אלבומי סולו...

מסטולית

New member
טוב אולי כן.....

אבל אפילו שאני לא אביב גפן (דההההה איך שמתם לב???) זה נקודה קצת רגישה אצלי..... תתחשבו

bubaale

New member
אם כבר-../images/Emo80.gif

בתאדם אכזרית. ויש מצב. אבל את לא מכירה אותי, ככה שאני בספק. את מוזמנת לנשום עמוק ולקחת את הדברים שלי בהומור ובפורפורציות, ומאחר ואת לא אביב גפן אני מניחה שזה לא אמור לפגוע בך, נכון?
יומטוב. [היי, הפכתי לשירצע!
]

לגבי אביב גפן...../images/Emo168.gif

טוב.., לי באופן אישי אין כלום נגד הבן אדם..., נכון גם אני חושב שהוא אחד המוזיקאים המוכשרים בארץ.., הוא סיים רימון וזה לא סתם... אבל אני באופן אישי לא מת על השירה שלו..., אני אוהב תמילים והלחנים אבל אותו באופן אישי מבחינת שירה לא... בנוסף.., לגבי הילדות שלו לפ מה שהבנתי ממנו עברה עליו ילדות נורא קשה... ומזה הוא לוקח הרבה השראות וכותב שירים. אבל בנוסף גם שמעתי פעם סיפור שהוא היה לוקח כסף מבנות בבית ספר שרצו להתנשק איתו.., הוא אמר את זה באיזה תוכנית אירוח...

212girl

New member
../images/Emo45.gifנכון..../images/Emo9.gif../images/Emo20.gif../images/Emo187.gif

היא שיחקה באבא גנוב!

מסטולית

New member
היא הייתה בת 7 בסרט הזה!!!!!!!

וחוץ מזה כשהיא התבגרה קצת היא התחילה לגדמן אבל חוץ מזה אף אחד לא שמע עלייה בחיים !!!! אני יודעת וראיתי סרט שעשו על הנושא הזה...והיא אכן התפרסמה בזכות אביב.... אולי לא רק אבל הרבה מאוד זה הוא... הרכילויות על היחסים ביניהם תרמו לעבודה שלה מאוד.... ותאמינו לי שאף אחד לא היה נותן לה ככה סתם להנחות תוכנית או להופיע בכל מיני מקומות רק בגלל שבגיל 7 היא אמרה שתי שורות בדיוק ב"אבא גנוב"....

בול../images/Emo93.gif

אילנה לא התפרסמה בגלל שמוק גפן
שמוק גפן הוא סתם בולבול אקבולבול!

למעלה