ויום הולדת שמח כיף לקרוא שנהניתן מחגיגת יום ההולדת הכפולה.
פ פולספגן New member 16/8/14 #24 שאלה לגבי ה- האם צריך להביא את הכוסות מהבית? האם אפשר לבקש קנקן מים? ועוד שאלה, קראתי ביקורות שהמנות שם ממש קטנות עד כמה זה נכון?
שאלה לגבי ה- האם צריך להביא את הכוסות מהבית? האם אפשר לבקש קנקן מים? ועוד שאלה, קראתי ביקורות שהמנות שם ממש קטנות עד כמה זה נכון?
F foofoo77 New member 17/8/14 #25 יש כוסות ואנחנו אמנם לא ביקשנו מים אבל אני מניחה שכן. המנות לא קטנות כולנו שבענו אפילו פלוס.
פ פולספגן New member 17/8/14 #28 כתבת שהיו מנות שהעברתן לבעלים כי לא אהבתם (חזיר, כבד אווז)   השאלה שלי, אם הם לא היו אוכלים את המנות שלכן אלא רק את שלהם, האם הם היו יוצאים שבעים?
כתבת שהיו מנות שהעברתן לבעלים כי לא אהבתם (חזיר, כבד אווז)   השאלה שלי, אם הם לא היו אוכלים את המנות שלכן אלא רק את שלהם, האם הם היו יוצאים שבעים?
F foofoo77 New member 17/8/14 #29 העברנו לבעלה של קליספרה רק את הכבד אווז שליווה את הפילה כי אנחנו לא אוכלים כבד במקום חזיר קיבלנו שייטל כך שלא העברנו אף מנה לבעלים למעט מרכיב אחד וכולם יצאו שבעים כולל הגברים.
העברנו לבעלה של קליספרה רק את הכבד אווז שליווה את הפילה כי אנחנו לא אוכלים כבד במקום חזיר קיבלנו שייטל כך שלא העברנו אף מנה לבעלים למעט מרכיב אחד וכולם יצאו שבעים כולל הגברים.