וזה מעפן כזה

זה מזה לא קשור... ../images/Emo168.gif

כל אחד מתחיל מאיפשהו.. אם זה מתוך להקה או אם זה מלהקת חימום.., אפילו מוניקה מזה שהם חמממו בדרך כלל את איפה הילד... אבל דניאל סולומון באמת טוב...

מסטולית

New member
צודק חנוש......

וגם היהודים התחילו להתפרסם אחרי שהם חיממו את אביב... ואף אחד לא היה יודע מי זא אילנה ברקוביץ' אם היא לא הייתה מתחתנת עם אביב גפן... בקיצור הוא עושה טוב פה לאנשים.... ובלי קשר דניאל סולומון באמת מוכשר בטירוף.... הוא מנגן מדהים.... הוא שר מדהים..... יש לחו תלתלים מדהימים.... בקיצור כמו שאמרתי למעלה... אווווו דניאל

טולָה

New member
../images/Emo85.gif

אני גם אוהבת את דניאל והוא מוכשר ומקסים ובלע בלע.....
ואולי אתם באמת צודקים. אגב, אילנה ברקוביץ? מוכרת עוד המון לפני שהתחתנה עם אביב

תסלחו לי,אבל...../images/Emo88.gif

אביב גפן הוא פשוט בנאדם מגעיל...גם מוסיקאי ממוסחר,בנוסף לכל. ממליץ לכם לראות את הסרט התיעודי (ששכחתי כבר את שמו) שעוסק במלחמת הראפרים: סאבלימינל והצל נגד תאמר נאפר...תראו ותבינו על מה אני מדבר.

טולָה

New member
../images/Emo46.gifלא רוצה לסלוח לך../images/Emo85.gif

אי
אביב אני אוהבת את השירים שלו
ולא מסכימה עם הדעות שלו וגם לא תמיד עם מה שהוא אומר. אבל למה אתה מחליט שהוא בנאדם חרא. ראית סרט שלו אז זהו
עצוב ששופטים ישר אנשים ועוד מתפלאים למה העולם כזה חרא

מסטולית

New member
אביב גן??? מגעיל???

הבנאדם הכי מוכשר פה בארץ.... עובדה שהוא החזיק מעמד כבר יותר מעשר שנים ויש לו המוני מעריצים נאמנים!!! ולגבי בנאדם מגעיל אני לא יודעת עוד לא יצא לי לשבת איתו לשיחה ואני מניחה שגם לך לו... אז למה סתם? והוא גם לא ממוסחר... פרסומת אחת לביסלי לא אומרת שהוא ממוסחר... סתם עשה טעות קטנה... ודרך אגב לסרט קוראים "ערוצים של זעם" לא ראיתי את כולו אבל עדיין לא הבנתי על מה אתה מדבר... יכול להיות שאתה מתכוון לסרט שעשו על אביב???

bubaale

New member
בתיכון-../images/Emo80.gif

הוא היה גורר את הילקוט עם רצועה של כלב ועושה שלל דברים מוזרים באופן כללי, מה שגרם לכך שכולם הרביצו לו ודחפו את הראש לאסלה בכל הזדמנות. קצת מצחיק.

מסטולית

New member
אוקי הוא מוזר...

אבל מצחיק זה לא... תחשוב שלך היו דופקים את הראש בתוך האסלה... ומוזר זה לא דבר רע בהכרח... אצל אביב זה דווקא מוסיף!!!
והנה בקטע של האסלה יש אפילו שיר : "הוא ישב לו בכיתה ולא הכין את הבדיחה עד שתפס שהבדיחה זה הוא ואז בהפסקה מקובלים מהשכבה דפקו לו את הראש על האסלה...." (אתה נולדת לאהוב) עכשיו תגיד שזה מצחיק!!!! אתה בנאדם אכזרי...

למעלה