אלה שהגיעו ואלה ששווה לבדוק: מכבי ת"א החדשה

פולגאר

Well-known member
|עדכון| נוסף: ממשיך ללכת לו לא רע:
אולי בסוף יישאר ב-NBA?

דיברגנט חדש

Well-known member
סורקין קיבל שדרוג בשכר, האם זה יספיק לו?

עם חוזה לחמש שנים: רומן סורקין נשאר במכבי ת"א

הסנטר הישראלי נשאר צהוב אחרי שחתם על חוזה חדש אצל האלופה הישראלית. בעונה האחרונה הפך לגורם מרכזי בסגל של עודד קטש ונבחר לשחקן המצטיין בליגת העל. ירוויח 850 אלף דולר לעונה, שדרוג גדול מחוזהו הקודם​

נשאר צהוב: רומן סורקין חתם במכבי ת"א על חוזה חדש לחמש עונות. הסנטר, שנבחר לשחקן העונה בליגת העל בכדורסל, מצטיין הפלייאוף והשחקן הישראלי המצטיין, ממשיך בקו הקדמי של האלופה. סורקין שיחק בליגת הקיץ של ה-NBA, אבל נראה שלא ישחק בליגה הטובה בעולם. אחרי שהרוויח 400 אלף דולר לעונה, צפוי סורקין להרוויח 850 אלף דולר לעונה.

פולגאר

Well-known member
|עדכון| בסוף ים מדר לא יגיע למכבי:

דיברגנט חדש

Well-known member

עכשיו זה רשמי: תמיר בלאט חתם במכבי ת"א לשנתיים נוספות

הרכז הישראלי יישאר אצל הצהובים וישתכר כ-700 אלף דולר לעונה, עם סעיף יציאה לקבוצה באירופה בקיץ הבא: "שמח וגאה להמשיך". קטש: "שחקן בעל אופי חזק, שימשיך להשתפר"​

אחרי סאגה ארוכה, תמיר בלאט נשאר במכבי ת"א. הצהובים הודיעו היום (ראשון) רשמית על כך שהרכז חתם במועדון לשנתיים נוספות. בלאט ישתכר כ-700 אלף דולר לעונה ובחוזהו הוכנס סעיף יציאה לקבוצה באירופה.

"אני שמח וגאה להמשיך את דרכי בקבוצה", אמר בלאט לאתר הרשמי של המועדון. "תודה להנהלה, לצוות המקצועי וכמובן לאוהדים הנפלאים שלנו על התמיכה והאמון. מצפה להמשך הדרך ולעוד הרבה הצלחות משותפות".
2 צפייה בגלריה
שחקן מכבי תא תמיר בלאט

נשאר במכבי ת"א. בלאט
(צילום: עוז מועלם)

"אני שמח מאוד שתמיר ממשיך איתנו", הוסיף המאמן עודד קטש. "מדובר בהמשכיות של שחקן בעל אופי חזק. הוא עשה עוד קפיצת מדרגה במשחק שלו והיה לו חלק משמעותי בעונה המיוחדת שעברנו. הוא יפתח את עונת היורוליג הרביעית שלו ואין לי ספק שהוא ימשיך להשתפר ולעזור לנו באתגרים שבדרך".

"תמיר הפך במהלך השנה לאחד המנהיגים של הקבוצה ואחד העוגנים שלנו בשתי המסגרות, אני מרוצה שהוא ממשיך איתנו", המשיך המנהל הספורטיבי אבי אבן. "אני בטוח שהדרך המשותפת של תמיר ושל מכבי תמשיך להוביל להצלחות רבות".

האליפות של מכבי

בלאט עם צלחת האליפות
(צילום: עוז מועלם)

בלאט הגיע למכבי בקיץ 2023, אחרי שנתיים באלבה ברלין. הוא הלך והתבסס ככל שחלף הזמן ושיתוף הפעולה הנהדר שלו עם הגבוהים חסיאל ריברו, רומן סורקין וג'וש ניבו הפך להיות אחד הכלים המסוכנים במשחק ההתקפה של הצהובים. במהלך העונה הסדירה ביורוליג תרם 7 נקודות (39.3% מהשלוש) ו-4.8 אסיסטים בכמעט 19 דקות בממוצע למשחק, מספרים שעלו בפלייאוף ל-7.8 ו-5.2 בהתאמה.

בליגת העל הפך בלאט לאחד השחקנים המשמעותיים ביותר שעולים מהספסל. הוא פתח רק בשמונה משחקים, ועדיין שיחק כ-22 דקות בהן סיפק 8.9 נקודות ו-6.3 אסיסטים בעונה הסדירה. בשמונת משחקי הפלייאוף חילק בממוצע 6.3 אסיסטים לערב, כאשר במפגשי סדרות חצי הגמר והגמר שדרג את השורה הסטטיסטית ל-7.8 אסיסטים ו-7.4 נקודות ב-25.8 דקות לערב.

פולגאר

Well-known member
בינתיים, קטש נישאר סופי :-):
רנדולף, קפטן הפועל ירושלים

פולגאר

Well-known member
וגם פרוורד נבחרת צרפת, שהצטיין במדי הפועל ת"א בעונה החולפת עם אותה סיבה :-)::

פולגאר

Well-known member
וגם פרוורד נבחרת צרפת, שהצטיין במדי הפועל ת"א בעונה החולפת עם אותה סיבה :-)::
עבר רישמית למכבי:

פולגאר

Well-known member
עוד החתמה רישמית:

פולגאר

Well-known member
זרים פוטנציאליים להחתמה:

דיברגנט חדש

Well-known member

מה-NBA לישראל: מכבי ת"א החתימה את ווניין גבריאל

הפורוורד-סנטר בן ה-27 שיתף פעולה עם לברון ג'יימס בלייקרס ומחזיק ברזומה של ארבע עונות בליגה הטובה בעולם. קטש: "החיבור לקהל יהיה מהיר". גבריאל: "ללבוש צהוב מרגיש לי כמו בבית"​

בצל ההתחמשות של הפועל ת"א והפועל ירושלים - גם מכבי ת"א מנחיתה שם מסקרן בישראל. הצהובים החתימו היום (רביעי) את הפורוורד-סנטר ווניין גבריאל (27, 2.06 מ') לעונה אחת עם אופציה לשנה נוספת.

גבריאל, שחקנה של נבחרת דרום סודאן, מחזיק ברזומה של ארבע עונות ב-NBA, בין השאר בלוס אנג'לס לייקרס לצד לברון ג'יימס ואנתוני דייויס. "גבריאל הוא שחקן עם ניסיון NBA, בעל יכולות מגוונות", אמר מאמן מכבי ת"א עודד קטש. "שחקן בעמדה 5 שיכול לשחק גם בחוץ, יודע לסיים ליד הטבעת ובעל נוכחות הגנתית. הוא יעזור לנו וייתן לנו המון אנרגיות. אני בטוח שהחיבור לקהל יהיה מהיר ושהאוהדים ייהנו ממנו מאוד".
3 צפייה בגלריה
גבריאל

החתמה נוצצת. גבריאל במדי הלייקרס
(צילום: AP Photo/Mark J. Terrill)

פולגאר

Well-known member

מה-NBA לישראל: מכבי ת"א החתימה את ווניין גבריאל

הפורוורד-סנטר בן ה-27 שיתף פעולה עם לברון ג'יימס בלייקרס ומחזיק ברזומה של ארבע עונות בליגה הטובה בעולם. קטש: "החיבור לקהל יהיה מהיר". גבריאל: "ללבוש צהוב מרגיש לי כמו בבית"​

בצל ההתחמשות של הפועל ת"א והפועל ירושלים - גם מכבי ת"א מנחיתה שם מסקרן בישראל. הצהובים החתימו היום (רביעי) את הפורוורד-סנטר ווניין גבריאל (27, 2.06 מ') לעונה אחת עם אופציה לשנה נוספת.

גבריאל, שחקנה של נבחרת דרום סודאן, מחזיק ברזומה של ארבע עונות ב-NBA, בין השאר בלוס אנג'לס לייקרס לצד לברון ג'יימס ואנתוני דייויס. "גבריאל הוא שחקן עם ניסיון NBA, בעל יכולות מגוונות", אמר מאמן מכבי ת"א עודד קטש. "שחקן בעמדה 5 שיכול לשחק גם בחוץ, יודע לסיים ליד הטבעת ובעל נוכחות הגנתית. הוא יעזור לנו וייתן לנו המון אנרגיות. אני בטוח שהחיבור לקהל יהיה מהיר ושהאוהדים ייהנו ממנו מאוד".
3 צפייה בגלריה
גבריאל

החתמה נוצצת. גבריאל במדי הלייקרס
(צילום: AP Photo/Mark J. Terrill)

פולגאר

Well-known member
דיווח: ג'ורדן לויד בדרך לחתימה במכבי ת"א:

פולגאר

Well-known member
דיווח: ג'ורדן לויד בדרך לחתימה במכבי ת"א:
חתם :-)::

פולגאר

Well-known member
חתם :-)::
עזב בגלל המצב הביטחוני ובגלל שרסיס נפל ליד ביתו :(:

פולגאר

Well-known member
עזב בגלל המצב הביטחוני ובגלל שרסיס נפל ליד ביתו :(:
|עדכון| ניסו לשכנע אותו להישאר ובינתיים לי סייבן הפציץ במשחקו האחרון בליגת האלופות. הרכז סיים עם 43 נקודות, 3 אסיסטים, 3 חטיפות, 4 ריבאונדים ו-41 נקודות מדד, ובנוסף השווה את שיא כל הזמנים לנקודות במפעל:

פולגאר

Well-known member
|עדכון| ניסו לשכנע אותו להישאר ובינתיים לי סייבן הפציץ במשחקו האחרון בליגת האלופות. הרכז סיים עם 43 נקודות, 3 אסיסטים, 3 חטיפות, 4 ריבאונדים ו-41 נקודות מדד, ובנוסף השווה את שיא כל הזמנים לנקודות במפעל:
חזר לאקסית שלו שנגדה שיחק במשחק האחרון, ספק אם לא נתן את המקסימום בכדי שמונאקו תנצח:

דיברגנט חדש

Well-known member

ג'ון דיברתולומיאו נשאר במכבי ת"א עד קיץ 2026: "מכבי וישראל הן הבית שלי"

קפטן הצהובים (33), שזכה בשש אליפויות בשבע שנותיו במועדון, האריך את חוזהו: "אחים שלי, שמח לבשר שנשארים יחד". בעונה החולפת הוביל את היורוליג באחוזי קליעה מהעונשין (20 מ-20 מהקו). רפי מנקו סיכם את תנאיו לשנה נוספת

פולגאר

Well-known member

ג'ון דיברתולומיאו נשאר במכבי ת"א עד קיץ 2026: "מכבי וישראל הן הבית שלי"

קפטן הצהובים (33), שזכה בשש אליפויות בשבע שנותיו במועדון, האריך את חוזהו: "אחים שלי, שמח לבשר שנשארים יחד". בעונה החולפת הוביל את היורוליג באחוזי קליעה מהעונשין (20 מ-20 מהקו).​

רפי מנקו סיכם את תנאיו לשנה נוספת

למעלה