אלביס פרסלי ב
אנשים

../images/Emo121.gifהתכוונת ליבואן של הונדה

ולאישתו אולי.. תגידו, מה הקטע לעשות הופעה במוצ"ש ב8 וחצי כשהאוטובוס/רכבת ראשונים מגיעים לת"א רק בעשר?!????????????????

../images/Emo85.gifחחחחחחח

אני לא מאמינה שביטלת את הכרטיסים בשורה הראשונה מה הבעיה לארגן לשם הסעה.. מקסימום נשארים בת"א שישבת

../images/Emo121.gifבעיה

מה לא ממש בראש שלי להתנחל אצל מישהו משישי בצהריים עד שבת בערב, בשבת בערב ללכת להופעה ולחזור הביתה בראשון בבוקר.. משישי עד ראשון בת"א בשביל הופעה? קצת מוגזם. ואני מנסה בינתיים לארגן הסעה, לא הולך לי. ואם אני אצליח אז אני מעדיף לקנות שוב מאשר שהייתי קונה את הכרטיסים ולא מצליח לארגן הסעה ואז הלכו 270 ש"ח

קח מונית שירות ל..

נצרת עילית ומפה לת"א
זה לא יעלה לך יותר מ...60 שקל שתי המוניות. ושלוש שעות נסיעה בערך..

נצרת עילית* וכן, 30 שקל ../images/Emo13.gif

(אם האפשרות באמת מעניינת אותך אתה מוזמן להוסיף אותי-308078756 או לשלוח מסר ואני אסביר לך בדיוק מאיפה לקחת.) אני רק לא בטוחה באיזה שעות יש מוניות.

אביב החמדן הזה 140 ש"ח כרטיס ../images/Emo10.gif

ומה שהכי מעצבן שהוא אומר במכתב בארכיון שהם עובדים על חומרים נדירים. אז אני מה זה שובר את הראש אם ללכת או לא :\

eliavtu

New member
שילךך.. למה מה קרה

מי הוא בכלל שיקח 140 שקל? "אנחנו עובדים על חומרים נדירים" פייי הבנאדם יודע לשווק את עצמו כ"כ טובב זה כזה מאוס שהוא צריך הופעה מיוחדת כדי לעשות את השירים שהוא שהוא כבר לא עושה סורי, אבל הוא כזה פא-תט

../images/Emo85.gifהוא לוקח 130

וזה לא כזה שונה מכל כרטיס שלו תמיד עלה לאביב 120 שקל להופעה ועל החלק השני אין לי כוח לענות

titi5

New member
לסטודנטים עולה 109...

בטח גם לחיילים יש הנחות...תבדקו

Tom 7

New member
אני הולך לפיל אבאוט..

באותו תאריך עוד מישהו בא?

למעלה