אלדד מחבק את דנית במסיבת האקווריום

l86

New member
חמודים....

אהבתי את הקטעים שלהם ביחד. חבל שהם פספסו אחד את השני רוב העונה, היה להם פוטנציאל להפוך לאלירז ואלין.

מצטערת לקלקל את האוירה

אני לעומת רבים בפורום של האח שתמכו באלדד ואהבו מאוד את דנית, לא מחבבת אותה. אני רואה במערכת היחסים שלה עם אלדד , משהו אנוכי וילדותי. הוא ניסה להקים אותה , כי הוא באמת רגיש והוא באמת ריחם עליה, בנוסף הוא גם חיבב אותה מאוד. והיא לעומת זאת ״ השתמשה״ באלדד לעורר את קינאתו של אליאב.. לא אוהבת אותה, לא חושבת שהיא תמימה ולא חושבת שהיא טובה.

l86

New member
אני לא חושבת שהיא השתמשה בו

אני חושבת שהיא באמת הייתה צריכה תשומת לב ותמיכה באותו זמן, ובאמת אהבה להיות עם אלדד, והקשר איתו הוציא ממנה דברים יפים. זה שאליאב הפסיכופת נגנב מזה שהיא "מעזה " לדבר עם אלדד זה כי הוא פראנואיד שחושב שהכל סובב סביבו ושכולם כל הזמן מלכלכים עליו וחושבים איך לגרום לו נזק (כי הוא בעצמו כזה. כמו שהוא היה בטוח שכל מה שאלדד עושה זה כדי לצאת טוב בחוץ, הוא ממש השליך מעצמו על אלדד). אבל אני בטוחה שהיא בכלל לא חשבה בכיוון הזה, אם היא הייתה רוצה לעורר את קנאתו של אליאב היא לא הייתה ממהרת להכחיש את טענותיו. היא כל הזמן חזרה ואמרה שלא היה כלום בינה לבין אלדד, היא ממש פחדה שאליאב יכעס עליה, ככה לא מתנהגת בחורה שרוצה לגרום לבחור לקנא.

אני ממש לא חושבת שהיא השתמשה באלדד כדי לעורר את קנאתו של

אליאב. להפך, היא התרחקה מאלדד, למרות שאמרה שזה עושה לה רע והיא מתגעגעת אליו ולטל, כדי לא לעורר את חמתו של אליאב. הוא ממש עשה לה סצינות נוראיות ושמר שלא תתקרב אליהם. דנית התעודדה מאלדד, הוא עזר לה מאד, כמו שהיא העידה וציינה שהוא פשוט טוב בלעודד. היא מאד חיבבה אותו, אבל האהבה לאליאב בבית האח, גברה על כל הגיון ורגש ידידות, הבחור הוליך אותה שולל והיא פוספסה את הידידות עם אלדד וגם אנחנו פיספסנו. האהבה היא עיוורת, לצערינו.

נכון, האהבה היא עיוורת והיא מעוורת אבל, בכל זאת אני רואה בה

ילדה קטנה מפונקת ולא מפותחת אנוכית.... חוץ מזה יש בה סוג של חמידות שכובשת אנשים סביבה וגורמת להם לסוכך עליה. זה מה שקרה לאלדד שהיה מאוד משועמם אחרי שקארין הודחה. אחרי שהגברת חזרה למתעלל שלה, הוא הבין טוב טוב מי היא ולדעתי הפסיק לחבב אותה):

אני רואה אותה אחרת לגמרי. אני רואה בה טוב לב וכנות כובשת.

יש בה גם סוג של ילדותיות ותמימות מצד אחד ומצד שני יש בה משהו בוגר ועל הקרקע. אלדד מאד התאכזב ממנה אבל אני באמת חושבת שחוץ מיזה שהאהבה עיוורת אותה, היא באמת נפלה למניפולציות רגשיות ושקריות(אליאב...), שמנוסים ובוגרים ממנה היו נופלים אליהם. לדעתי, שאלדד יצא וראה את התמונה המלאה, הוא יכל היה להבין יותר טוב את ההתנהגות של דנית. אני רואה בה המון קסם. יש משהו מקסים בכך שאדם מתנהל בכנות בעולם, בלי לחשוב כל הזמן מה חושבים עליך. חוץ מיזה, שהיא בחורה טובה, נעימה ופקחית, לדעתי.

תמימות

היא כל כך לא תמימה:) תראי איך היא וחברתה אנה מתנהלות! אפילו הנוכל אליאב לא מצליח לעמוד בתחמנות שלהם! היא יודעת טוב מאוד איך להתנהל, איך למשוך את התהילה... היא מוכנה אפילו לערב בזה את האדם שהשפיל אותה כל כך וגרם להוריה ולמשפחתה סבל במשך שלושה וחצי חודשים.. הבחורה רחוקה אלפי שנות אור מתמימות. היא ואנה יודעות טוב מאוד מה הן עושות... והגרוע מכל היא גורמת למעריצים שאוהבים אותה ואת אליאב לפנטז על חתונה, שבעצם אין כלום בינהם...

אני ממש לא רואה דברים כמוך. ממש לא. איזה חתונה? בסך הכל

השלימו. אנה ודנית בחורות מקסימות בעיני.
כנות, חמודות, פקחיות , עם חוש הומור. אני באמת לא מצליחה להבין את מה שאת רואה. עניים אחרות הבנות שונות לחלוטין.

הקטעים של אלדד ודנית ביחד, הם הקטעים האהובים עלי. ידידות

מקסימה, בלי שום קטע רומנטי. עוד משהו יפה שאליאב הרס, בשטלתנות, בקנאה ובטירוף. קארין מאד אהבה את התמיכה של אלדד בדנית ובכלל חיבבה את דנית, לפי מה שהיא אמרה בראיונות.

למעלה